eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım Rabbim sabırlar versin, üzülme öyle herşeye, çok zor şeyler yaşadığımız için senide anlıyoruz. Rabbimyar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın olumlu sonuç alırsında eşinin gögsünde mutluluktan ağlarsın..

canım benim kendini yorma zaten rutin hayatına dön diyo doktorlar ben hiç yatmadım bak sen 3 gün de olsa yattın inş rabbimin izniyle bebeğin seninledir yarın kan testinde güzel sonuç alırsın rabbim üzmesin seni zor bir süreçten geçiyoruz rabbim evini kucağını doldursun rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin

canım ne duygu gel gitleri yaşıyoruz bazen yorumları okurken gözlerimden kendiliğinden yaşlar süzülüyo ben normalde hiç ağlamayı sevmem bu tedavi sürecinde içimde biriken göz yaşlarımda dışa fırladı güzel yorum haberede ağlıyom kötüsünede yani o kadar zor bir süreçten geçtikki ne sinir kaldı ne başka bişey yerli yersiz tepkiler verir olduk rabbim görüyo çektiklerimizi rabbim duyar sesimizi boş çevirmez kapısından dua edelim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inş sende güzel haberler verirsin bize canım rabbim evini şenlendirsin inş

Amin,hamdolsun iyilik canim,senin nasil gidiyor hamilelik :)
ben piskopata bağladım iyice hep yatış:))) hafta içi işe gidiyorum gelince yatıyorum...hala korkum geçmedi...sanırım kalp atışını duyana kadar devam edecek...sizlerde ne var ne yok...arada kalkıp baktığımdan ne oldu ne bitti anlamıyorum bile....

bendede var ateş gözlerim yanıyo bugün
canım bence bu iyiye işaret şimdi seni boş yere şey yapmış olmayayım ama ben çok üşüyen biriydim genelde
bana bi ateş basıyoki anlatamam kapı pencere her yeri açtırıyorum inş hamilesin
dua et hamiş bana ve diğer bacılarıma

Ahh etmez olur muyum inanki her namaz sonrası hepiniz dualarımdasınız canım

Arkadaşım moralini bozmak için henüz daha çok çok erken
4 günün var inşallah bebeğin belki seninle şuan ama bazılarında hemen kana yansımıyo değerler
Boş yere moralini bozmuşsun her şeyi bitrmişsin ama hala umudun var hele evde yaptığın testte hiç çıkmaz
Hadi unut bunları ve ümit etmeye devam inşallah

anlamaya çalışıyorum seni hepimiz zorlukla yaşıyoruz bu süreci ben gurbette tek başıma bu mücadeleyi veriyorum daha önce yaşadıklarımı anlatmıyorum bile bende ağlıyorum akşam gene ağladım eşime dedimki hayatım ya tutmazsa diye korkuyorum naparım ayrılırız zorlayamam seni dedim ağlayarak adam şok oldu resmen çünkü benden beklemiyodu bu yaşadığımız durumların hepsinin ilaçlardan olduğunu bende biliyorum ama insanız işte sabredemiyoruz belirti arıyoruz sonuçta ve hepimiz bebeklerimizi istiyoruz haklı olarak neyse umarım beni anlamışsındır umarım kendimi izah edebilmişimdir

bizde başladık inşallah bu ay yapılıcak bisorun çıkmzsa....nerde yaptırıyosunuz???....

Bende başladım.Allah nasip ederse inşallah Geçen hafta başvurdum.TSH 14 Çıkınca doktorum ekimde yapalım bu hormonlarla kalsan bile düşük yaparsın dedi.BU ay çok düzenli ilaçlarımı kullanıcam.Umarım beş yıllık umutla bekleyiş bu sefer son bulur. Allahım isteyen her kese nasip etsin inşallah.

Rabbim kalp atislarinida duymak nasip etsin canim,kucagina almayida,ben iyim sukur,kendimi hazir hissettigimde tekrar tedaviye baslicam Allahin izniyle

Aman dur kiz positif olduktan sorada insaAllah kendine dikkat etmen gerekiyo ne evi kirklamasi :)))

yıkarım valla ben kendimden beklerim öyle temizlikçi falanda kar etmiyo bana takıntım var maalesef deterjan kokmalı her yer:))))))))))

Arkadaslar mrb.giremedim nete ama telden takip ediyorum.pcde sorun varda.pozitif olanlar var coook sevindim.rabbim bizede nasip etsin ins.kizlar benm bugun tedavimin 10.gunu.ignelere devam ediyorum.drum hafta sonu toplariz dedi.ama benm yumislerin en buyugu13 mm digerleri daha kucuk.ve toplamda 5tane var.ignelerimde dozu yuksek ama yinede az biliyorum.asil aklima takilan 10gunde bukadarcik buyudulerse 5gunde nasil gerekli boyutlara gelir bilmiyorum.sizin yumisler en son kacti boyutlari.benmkiler kucukmu kalmis sizce?kafam takildi...

inş... şu sıkıntılarım bi bitsin adaklarım var inş... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…