gamzear merhaba. çok geçmiş olsun. inş en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza almayı allah nasip eder.herhalde en önemli şey tedavinin olumsuz olması durumunda insanların psikolojisi. bence tedavinin en önemli aşaması işin en sonunda dr ile neden sonuç ilşkisi kurup sonrasında ne yapılabileceğini konuşmak. duygusal düşünme bence. direkt olarak doktorunu ara ve konuş . sitemini de sen ona iletirsin. neden arayacağım dediniz de aramadınız diye... hatta aynı şehirde olsan gidip yüzyüze görüş derim ama dışardasın heralde.
birgün bebişin olduğunda bugün için kendini üzdüğüne yanarsın. kendini bu kadar üzeceğine bu seni üzen şeyleri dr ile paylaş ve sitemini de kendisine söyle.
Annene söyle bari ikinci transferini canım inşallah bebeklerine kavuşacaksın bu sefer
En azından annenin dualarıyla başlamış olursun bu yolculuğa:)
Vay be sizin aranızdaki bağda çok kuvvetliymiş maşallah
Acaba bizimki nasılki:26:en iyisi annemden bir şeyleri saklayayım dur bakalım anlayacakmı
canım çocukluğumdan beri anneme çok düşkünüm nasıl desem küçükken tuvalete gitse kapının önünde onu beklerdim kızardıki kızım tuvaletedemi senle gireyim bende derdimki ya ordan kapı açılıp gidersen ben annesiz kalrsam işte farklı bi düşkünlük benimki rabbim analarımızı başımızdan eksik etmesin canım
Ayy canım yaaakıyamam sanaaa
sen tek çocuksun o zaman yada en son çocuksun
en son çocuklar çok nazlı olur ya hani.benim kardeşim var 12 yaşında hala bebek gözümde valla
Anneme diyorum anne onu tek başına okula gönderme gidemez o yoldan geçemez diye
Hayır asla böyle düşünme ve pişman olma neden diye soracak olursan yaşanacağı varmış yaşanmış
Bizim plan yapmamızla değilki Rabbim çoktan yapmış planları biz anne karnına düştüğümz andan itibaren kaderimiz yazılı
bende 2 senelik evliyim allah korusun negatif sonuç alsaydım bile hiç pişman olmazdım en azından tecrübem oldu fena mı derdim
Sende pişman alma asla hem daha belli değil bekle ve sabret
yok canım biz 7 kardeşiz ben 3 büyükle 3 küçüğün ortasındayım ortanca çocuğum anlıyacağın ama annemle birtek bu bağ bende var diğer kardeşlerimde düşkündür ama benim kadar değil
arkadaslar hepınıze ıyı geceler
arkadaslar hepınıze ıyı geceler
O zaman sendeki ortanca çocuk sendromu canım
Rabbim muhabbetinizi dahada çok arttırsın inşallah
Havinim bu gece uykun gelmedi senin hayırdır geç mi uyandın?
canım bugün aksine erken uyandım hafta sonu apartmanımız maşallah sesli oluyo uyutmadılar beni oturduğum yerde hem size yazıyom hem dua ediyom canım uykum az az gelmeye başladı ama idare ediyom
Allah kabul etsin canım
amin canım amin
ikiz annesi senin uykun gelmedimi
hehegeldi canım geldi valla bende tam onu yazacaktım
hadi ben uyumaya gidiyorum midemde bir tuhaf zaten allaha emanet ol canım
Dualarda buluşmak ümidiyle
Herkes yatıyor sanırım iyi geceler diliyorum. Yarın yine kan verecem değerin artması gerekiyormuş.Pozitif haberi alınca bir çok kişinin haberi oldu durumdan herkesle beraber ağladık sevindik bişiler yaptık tam hatırlamıyorumŞimdi düşününce yarınki değeri almadan söylemeseydik keşke diyorum bu sevinçten sonra inşallah bi aksilik çıkmaz.Geç bulup erken kaybedersem diye bi şüphe düştü içime.Sanırım hepimiz için sağ salim kucağımıza almadan bu oldu mu olacak mı sıkıntısı geçmeyecek.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Çok içten söylüyorum dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?