eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Valla bencede haklısın canım en güzeli doktorunla paylaşmak
Bende bir takım aksilikler yaşadım merkezle ilgili hem doktorumla paylaştım
hemde hastaneyle yani şikayet kutusuna bir bir yazdım adımı soyadımıda yazdım:)
en azından içimde kalmadı valla

canım çocukluğumdan beri anneme çok düşkünüm nasıl desem küçükken tuvalete gitse kapının önünde onu beklerdim kızardıki kızım tuvaletedemi senle gireyim bende derdimki ya ordan kapı açılıp gidersen ben annesiz kalrsam işte farklı bi düşkünlük benimki rabbim analarımızı başımızdan eksik etmesin canım

Ayy canım yaaa kıyamam sanaaa
sen tek çocuksun o zaman yada en son çocuksun
en son çocuklar çok nazlı olur ya hani.benim kardeşim var 12 yaşında hala bebek gözümde valla
Anneme diyorum anne onu tek başına okula gönderme gidemez o yoldan geçemez diye

yok canım biz 7 kardeşiz ben 3 büyükle 3 küçüğün ortasındayım ortanca çocuğum anlıyacağın ama annemle birtek bu bağ bende var diğer kardeşlerimde düşkündür ama benim kadar değil

sagol canım cevabın ıcın ıyı gecler bu arada en ıyısı uyumak :)

yok canım biz 7 kardeşiz ben 3 büyükle 3 küçüğün ortasındayım ortanca çocuğum anlıyacağın ama annemle birtek bu bağ bende var diğer kardeşlerimde düşkündür ama benim kadar değil

O zaman sendeki ortanca çocuk sendromu canım
Rabbim muhabbetinizi dahada çok arttırsın inşallah

Havinim bu gece uykun gelmedi senin hayırdır geç mi uyandın?

Havinim bu gece uykun gelmedi senin hayırdır geç mi uyandın?

canım bugün aksine erken uyandım hafta sonu apartmanımız maşallah sesli oluyo uyutmadılar beni oturduğum yerde hem size yazıyom hem dua ediyom canım uykum az az gelmeye başladı ama idare ediyom

canım bugün aksine erken uyandım hafta sonu apartmanımız maşallah sesli oluyo uyutmadılar beni oturduğum yerde hem size yazıyom hem dua ediyom canım uykum az az gelmeye başladı ama idare ediyom

Allah kabul etsin canım

hehe geldi canım geldi valla bende tam onu yazacaktım
hadi ben uyumaya gidiyorum midemde bir tuhaf zaten allaha emanet ol canım
Dualarda buluşmak ümidiyle

kalp kalbe karşı canım bende artık uzatmalrı oynuyom diyecektim allaha emanet ettim seni kuzucuklarınla hayırlı geceler canım

Herkes yatıyor sanırım iyi geceler diliyorum. Yarın yine kan verecem değerin artması gerekiyormuş.Pozitif haberi alınca bir çok kişinin haberi oldu durumdan herkesle beraber ağladık sevindik bişiler yaptık tam hatırlamıyorum Şimdi düşününce yarınki değeri almadan söylemeseydik keşke diyorum bu sevinçten sonra inşallah bi aksilik çıkmaz.Geç bulup erken kaybedersem diye bi şüphe düştü içime.Sanırım hepimiz için sağ salim kucağımıza almadan bu oldu mu olacak mı sıkıntısı geçmeyecek.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Çok içten söylüyorum dualarım sizinle

günaydın kızlar günümüzün aydın olması dileğiyle.................

Allah hayırlı etsin canım inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın darısı da bizlerin başına olur inşaallah :

angel naber canım nasıl gidiyor bekleyiş ben bazen gergin bazen ümitsiz bazende ümitli oldukça karışık bir ruh hali içindeyim
şu ev konusunda sana katılıyorum bende aynı senin gibiyim gözüme batıyor ban sürekli yatmıyorum artık ufak tefek işlerimi kendim yapıyorum kendimi yormadan daha iyi oluyor ve kendimde belirtyi aramaktan sıkıldım artık...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…