eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Günaydınlar
Test yapıcaklar pozitif görsün
Transfer varsa hayırlı sonuç alsınlar
Yumurtalar toplanıcaksa bir sürü yumoşunuz olsun hem de hepsi iyi kaliteli :)

valla kuzucum napacağım bilmiyorum allah hayır etsin

kızlar dün demiştim ya listemizde temizlik yapacağım diye, işim gücüm yoktu, biraz hafiyelik yaptım. durum şu:

ilknuray22 - 2 hafta önce transferi yapılmış bile, başka topicte yazıyor, bize gelip haber vermedi bildiğim kadarıyla.

makay - en son 26 eylülde başka topiclerde yazısı var. buraya uğramıyor.

chabliss - 1 ay önce bir uğradı, size bir sürprizim olabilir falan dedi. en son 28 eylülde giriş yapmış foruma, ama bize birşey yazmadı.

neslihan165, bilgecebuk, cigdem 42 anladığım kadarıyla çok aktif kullanıcı değiller.

evet kızlar şimdi bu arkadaşlara el sallayalım. bir gün geri dönmek isterlerse başımızın üzerinde yerleri var.

merhaba cnm. beni de ekleyebilir misin:) pazar günü 4. gün embriyosu yerleştirildi. çarşamba yumurtalarım toplanmıştı. çok şükür dondurulmuşlarım var. bende şiddetli olmasa da ohss oldu-bol yumurta oluşumundan dolayı. allah'ım düşmanıma vermesin, çok kötü bir şey. dünde transferden sonra sezeryanlı bayanlar gibi oldum, bugün nispeten daha iyiyim, karnımın alt bölgesi çok sancıyor, idrara çıkmak işkence oldu niye böyle oldu bilmiyorum. çrş günü iş başı yapmam lazım inş. geçer o zamana. bu arada istanbul tüp bebek merkezi. 1.deneme cnm.

hanze merhaba kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor acaba kan değerin betahcg düşük mü gelince oluyor

kızlarrr gunaydın

cumartesı transfer yapıldı

9 ekım tahlıl gunum

2 gundur yatmaktan belim koptu resmen

çarşamba işe başlıycam.

ananas agacı çıkacak içimde :).. başka ne yapsam ne etsem bilmiyorum

belirtiler ne zaman başlar neler olur acaba

kutlama yapildi desene,canim benim insaAllah degerin kat kat artmistir,Rabbim kucagina almak nasip etsin

sevgili mirage79 aktif bi kullanıcı olarak listede hala ismimi göremiyorum

arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf 3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns

bugün transrerin 14. günü 2. testiminde sonucunu aldım 227 olan b-hcg değerim bugün 2545 çıktı

Oyy oyy maşallah maşallah.Çoooook sevindim hep böyle güzel haberler al inşallah.Bende 2. kan testi için gittim bende hastaneden aramalarını bekliyorum.İnşallah benim değerimde artmıştır.
arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf 3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns

Rabbim hayırlısını versin canım vardır bundada bi hayır.Üzülme demek kolay biliyorum ama Rabbim in vardır bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…