eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sevgili mirage79 aktif bi kullanıcı olarak listede hala ismimi göremiyorum

değerin muhteşem :)))) tebrik ederim canım... bilgilerine tamtamına vermiosun ki be yaw :)) verdiysen de ben kaçırdım. yaşın, kaçıncı denemen, sebep neydi, merkez neresi? söyle hemen ekleyeyim.

tedavin hayırlı olsun canım. ama anladığım kadarıyla iptal olmadı de mi ohss'den dolayı. canım yaşını, bir de tedavi sebebini de yazar mısın?

bakın bakalım kızlar, istediğiniz gibi olmuş mu liste? :))

Hepinize iyi haftalar kızlar :)
Miragecim ellerine sağlık listemize baktım çok güzel olmuş. İnşallah hamilelerin sayısı artarak devam eder.
Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.
Ben bugün kesenin içinde ilk defa bebişimi ve kalp atışlarını gördüm. :) :)
On yıldan sonra bu duyguyu yakalamak hissetmek çok güzel.
Doktor anlattı biz şaşkın şaşkın seyrettik :)
İnsanın kalkası ultron makinesinden bıraksalar akşama kadar izleyecektim.
Ne olur arkadaşlar inancınızı kaybetmeyin , emin olun mucizeniz sizi birgün bulacak sadece vakti var.
Bebişimin teyzelerine selamı var , üzülmesinler arkadaşlarım yolda tüm teyzelerim yavrularına kavuşacak inşallah dedi :)

Ne güzel! Allah tamamına erdirsin inşallah canım :))

slm kızlar,istanbul tüp bebek aret beyin yaninda tedavi gören oldumu?

hayır ama ben adını çok duydum. hatta şimdiki doktorumdan memnun olmasaydım direk ona gidecektim. yurt dışında senelerdir başaramayıp adamın eline gelip başaran bir sürü tanıdık hikayesi dinledim. kendim de telefonda görüşürüp durumumuz hakkında görüşünü almıştım. beni tek endişelendiren tarafı fazla meşgul olması. hepsi yoğun ama sanki bu biraz daha yoğun.

kızlar

ayın 9 unda test tarıhım ama daha önce bellı olurmu ne zaman yaptırsammm
offf beklemek zorrr

kızlarr yaa yarın opum var ama nefes alırken ciğerlerim aciyo midem bulanıyo çok kötü değilim dayanabilirim ama arasam mı doktoru önemli mi ki?

oy oy ne güzel bir duygu Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini alırsın kucağına.

ya kızlar test tarihine 5 gün kaldı ama ben çok değişik şeyler hissediyorum, bir an içime olmamış gibi bi his geliyo ve çok mutsuz hissediyorum kendimi bazen karnım ağrıyo o ağrı sanki ordaymış gibi hissettiriyo mutlu oluyorum.. Bazen nefes alamıcak gibi oluyorum bi karamsarlık çöküyo üstüme hiçbişi yapamıyorum, evdeyim dışarı çıkayım diyorum sonra vazgeçiyorum içimden çıkmak gelmiyo, arkadaşlarımla görüşeyim diyorum bişi sorucakalr mevzu oraya gelecek die görüşmek istemiyorum. Allahım ne yapıcamı şaşırmış durumdayım. sanki son şansımmış da bunu da elden kaçırırsam bir daha olmıcakmış gibi hissediyorum. bir daha ki deneme için beklemeye sabrım yok, kısa süre sonra yaptırmaya da maddi imkanım yok.. Allahım nolur bu konuda son sınavım olsun artık benim bunu taşıyacak mecalim kalmadı(

kızlarr yaa yarın opum var ama nefes alırken ciğerlerim aciyo midem bulanıyo çok kötü değilim dayanabilirim ama arasam mı doktoru önemli mi ki?

cnm zaten anestezi olacak hastahanede önceden kontrol ederler
bence gıt zaten kotuysen yapmazlar
git ki kontrol etsınler
iyi olursan vakıt kaybetmemiş olursun

cnm zaten anestezi olacak hastahanede önceden kontrol ederler
bence gıt zaten kotuysen yapmazlar
git ki kontrol etsınler
iyi olursan vakıt kaybetmemiş olursun

teşekküler canım şimdi hemşiremi aradım yumurtaların büyüdüğü için baskıdan oluyo ama ben yinede doktorla konuşup seni arayayım dedi haber bekliyorum

bakın bakalım kızlar, istediğiniz gibi olmuş mu liste? :))

benide ekler misin... uzun süre kalacak gibiyim (

isim :boyaci
yaş : 24 deneme : ilk merkez : ege doğumevi sebep :sperm azlığı (belki de yok -araştırılıyor)

durum : bugün dosya açıldı..genetik için kan verildi

teşekkürler ((

Benide ekleyin listeye 1 aşılama 1 tüp bebek NEGATİF

Sorun sperm azlığı :2:

cnm yok iptal edilmedi, transferim dün yapıldı, aslında doktorlar sebep görmese de eşimin değerlerinde %3 morfoloji çıkıyor sayı ve hareket problemi yok çok şükür. yaşım için az kaldı o nedenle 30 diyebiliriz:)teşekkürler cnm.

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…