hayırlısı böyleymiş demek ki canım üzülme sakın vardır bunda da bir hayır geçmiş olsun...arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns
b hcg degerim 5.54 yani gebelik olmadı...gelecek ay a hazırlıyorum kendimi.Allah hayırlısını versin
41 kere maşallahcanım benim yani doktor bile dediğine göre ki sonucun uçmuş % 90 ikiz galiba ee senin gönlünden geçen nedir ?
hayırlısı böyleymiş demek ki canım üzülme sakın vardır bunda da bir hayır geçmiş olsun...
Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine
sagol canım ıns bıdahakne yuzumuz guler.bı yarın olsa bugun bı btse yarına rahatlıcam ama
b hcg degerim 5.54 yani gebelik olmadı...gelecek ay a hazırlıyorum kendimi.Allah hayırlısını versin
derin testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben cuma falan yapayım die düşünüyorum birden içimi korku sarıyor en iyisi günümde ypayım diyorum
belli oldu cnm 2545 ikiz olabilir diyo doktor... bende bukadar artıcanı düşünmemiştim şok oldum :18:
bakın bakalım kızlar, istediğiniz gibi olmuş mu liste? :))
bende sen gibiyim allah büyük inş... bebeler bizledir
içim bi kırık boş ne bilim olmadı galiba gelmedi bebeğim umarım yanılıyorumdur ağlayasım var ağlayamıyorum halim nolur onuda bilmiyorum
benim yarın opum var bu aşamaya nası geldik hiç fikrim yok sanki benim tedavim değil gibi tabi ağrılarım olmasa... perişan oldumm sırtıma vuran nefes almamaı zorlaştıran bi ağrı ve mide bulantısı öldürdü beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?