eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf 3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns
hayırlısı böyleymiş demek ki canım üzülme sakın vardır bunda da bir hayır geçmiş olsun...

b hcg degerim 5.54 yani gebelik olmadı...gelecek ay a hazırlıyorum kendimi.Allah hayırlısını versin

canım bende senı merak etmıstım oglen baktım yoktun bende aynı napalım haylısı olsun ben 3 ay ara vercem sanırım kafamı dagtcam spora fılan gtcem en azından braz fızık duzelırse moral olur sonra tekrar baslıcz

kızlarrrr sürekli okumaya çalışıyorum ama inanın yetişemiyorummm.. kendi yazdıklarımıda bulamıyorum
ben şuanda beklemedeyim hala oyüzden bişey diyemiyorum kimseye..
transferi olan bekleyen yapılacak olan tedaviye başlayan herkese allahım yardım etsin kolaylaştırsın işlerini inş:26::26:
pozitifi görenleride tebrik ediyorum bizlerede nasip olsun inş
allah sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin inş..
negatif sonucuda geri kalanlara yaşatmasın rabbim sabırlar versinn...:26::26::26:

arkadaslar ben burayı ve sızı cok sevdım oncedende okuyodum hep yazılarınız ama uyelıgım 1 hafta fılan oldu sanırım bıdahakı tup bebegımı sadece sızlerle paylasıcam kımseye solemıycem benıde aranıza alıp cevap yazdıgınız ıcın cok tesekkur edrım sızlerle yazıstıkca cok mutlu oluyorum

Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine

allah sabır versin canım inş bidahakie rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin

derin testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben cuma falan yapayım die düşünüyorum birden içimi korku sarıyor en iyisi günümde ypayım diyorum

derin testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben cuma falan yapayım die düşünüyorum birden içimi korku sarıyor en iyisi günümde ypayım diyorum

canım kan testini cumartesi yaptırıcam, ama onun öncesinde perşembeden itibaren idrar testi yapmayı düşünüyorum. olumlu veya olumsuza kendimi hazırlamak için. bazen olumsuzu düşünüyorum ve bütün vücudumu ateş basıyo inan bende ölücem korkudan. son şansımmış gibi( en az 1 yıl tekrar deneyemem en çok da bu korkutuyo, en azından umut yaşatıyo insanı şu anda.. offf offffffffff allah sabırlar versin bizlere..

içim bi kırık boş ne bilim olmadı galiba gelmedi bebeğim umarım yanılıyorumdur ağlayasım var ağlayamıyorum halim nolur onuda bilmiyorum

Son düzenleme:
bakın bakalım kızlar, istediğiniz gibi olmuş mu liste? :))

***ya ben ya ben***

yaş 26 açıklanamayan infertilite

istanbul fulya florence nightingale + feminen kadın sağlığı fulya (arzu çağdaş + herman işçi ) ortak hastalarıyım***

4 aşılama 1 tüp bebek

6 ekim ctesi test tarihi***

ilk denemem

bakın bakalım kızlar, istediğiniz gibi olmuş mu liste? :))

***ya ben ya ben***

yaş 26 açıklanamayan infertilite

istanbul fulya florence nightingale + feminen kadın sağlığı fulya (arzu çağdaş + herman işçi ) ortak hastalarıyım***

4 aşılama 1 tüp bebek

6 ekim ctesi test tarihi***

ilk denemem

içim bi kırık boş ne bilim olmadı galiba gelmedi bebeğim umarım yanılıyorumdur ağlayasım var ağlayamıyorum halim nolur onuda bilmiyorum

canım inan aynı durumdayız, sürekli olmasa da bazen içimi büyük bi boşluk kaplıyo ve çok korkuyorum, ben olur olmaz herşeye ağlıyorum, gülerken bile ağlayabiliyorum.. artık sona yaklaştık onun heyecanı içindeyiz daha sabırlı ve umutlu olmamız gerekiyo bi şekilde motive edelim kendimizi..

cnm inş kaliteli olur yumurtaların lütfen bu kadar karamsar olma

mesajlar hep birbirine girmiş kusura bakkmayın msj gönderilmedi
diyordu bende gitmedi sanıodum baksana sayfayı ben doldurmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…