eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

günaydın canım nasıl gidiyor bekleyiş ben bu sabah müthiş bir adet sancısıyla uyandım tamam dedim olucam ama olmadı henüz sen de ne var ne yok...

günaydın bebişim iyiyim valla gece pek uyuyamadım halbuki 9.30 gibi gözlerim kapanmaya başladıydı sanki sağ kasığımda bi top vardı gece cuma yaptırcam testi inş.pozitiftir ya memeler şaha kalktı ilaçlardan vardı biraz zati şimdi nadideyide geçtim top gibi oldular:))))

meralcim hayırlı olsun inş.... transfermiydi bugün opumuydu karıştırdım

bende tedaviye başladığımda 66.5 kiloydum dün tartıldım yarım kilo almışım sadece oda sanırsam memişlerden :))))))))))

hiçbiri canım daha bugün başlıyorum ilaçlara 10:45 de randevüm var şafak beye
seninde oldu bence Allahım boş çıkarmasın inşallah seninledir bebişin

inş... güzelim inş.. hepimizin kucağı dolar randevudan gelince haber ver bana merak ederim.

arkadaşlar bende hergün buraya uğruyorum ve paylaşımlara ortak olmaya çalışıyorum ancak yazdığım mesajların birçoğu cevapsız kalıyor nedense defalarca test tarihimi yazdım merkezimi yaşımı yazdım liste değişti ama benim bilgilerim değişmedi ayrıca dualara bende katılmak isterim eğer mesajımı görürseniz yeni liste kokoci için mi birde mahsuru yoksa bu arkadaşların isimlerini bilsek ve ismiyle dua etsek daha iyi olur
ben kokoci arkadaşımız için 100 tane okurum
benim test tarihimde 8 ekim ancak 7 ekimde yaptırıcam çünkü negatif olursa okula o halde gitmek istemiyorum o yüzden pazar günü yaptırıcam benim için de dua okuyabilirseniz sevinirim birde birer tane kenzül arş okursak herkes için iyi olur diye düşünüyorum
dua için benim adım sema

aynı durumdayım canım ben nadideyi de geçtim sen yarım kilo almışsın ben tam bir kilo hesap et artık durumlarını

aşk olsun pretty. liste günde bir defa akşamları güncelleniyor. ben de dün akşam yeni güncellemede seninkini de değiştirmiştim zaten, bakarsan görürsün. ayrıca mesajına da cevap vermiştim. bu kalabalıkta gözümden kaçmıştır kesin diye. belki de sen verilen cevapları kaçırıyorsundur gülüm. çünkü sayfalar çoook hızlı ilerliyor. alınganlık yapma, bizdensin :))

herkese günaydın kızlar...

yasevim sonucuna çok üzüldüm. Allah tez zamanda tedavili ya da tedavisiz bebeğini kucağına versin inşallah. Allah sabırlar versin canım. kopma bizden gel arada.

ebrulicim, ben de hamile kalıp böyle mide bulantısından sürüm sürüm sürünmek istiyorum. mümkün mü? :))))

tabiki mumkun miragecim rabbim verdikten sonra imkansiz diye birsey varmi hic..insallah en kisa surede hamile kalirsinda benden daha beter mide bulantisi cekersin:):))))

ebruli canım kaç gündür girmedin merak ettim seni demek mide bulantıların başladı rabbim kolaylık versin canım bizede dua et

amin canim sagol evet bulantilarim oldugu icin yatiyorum kalkmak istemiyorum hic birsey yemek istemiyorum mirageyede soyledigim gibi insallah hepiniz hamile kalinda cekin bu sikintilari insallahhhh:):)))))nasil dua ama dimi rabbim kabul etsin

ay bu doğum kontrol hapı beni mahvetti. iki haftada domuz gibi oldum. bacaklarım pantolona sığmıyo imdaat. demek ki tedaviyle diete aynı anda başlamalıyım ben.

geçmiş olsun, migreni yaşamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…