- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
günaydın canım nasıl gidiyor bekleyiş ben bu sabah müthiş bir adet sancısıyla uyandım tamam dedim olucam ama olmadı henüz sen de ne var ne yok...
kızlar bugün mens oldum yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah güzel günler vardır önümde
gerkese günaydın umarım herkes için güzel bir gün olur
meva80 sana katılıyorum bende sonucu bekleyenlerdenim negatifif görürsem eğer ilk işim benimde spora başlamak olacak ben tedavilere başladığımda spora gidiyordum ideal kilomda ve fittim bu iki yıllık tedavi süreci insülin direncimle birleşince bana 10 kilo olarak döndü hiç moralini bozma zayıfla kaldığın yerden daha güçlü bir şekilde yoluna devam et inşaallah pozitifi göreceksin
meralcim hayırlı olsun inş.... transfermiydi bugün opumuydu karıştırdım
bende dün oldum bugun doktora gidiyorum..... insallah hersey guzel gecer, sana da bol sans!
hiçbiri canım daha bugün başlıyorum ilaçlara 10:45 de randevüm var şafak beye
seninde oldu bence Allahım boş çıkarmasın inşallah seninledir bebişin
inş... güzelim inş.. hepimizin kucağı dolar randevudan gelince haber ver bana merak ederim.
günaydın bebişim iyiyim valla gece pek uyuyamadım halbuki 9.30 gibi gözlerim kapanmaya başladıydı sanki sağ kasığımda bi top vardı gece cuma yaptırcam testi inş.pozitiftir ya memeler şaha kalktı ilaçlardan vardı biraz zati şimdi nadideyide geçtim top gibi oldular:))))
arkadaşlar bende hergün buraya uğruyorum ve paylaşımlara ortak olmaya çalışıyorum ancak yazdığım mesajların birçoğu cevapsız kalıyor nedense defalarca test tarihimi yazdım merkezimi yaşımı yazdım liste değişti ama benim bilgilerim değişmedi ayrıca dualara bende katılmak isterim eğer mesajımı görürseniz yeni liste kokoci için mi birde mahsuru yoksa bu arkadaşların isimlerini bilsek ve ismiyle dua etsek daha iyi olur
ben kokoci arkadaşımız için 100 tane okurum
benim test tarihimde 8 ekim ancak 7 ekimde yaptırıcam çünkü negatif olursa okula o halde gitmek istemiyorum o yüzden pazar günü yaptırıcam benim için de dua okuyabilirseniz sevinirim birde birer tane kenzül arş okursak herkes için iyi olur diye düşünüyorum
dua için benim adım sema
ebrulicim, ben de hamile kalıp böyle mide bulantısından sürüm sürüm sürünmek istiyorum. mümkün mü? :))))
ebruli canım kaç gündür girmedin merak ettim seni demek mide bulantıların başladı rabbim kolaylık versin canım bizede dua et
tabiki mumkun miragecim rabbim verdikten sonra imkansiz diye birsey varmi hic..insallah en kisa surede hamile kalirsinda benden daha beter mide bulantisi cekersin:):))))
amiiin :)))
aaaaa mirage gelmişşşş :))))))))))))
ne o kııız? hortlak görmüş gibi :))) sanki ilk defa geliyorum :))))
doğum kontrol hapıyla da tüp bebek tedavisinde kullanılan estrofem ile de inanılmaz migren tuttu. Öyle az bişey falan değil. delirecek gibiydim. Tüp bebek tedavimi bilmeyen kayınvalidem kadıncağız majezik iç diye tutturmuştu. migreni inanılmaz arttırıyor dogum kontrol hapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?