ayyyy canım çok tes ederim perşembe günü benimkini bitirdiğimiz an hemen başka birine başlayalım bu arada birbirimizi arkadaş olarkta ekleyelimki haberdar olalım
çünkü bu topik bayagı hızlı ilerlio ben gündüzleri giremediğim için bazen kaybediorum arada yenileriz mesajlarımız dularımıza katılmak isteyenlerde bize katılır olurmu
merve02 cnm bence bu işi sen başlattın sen devam ettir :))
​Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi
Havinsu--------------75
Biricik----------------75
Merve02--------------75
Meva80---------------45
Nhntrkmn-------------43
Canım sanada 43 tane kaldıperşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar
birde miss angel için okuyalim arkadaslar onun test gunude yaklasiyor?yetistiririz ne dersiniz?
perşembe sonsa ben gündüz yıkanırsam hemen okur yetiştiririm canım
slm iyigeceler kızlar.bugün tüp bebek için merkezlerle görüşmelerimi yaptım.3 merkezle
Tamam canım böyle saat belirtmem iyi olmadımı hani belli olsun kimse kafasına göre takılmasın diye:):)
istanbul tüp bebek-aret kamar
brüksel tüp bebek-prof dr yücel karaman
fulya tüp bebek-prof dr mustafa bahçeçi
çok iyi oldu saat ve gun canim ona gore organize oluruz,siradaki de miss angel Allah izin verirse dimi ? :)
perşembe sonsa ben gündüz yıkanırsam hemen okur yetiştiririm canım
Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi
Havinsu--------------75
Biricik----------------75
Merve02--------------75
Meva80---------------45
Nhntrkmn-------------43
Canım sanada 43 tane kaldıperşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar
Tamam canım böyle saat belirtmem iyi olmadımı hani belli olsun kimse kafasına göre takılmasın diye:):)
canımcım ama benim okumam bu birkaç gun için dogru değil, adetliyim, bbittiği gibi haber ederim bir sonraki arkadaşa yetişirim.
istanbul tüp bebek-aret kamar
brüksel tüp bebek-prof dr yücel karaman
fulya tüp bebek-prof dr mustafa bahçeçi
Miss angeldan önce kokoci arkadaşımız var ona yapalımmı istersen canım
tamam ozman cnm ben şimdi çıkıorum kendi payıma düşeni okumaya başlayayım bitirdiğim an sana yazarım o zman kim için okunuyosa hemen alırım olmassa okunması gerekeni
bana düşeni özelden msj atarsın üstüme düşeni yapayım hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için şimdi yağmur yağıyor ondan dolayı yağmuru kaçırmak istemiorum başlayayım ben duama hepinizi öptüm hepinize iyi geceler
tamam ozman cnm ben şimdi çıkıorum kendi payıma düşeni okumaya başlayayım bitirdiğim an sana yazarım o zman kim için okunuyosa hemen alırım olmassa okunması gerekeni
bana düşeni özelden msj atarsın üstüme düşeni yapayım hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için şimdi yağmur yağıyor ondan dolayı yağmuru kaçırmak istemiorum başlayayım ben duama hepinizi öptüm hepinize iyi geceler
tamam canim sen duzenle test gunlerine gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?