eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkese günaydın bugün ilk defa 7 de uyanmıyorum bu saate kadar dayanabildi. dün gece tam yatarken karnıma müthiş bir adet sancısı girdi ter boşaldı bi anda acıdan, midem kalktı. bi 5 dk sonra geçti. aslında ben buna çok sevindim çünkü 2. denememde geceleri bu ağrıları çok yaşıodum hatta ağlıyodum avıdan ve hamiştim. aynı şeyi yaşayınca mutlu oldum ama devam etmedi buna da üzüldüm çünkü gece boyu bi kaç kez uyanmam gerekiyodu acıdan. bizden başka kim acı çekmek ister ki, ben istiyorum işte:))) ve bu tabi ki rüyama da yansıdı, rüyamda adet oluyordum baya kanamam var sonra yine de idrar testi yapıyorum ama malesef tek çizgi çok ağlıyorum eşime sölüyorum o da çok üzülüyor, aradan yarım saat geçiyo ve sonucumu buraya yazmaya karar veriyorum testin üstünde sonuç uazıomuş sözde o rakamı girmek için bakıyprum teste 317 görüyorum aman allahım hamileymişim boşuna üzüldüm. peki neden adetim falan derken 317 nin 9. gün için çok yüksek olduğunu düşünüyorum ve kesin ikiz diyorum:))) heralde rüyamdaki hamileliğin tadını çıkarmak için bu saate kadar uyudum:) biraz uzun oldu ama rüyamdaki gibi paylaşmak istedim..

canım benim de test tarihim 6 ekim, fakat 2-3 gündür sağ kasığım da bir ağrı var, sağ tarafıma yatamıyorum...
benimde göğüsler sertleşti ve uçları hassaslaştı...
inşallah hamilelik belirtisidir :))

canım benim insan bu süreçte biraz alıngan oluyor dimi:))

ben de dün gece yazışmaları gördüm saolsun arkadaşlar test sırası bende diye, bana dua okumak istemişler, Allah razı olsun hepsinden...
bu arada benim de adım Esra
dua okunacaksa tabi ki çok memnun olurum ve ben de katılabilirim...

benim güzel gönüllü arkadaşım, Allah'ım bu güzel gönlün için hayırlı zamanda sana bir evlat nasip edecektir..
her şey güzel olacak inşallah...

Çok geçmiş olsun arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun hepimizin, Allah kaldıramayacağımız yükler yüklemesin omuzlarımıza, amaçlarına ulaşman dileğiyle...

6 Ekimde birde kokoci arkadaşımız var eğer isterse onada okuruz sonraki arkadaşlarımızın test günleri ayın 10undan sonra

canım arkadaşlarım,
zaten bu aralar çok hassasım, sabah sabah gözlerimden yaşlar akıttım...
beni düşünüp dua okumak istemeniz beni çok duygulandırdı...
çok memnun olurum tabi...
iyi ki varsınız...

bir grup hormonları sapıtmış kadınlar ordusuyuz şu anda farkındasınız de mi? :)))

canım ne güzel bir rüya görmüşsün, inşallah test sonucun 317 çıkar ve ikizlerine hamiş kalırsın :))
bak rüyanda bile kendi kendine boşuna üzüldüm diyormuşsun, yüce Allah'ımın temiz kalbine bir işareti bu belki de...

slm ismim ayşen 9 yıllık evliyim.3.tüp bebek denemem.ilki beş yıl önceydi ve olumsuz sonuç aldım.üç ay sonra dondurulmuş embriyo ve yine başarısız sonuç.şimdi transferim yapıldı ve bugün 6.günüm.10 ekimde alacağım sonucu.hiçbir belirtim yok ama çokkkkk büyük inancım var.tek değişiklik progestan kullanıyorum ve vajinal yolda müthiş bir yumuşama var önceleri kapsülü koyarken zorlanırdım.şimdi ise kayıyor bu da beni tedirgin ediyor.

selam ayşen. inşallah pozitif sonucu görür ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. iyi şanslar...

canım hayırlısıyla bu sefer olur inşallah...
bu belirtilere pek takılmamak lazım, sonuçta herkesin bünyesi farklı...
şu günlerin keyfini çıkaracağımıza boşu boşuna bozuyoruz moralimizi valla...

selam ayşen. inşallah pozitif sonucu görür ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. iyi şanslar...

teşekkür ederim canım inşallah Alllah ım hepimizin gönlündekini hakkımıza hayırlı kılar.Çünkü çok şansımm yok.Benim eşimde sıkıntı var.Sadece 8 hücre bulundu.ve sadece iki deneme şansımız kaldı.

günaydın kızlar.ayşenciğim bk bnm e 3.denemede tuttu ama hala balirrti namına tık yok.gece rüyamda kanımda örümcek dolaştığını gördüm gülerek uyndım:)iyice kafayı bozmuş gbym

valla benim cumartesı transfer oldum
4 gun evde yattım uzun oturdum doğru düzgn bir şey yapmadım

ama bugun işe başladım bankacıyım oturuyorum Allahtan

inşallah oturmaktan zarar gelmez

imkanın varsa yat dinlen derim

canım inşallah testindede aynı rakamları görürsün ve inşallah allah sana bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder.bende rüyamda seninkine benzer bişeyler gördüm ama nedense pek umudum yok.inş ben yanılırım.

canım imkanım var çok şükür ama 28 eylül de transferim oldu ve hala yatıyorum kimse kalkmama izin vermiyor kasıldım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…