eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah olumlu sonuçlar alırsınız arkadaşlar ama bir kez hamiş olanların başarı şansı bir sonraki deneme de iki katına kadar çıkıyormuşş

sen beni nasıl unutursun dualardabikaç gün bişey yazmadım diyene :) benide dua listesine ekle canım her türlü dua sure vb. itina ile okunur yerine teslim edilir

canım benımde 29 eylul de oldu 9 ekım test tarh yani 10 gun ama 14 olanlar var değişiyor demekk i

canım benımde 29 eylul de oldu 9 ekım test tarh yani 10 gun ama 14 olanlar var değişiyor demekk i

canım kaçıncı gün transferi olduğuna bağlı yumurta toplandıktan sonra yirmidört saat üzerinden hesap yapılıp gün sayılıyor demek seninki 5.gün transferi o yüzden süren az daha iyi değilmi her gün biraz daha zor geçiyor zaten

inşallah olumlu sonuçlar alırsınız arkadaşlar ama bir kez hamiş olanların başarı şansı bir sonraki deneme de iki katına kadar çıkıyormuşş

canım allah nasip ettiyse ol dediyse olur.inşallah rabbim bu topikteki herkese ve tüm isteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir herkes anne duygusunu yaşar.kendim gibi birini görünce nasıl bir durum olduğunu bildiğim için inanılmaz üzülüyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

NHNTRKMN Arkadaşım senin için 313 tane ayetel kürsü okuyalım o zaman
Bne hemen paylaşım yapıyorum

kızlar benım test tarıhımde 9 ekım
suan kendime kuran bilmiyorum diye kızıyorum açıkcası
Allah ın buda bir sınavı bize
bende bu niyetle öğrenirim inşallah
benim içinde okurmusunuz

AMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN...her gün şükrediyorum yaradana bizim en azından bir umudumuz var.Allahım olmayanların yardımcısı olsun...

benim içinde okurmusunuz

okurum tabi arkadaşım bide şunu oku rabi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr bunun anlamı yarabim benim için kolaylaştır zorlaştırma hakkıma hayırlı kıl demek canım her gün tekrarla basit bir duaa...

kızlar ben sizin kadar olmasada girip çıkıyorum yazıyorum sizlerde sağolun cevap veriyorsunuz
ama listede olmadıgımı farkettım :):) tabi ki benim suçum

aynen stres yapmıycam diyorum ama elim hep karnımda
hapsuramıyorum bile :)

canım geçmş olsun.ne güzel ifade ettin kendini hissettiklerini.inşallah her şey senin için çok daha güzel olur. geride kalan 10 embriyon var çok güzel maşallah.bir dahaki tedavin için maddi manevi kolaylık.her şey gönlünce olsun inş

bilirim belim tutuldu resmen yatmaktan.
kurs 3 saat yorar belki ama
yuruyus falan yapsanda olur

canım sankii pamuk ipliği ellerinden gelse tuvalete kaldırmıycaklar her bes dk da bir wc ye gitcem deyip kalkıyorum bahane olsun die bi de namaaz için bak şimdi de ezan okunuyor allahım tüm isteyenlerin gönlündekini haklarına hayırlı nasip etsin inşallah....

anladım canım sağol ama ben senden daha fazla kullanacam galiba çünkü gunluk dozum 10 cc şişedeki ilaç çok az geldi bana yetecegini sanmıyorum yaaaaa ve 10 gün gibi kullancam adetımın 2. gunune kadar sonra gnolf verecek zaten o zaman 5 cc ye dusecek ya var ya merkez de bana uzak gıtsem gidemıyrm pufff yanı tlf falan edeyım olmassa bıde ilacın cok fazla yan etkısı var sen karşılaştınmı hiç

canım geçmiş olsun...Ama emin ol bu hepimzin sınavı yalnız değilsin en azından yeniden deme şansın var ve buna da binlerce kez şükürler olsun..bende halime çok ağladım takş kuzenime tüp bebek bile senin için çözüm değil henüz tıp bu aşamaya gelmedi dediklerini duyana kadar hamdolsun halimize....

benim içinde okurmusunuz

canım dua paylaştırmdan sorumlu bakan merve anladığım kadarıyla o gelsin herkese paylaştırır senin içinde

nasılsın canım çok az kaldı test gününe.ben kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…