eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bence silik çıktıysa değerin yükselmiştir canım.konyalıoğluda erken yapmıştı ondada silik çıkmıştı hatta fotog.paylaşmıştı burdan.bende bu sabah yaptım ama koca bir boşluk.seninkinde silik çıktıysa vardır bişey.bence hemen git kanda baktır.

yarın sabahta idararda bi bakayım cuma kan testi yaptırayım diyorum, allahım içim içime sığmıyo şuan inş yanılmıorumdur, yanş ben deil test:) bende çekeyim koyayım fotoyu dedim ama beceremedim.. senin kaçıncı günün canım belki daha erkendir senin için..

yok canım seninle aynı benim test tarihim 6 ekim.bugün 9.günüm varsa belki silik çıkar diye yaptım ama başım göğe ermedi :).

Silik de olsa çıktıysa hamilesindir canım.. gözün aydın.. Allah tamamına erdirsin inşallah

bir grup hormonları sapıtmış kadınlar ordusuyuz şu anda farkındasınız de mi? :)))

buna kesinlikle katılıyorum şu bekleme süresi insanı çıldırtıyor amacım kimseye alınganlık etmek deil yanlış anlaşılma olmasın yeni listeyide gözümden kaçırdım kusura bakma arkadaşım
kokoci için bana 100 ayetel kürsi yazın ...

arkadaşım ben de lucrin kullandım adetin 21. günü başladım normalde en fazla on gün içinde adet oluyorsun ben olamadım tam 17 gün sonra adet oldum günde 10iu kullandım sonra 10 güde 5iu kullandım ve ilaç arttı hiç telaş etme

silik çıktıysa hiç korkma canım hatta hayırlı olsun diyelim çünkü ne kadar okuduysam duyduysam hepsi pozitiff şimdiden gözün aydın darısı başıma benim de tahlilim 10 ekim pazar günü yapayım diyorumm ama korkuyorummm

arkadaşım inşaallah sonucun olumludur rahmin yumuşaması iyiye işaret diye biliyorum ben de hergün kontrol ediyorum yumuşama var mı diye ama pek yumuşak değil sanki bilemedimki utandım şimdi

hamile arkadaşlar acaba bu konuda ne yaşadılar yardımcı olurlarsa seviniriz
bu arada senin transferin ne zamandı bende pazar günü test yapmayı düşünüyorum benim transferim 27 eylüldü

yok canım seninle aynı benim test tarihim 6 ekim.bugün 9.günüm varsa belki silik çıkar diye yaptım ama başım göğe ermedi :).

canım belli olmaz ben 2. denememde yaptığımda bu kadar erken çıkmamıştı ama hamileydim, bu kadar erken çıkması 5. gün embriyosu olduğu için olabilir. bence erken karar verme biraz motive et kendini o çok önemli..

hayırlı olsun arkadaşım inşaallah tamamına erdirir rabbim
angel5 bence sen de üzülme çok erken çünkü herkesin bünyesi bir değil kanda pozitif olduğu halde idrarda negatif çıkabiliyor unutma...

idrar testinde çıktıysa büyük ihtimal pozitiftir diye düşnüyorum canım yarın tekrarla istersen testi

canım28 eylül de transfer oldu.10 ekim test dedi ama hiçbir belirtim yokk.

pazar günü ayın 8 i canım, eğer pazar günüyse yarın falan yap bence ama çıkmama ihtimalini göze alıp üzülmiceksen tabi. ben göze almıştım..

akşama bi daha yapıcam canım hala gözlerime inanamıyorum bi de durdukça koyulaştı diğer çizgiyle aynı rengi aldı.. sen yaptın mı canım test tarihin aynıydı sanırım..

derincimm hadi gözün aydın diyelimm.kesinmiş gibi iyi düşünelim iyi olsunn.Allahım sağlıkla kucağına almayı nas,ip etsin..

akşama bi daha yapıcam canım hala gözlerime inanamıyorum bi de durdukça koyulaştı diğer çizgiyle aynı rengi aldı.. sen yaptın mı canım test tarihin aynıydı sanırım..

korkumdan yapamıyorum canım aslında belirti var ama belirtiyede inanmıyorum çünkü belim ağrıyor en iyisi kan testinde öğreneyim:18::18:

Kizlar herkese merhaba opum oldu sabah cok sukur hic agrim olmadi korktugumgibi hic olmadi kimse korkmasin 12 tane yumurtam
Toplandi bakalim kaci dollenecek cmt transfer olabilir dediler evimdeyim corbami da ictim dinleniyorum esimi de ameliyata almadilar
Aradigimizi bulduk dediler simdi beklemedeyim cuma ararlar beni heyecanliyim dualariniz icin tesekkur ediyorum herkesinde böyle
Agrisiz kolay olur insallahhhh.....

çok sevindim opunun kolay olmasına..banada cesaret oluyor..acaba canım çok acır mı die cok düşünüyordum inş..bnmde böle rahat olur...tez zamanda hamile olduğun haberinide alırız inş arkadaşımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…