eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar ben geldim..nasılsınız geleceğin eennn sabırlı , güzel ,, iyi niyetli ve fedakar anneleeri :))

dua için bende en başta yazmıştım kime ne kadar lazımsa isim ve sayı verin okurum yeter diye ama sayfalar çok hızlı ilerlediği için gözden kaçmış olabilerr... kokociye mi okunacak şimdii .. mervecim sen organize ediyorsun sanırım banada isim ve sayı bildirisen okurum Allahın izniyle..

inşallah test sonucun pozitif olur moral olur bizede en cokta bana pozıtf sonuçlar duymak ıyı gelecek Rabbım herkese nasip etsın anne olmayı bu arada sen tedavinde lucrın kullanmısmıydın adetının kaçıncı gunu basladın ve günde kaç doz kullandın

hayır canım ben gonal f pen kullandım.adetin 3.günü başladım.

hayır canım lucrin kullanmadım gonal f pen kullandım.adetin 3. günü bailadım

süpermiş. inşallah uzun bir süre daha ihtiyacın olmaz o pedlere :)))

aminnnn ammmiiiinnnnnn :))

Liste tamamdır arkadaşlar tuba canım Rabbim gönlüne göre versin muradını tez vakitte sana göndersin

teşekkür ederim canımmm amin hepimiz muradını versin rabbimmmm

canım ben bi kendime gelemedim bu kez opu çok zor oldu migrenimi tetikledi mide bulantısı baş ağrısı perişanım ekrana bile çok zor bakıyorum kendime gelsem okumaya başlıcam

küstüm işte ben neden yokum benim dua kabul olmiymi

ayy şu halimle güldürdün beni kızzz asıl fikir de senden çıkmıştı sankii yanlışhatırlamıyorsam di mi ::))) fikri verenin dua kabul olmuyomuş :))))

kızlar ben sizin kadar olmasada girip çıkıyorum yazıyorum sizlerde sağolun cevap veriyorsunuz
ama listede olmadıgımı farkettım :):) tabi ki benim suçum

canım beni ekle denmeden kimseyi eklemiyorum. sen dediysen de gözümden kaçmıştır. ver hemen liste için gereken bilgilerini akşama ekleyeyim.

mirage girptin canım nasıl oldun.düzeldin mi?

çok şükür canım benim, daha iyiyim. sadece biraz öksürüğüm kaldı. kocama sattım gribi de, yazık şimdi de o hasta

çok şükür canım benim, daha iyiyim. sadece biraz öksürüğüm kaldı. kocama sattım gribi de, yazık şimdi de o hasta [/QUOTE]

:))).geçmiş olsun.sen ne aşamadaydın.yanlış hatırlamıyorsam kromozom analizinin sonuçunu bekliyorsun değil mi

selam canim,evet listemizde siradaki sensin dun gece öyle kararlastirdik merveyle :)

kızlar acilll yardım test günüme 3 gün ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik ama var eşime de gösterdim o da evet orda bi çizgi daha var dedi test bozuk olabilir mi bu kadar erken çıkmış olabilir mi ya da ilaçlardan mı progesteronla kan sulandıdrıcı kullanıyorum yalnızca.. allahım inş doğrudur çok heycanlandım çünkü, hayal kırıklına uğramak istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…