slm ismim ayşen 9 yıllık evliyim.3.tüp bebek denemem.ilki beş yıl önceydi ve olumsuz sonuç aldım.üç ay sonra dondurulmuş embriyo ve yine başarısız sonuç.şimdi transferim yapıldı ve bugün 6.günüm.10 ekimde alacağım sonucu.hiçbir belirtim yok ama çokkkkk büyük inancım var.tek değişiklik progestan kullanıyorum ve vajinal yolda müthiş bir yumuşama var önceleri kapsülü koyarken zorlanırdım.şimdi ise kayıyor bu da beni tedirgin ediyor.
hayır canım ben gonal f pen kullandım.adetin 3.günü başladım.inşallah test sonucun pozitif olur moral olur bizede en cokta bana pozıtf sonuçlar duymak ıyı gelecek Rabbım herkese nasip etsın anne olmayı bu arada sen tedavinde lucrın kullanmısmıydın adetının kaçıncı gunu basladın ve günde kaç doz kullandın
inşallah test sonucun pozitif olur moral olur bizede en cokta bana pozıtf sonuçlar duymak ıyı gelecek Rabbım herkese nasip etsın anne olmayı bu arada sen tedavinde lucrın kullanmısmıydın adetının kaçıncı gunu basladın ve günde kaç doz kullandın
hayır canım ben gonal f pen kullandım.adetin 3.günü başladım.
ben senin için şimdiden 15 adet okudum..
cnm benim yazımı alıntı yapmışsın ednah için okudun değil mi
bende dün oldum bugun doktora gidiyorum..... insallah hersey guzel gecer, sana da bol sans!
evet canım onun için okudum onbeş adet şimdi namaza kalkacam kaç adet daha dersen okurum..
süpermiş. inşallah uzun bir süre daha ihtiyacın olmaz o pedlere :)))
Liste tamamdır arkadaşlar tuba canım Rabbim gönlüne göre versin muradını tez vakitte sana göndersin
Aslında şöyle yapsak bir liste oluştursak ve sürekli okuyacak arkadaşlarımız olsa mesela 10 kişiyiz diyelim
atıyorum 300 tane ayetel kürsü okunacak onu 10'a bölüp herkese eşit miktarda paylaştırsak
Ama 3*5 kişiyiz kimse oralı olmuyo valla:):)
küstüm işte ben neden yokum benim dua kabul olmiymi
kızlar ben sizin kadar olmasada girip çıkıyorum yazıyorum sizlerde sağolun cevap veriyorsunuz
ama listede olmadıgımı farkettım :):) tabi ki benim suçum
mirage girptin canım nasıl oldun.düzeldin mi?
canım benim insan bu süreçte biraz alıngan oluyor dimi:))
ben de dün gece yazışmaları gördüm saolsun arkadaşlar test sırası bende diye, bana dua okumak istemişler, Allah razı olsun hepsinden...
bu arada benim de adım Esra
dua okunacaksa tabi ki çok memnun olurum ve ben de katılabilirim...
selam canim,evet listemizde siradaki sensin dun gece öyle kararlastirdik merveyle :)
canım arkadaşlarım benim Allah razı olsun sizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?