eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

12. hamilemizde belli oldu hadi bakalım sıra 13. de Miragem ellerine saplık listemiz çok güzel oldu bizim topiğin şansı uğuru bol inşallah tüm listenin hamilelikhaberlrini duymayı nasip eder Allahım :)

günaydınlar herkese bugün adetimi oldum kısmetse yarın başlıyorum inş dualarınızı eksik etmeyin

cnm iyi düşün iyi olsun inş 14 embriyo iyiymiş inş kaliteleri de iyidir sıkı sıkı tutunurlar bebişlerin bende bugün adet oldum yarın bende başlıyorum hayırlısıyla

hayırlı olsun canımm bakk tolga bey kanal a da canlı yayında :))

bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim

ayy canımmm çokk sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsiiinnnn

canım çok sevindim senin adına:)Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Canimcok sevindim boyle guzel hberler alinca insan nekadar motive oluyor allahim kucagina da almayi nasip etsin insallahhbh......

çok sevindim darısı başımıza olur inş...

Canim ne zaman sonucunu ogrenceksin insallah guzel haberler vericeksin bize....

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum

Cok uzuldum canim cok emek harcadin biliyorum bu sefer fakulteye gelsen hocadan cok memnunum ben eli de inan hafif caninin yanmasini hic istemiyor...3 ay ara
vervucudun tam dinlensin, bayadir yoktun cok merak etmistim seni, benim de opum sira embriyo olusumu ve transferde insallah o asamalari da gorurum....

miragecim ilgin için tşk.ler..sabah verdik spermiogram ama sonuç 4 de akşam yazarım.birde bizim problem aynı sanırım..daha önce az çıktı sperm eşimin..bugünki tedaviye başlayacağımız hastane için..prosedür gereği .biz pazartesi genetik tahlilide yaptırdık..sizde yaptırdınız mı acaba ?? onun sonucuda 1 ay sonra cıkacak..peki bana bu iğne ilaç işlerine yumurta alma işine falan ne zaman başlanacak ..bilgin varmı??

elde edilen sperm işinize yaradı mı canımm..bizim sorunda az sperm ama bakalım..

HCG iğnesini bende 6 ekimde vurulacagım.luteal faz destegi içimiş. Ege uni. herkese rutin olarak yaptırıyor. o yuzden test gununu bekle. ya da hemen sevime. 2 gun sonra testi tekrarladıgında artamak yerine azalırsa anlarsın zaten.

benim eşimin sperm sayısı birden daha da düşünce genetik test istediler. pazartesi günü 3 hafta olacak işte, 3 haftada çıkıyormuş. ödüm patlıyor aksi birşey çıkarsa test sonucundan diye ama burdakiler de korkma diyolar. du bakalım. herşey yolundaysa reglin ikinci günü doktoruna gittiğinde ilk iğneni yapar canım.

Canım tedavin yumurtalardan biri fazla buyudugu için ertelenmiş.Buna anlam veremedim.Benim yumurtalardan biri de fazla buyudu ama devam ettik. 5 yumurta vardı. biri 23 milim. diger ikisi 13.5 ve 14 milimi diğer ikisi de 6.5 ve 7 milimdi. doktor buyuk olana onden gitmiş kistik bir şeydir dedi ama tedaviyi kesmedi ve sonuçta yumurta toplama sırasında o kaybolmuştu. benden 3 yumurta toplandı. biri boştu.buyuk ihtimal son 3 gun içinde 13.5 ve 14 milim olanlar toplanacak seviyeye geldiler ve onları topladılar.ikisi dollendi ve biri anormal oldugundan biri transfer edildi.Senin neden iptaledildigini anlıyamadım. Diger yumurtalar kaç milimdi?

Bu arada dondurulmuşum cozunurken bozuldu

elde edilen sperm işinize yaradı mı canımm..bizim sorunda az sperm ama bakalım..

canım transfer yapıldı bakalım 10 ekimde belli olacak inşallah.bu arada benim eşimde sperm bulunmadı sperm üreten hücrelerden sadece 8 tane bulundu düşün artık milyar sperm i.inden sadece 8 hücre o yüzden üzülmeyin sizin eşleriniz çok daha şanslı yani tese mikro tese ile çok çok kaliteli spermlerde bulunabilir ama bunlar hep ekstra ücret o yüzden doktorlar olası durumlar gerçekleşmesse bu aşamalara giriyor.mesela ben iki kez denedim olmadı dr dedi ki olması gerekirdi bu nedenle size gen tahlili yapıcam ya genden kaynaklı tutmadı yada rahimde bişiy var dedi bide rahim traşlaması dedikleri bi yöntemle ameliyat oldum tedavi öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…