miragecim ilgin için tşk.ler..sabah verdik spermiogram ama sonuç 4 de akşam yazarım.birde bizim problem aynı sanırım..daha önce az çıktı sperm eşimin..bugünki tedaviye başlayacağımız hastane için..prosedür gereği .biz pazartesi genetik tahlilide yaptırdık..sizde yaptırdınız mı acaba ?? onun sonucuda 1 ay sonra cıkacak..peki bana bu iğne ilaç işlerine yumurta alma işine falan ne zaman başlanacak ..bilgin varmı??
hepinize tşk ederim kızlar hala sersem gibiyim inanamıyorum
hepiniz için ediyorum kızlar ayetel kürsilere muhakkak katın beni bugün nihan için 45 tanem var sıra bendeydi nihandan sonra :)))))))))))) allahım sizlerede nasip eder inş....
tatlım tebrik ederim ama saıncası yoksa birşey sormak istiyorum. Transfer sonrası herhangi bir iğne vuruldun mu?
o iğneyi bende vuruyorum...birde prognex diye bi iğne var gün aşırı vurulduğum..bide jelatin bi bant var kalçaya yapışan.ben her gün vuruluyorum clexane 4000 kan pıhtılaşmasını engelleyici
o iğneyi bende vuruyorum...birde prognex diye bi iğne var gün aşırı vurulduğum..bide jelatin bi bant var kalçaya yapışan.
Progestan ve başka bi eosterol diye başkabi daha var..
Ilaç manyağı oldum..
Bunlardan başka da 5 aydır içtiğim, folik asit, b 12, troid ilacı, selenyumu hiç saymıyorum bile..:))
ne için miş prognex ben sadce sbahları folbiol folikasit alıyorum belimde 3 güne değiştirdiğim bantlarım var.progestan fitil ve clexane 4000 iğne
benege'de transefer oldum. Burada rutin olarak herkes transfer sonrası 7. Gun ovitirelle ya da benzeri çatlatma ignesi yaptırıyor luteal faz destegi için. Bu da eger erken tahlil yapılırsa yanlış pozitiflik verebiliyor. Emin olmamakla birlikte gecen tup bebek denememde başıma bu geldi. Cok heyacanlandımç sevindim ama ne yazık ki 2 gun sonra deger yukselmek yerine duştu. Ovitirelle etkisi olabilcegi soylendi bana. O yuzden artık erken sevinemiyorum.senin kan pıhtılaşma ignesi başka bir şey. Onutabiki yaptıracaksın. O ozel bir durum..
Neyse herkese iyi şanslar
benim transferin 6. Günü ama benim başka bi ilacım yok ovitrelli felan da vurulmıycam drum söylemedi
progestan gibi etki eden, bebeğin tutunmasını sağlayan bi ilaç..sanırım progestanın salgılanmasını sağlıyor..
Kan pıhtılaşmama iğnesi de pıhtılaşmaya biraz yatkın olanlara veriliyor sanırım..pıhtı olursa o da düşük nedeni galiba..
hayatım 4 kez gebe kaldım ve hiçbirinde ovitrelle kullanmadım
sadece 1 kez negatif aldım onadada ovitralleyi kullanmıştım 5.gün
takılma bence her doktorun tedavi şekli başka herkezin bünyesi başka illa herkez aynı ilaçları kullancak diye bişi yok sen içini ferah tut bebeğin seninle tadını çıkar..
bu akşam doktorumu aradım diğer adetimde ben sizi yönlendireceğim dedi ona göre yol haritası çizecek demek bende üstelemedim heralde vucudum dinlensin diye bırazda kafam rahatlasın diye düşünmüş olabilir canım
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
canım dedim ya bu benim 3.denemem ilk ikisi olmayıca ekstra gen tahlili yaptık çok şükür rabbime temiz çıktı sora ben tedavi öncesi rahim traşlaması denilen bi ameliyat oldum rahim içi tırtıklı hale getirilerek bebeğin kolay kaymasını engelliyor bide rahim içinde yapışan duvar parçası kan pıhtısı vs.. Temizliyorlar bi de ilk ikisini kaybedince bu iğneyi verdi bazen vucut kan pıhtısı atarmış bu nedenle verdiler olasılığı arttırmak için bizim bir tanıdık için sebepsiz infertilite deniliyordu kadına bu iğneden verdiler normal yol ile hamile kaldı şimdi 5.ayında ama hala kullanıyor önce her gündü şimdi hafta da bire düştü
inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın ve en önemliside hakkında hayırlısı olur bu sonuç..sen elinden geleni yapmışsın..birsürü işlem operasyn..artık gerisi allah a kalmış..seninle aramızda 3 gün var..benimkisi cumartesine denk geliyo..belki cumadan yaparım..inşallah iyi sonuçlar alırız..
kızlarrr opudan sonra benim gibi olan var mı ya bulantıdan ölüyorum üç gündürr
ben çok ağrı çektim iki gün wc ye bile çıkamadım ama bulantım olmadı merkezi bi ara danış istersen
canım tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bi dahaki sefere nasip olur, kendini tez zamanda toparlarsın inşallah.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum
kızlar transverimin 7, günü bugun idrar testi aldım yapsammı yapmasammı bilmiorum ne yapmalıyım
canım merkezle de konuştum metpamid falan başladılar ama anlamadım üşüttüm mü tedaviden mi olduu ama mahvoldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?