eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canim bizim de ml de 300binsperm var, morfoloji ve motilite yuzde 1, yuzde 99 anormal ve hareketsiz, genetik test y delesyon testi yaptirdik sorun cikmadi benim esim cocukken menenjit gecirmis o nedenle boyle olurmus, nisanda gittik biz ilk o zaman esimin degeri de 100 bindi canli, klomen ve arginmax kullandi esim bu zamana kadar, 1 ay genetik testleri bekledik, sonra bende kist gorduler dogum kontrol hapi kullandim rezerv sorunum da cikinca iki ay biosteron derken eylulde ancak basladim canim sendesorun yoksa hemen basla biz kadinlarin heray degisken oluyo her aymuayeneye gittim kontrollerde 3 folikul oldugu bile oldu, tedavime 6 folikulle basladim 12 yumurta toplandi, simdi labaratuarla konustum dollenme olmus yarin gozlemleyecekler haber vereceklerinsallah hepimiz birgunmucizemize kavusacagiz mucizebebeklerimiz olucak....

hepinize tşk ederim kızlar hala sersem gibiyim inanamıyorum

Canim cok sevindim gecmisi okumakla basladim bir bakarim ki hamilesin bizde de sperm ml de 300 bin ama toplamnda canli 24 bin, allah kucagina da almayi nasip etsin darisi burdaki butun kardeslerime insallah hepimiz er ya da gec anne olucaz....senin ve mucizeni tebrikediyorum dikkat etkendine bundan sonra....

ben her gün vuruluyorum clexane 4000 kan pıhtılaşmasını engelleyici
o iğneyi bende vuruyorum...birde prognex diye bi iğne var gün aşırı vurulduğum..bide jelatin bi bant var kalçaya yapışan.
progestan ve başka bi eosterol diye başkabi daha var..

ilaç manyağı oldum..
bunlardan başka da 5 aydır içtiğim, folik asit, b 12, troid ilacı, selenyumu hiç saymıyorum bile..:))

Son düzenleme:

ne için miş prognex ben sadce sbahları folbiol folikasit alıyorum belimde 3 güne değiştirdiğim bantlarım var.progestan fitil ve clexane 4000 iğne

BenEge'de transefer oldum. burada rutin olarak herkes transfer sonrası 7. gun ovitirelle ya da benzeri çatlatma ignesi yaptırıyor luteal faz destegi için. bu da eger erken tahlil yapılırsa yanlış pozitiflik verebiliyor. emin olmamakla birlikte gecen tup bebek denememde başıma bu geldi. cok heyacanlandımç sevindim ama ne yazık ki 2 gun sonra deger yukselmek yerine duştu. ovitirelle etkisi olabilcegi soylendi bana. o yuzden artık erken sevinemiyorum.senin kan pıhtılaşma ignesi başka bir şey. onutabiki yaptıracaksın. o ozel bir durum..
neyse herkese iyi şanslar

ne için miş prognex ben sadce sbahları folbiol folikasit alıyorum belimde 3 güne değiştirdiğim bantlarım var.progestan fitil ve clexane 4000 iğne

progestan gibi etki eden, bebeğin tutunmasını sağlayan bi ilaç..sanırım progestanın salgılanmasını sağlıyor..
kan pıhtılaşmama iğnesi de pıhtılaşmaya biraz yatkın olanlara veriliyor sanırım..pıhtı olursa o da düşük nedeni galiba..

benim transferin 6. Günü ama benim başka bi ilacım yok ovitrelli felan da vurulmıycam drum söylemedi

benim transferin 6. Günü ama benim başka bi ilacım yok ovitrelli felan da vurulmıycam drum söylemedi

hayatım 4 kez gebe kaldım ve hiçbirinde ovitrelle kullanmadım

sadece 1 kez negatif aldım onadada ovitralleyi kullanmıştım 5.gün

takılma bence her doktorun tedavi şekli başka herkezin bünyesi başka illa herkez aynı ilaçları kullancak diye bişi yok sen içini ferah tut bebeğin seninle tadını çıkar..

canım dedim ya bu benim 3.denemem ilk ikisi olmayıca ekstra gen tahlili yaptık çok şükür rabbime temiz çıktı sora ben tedavi öncesi rahim traşlaması denilen bi ameliyat oldum rahim içi tırtıklı hale getirilerek bebeğin kolay kaymasını engelliyor bide rahim içinde yapışan duvar parçası kan pıhtısı vs.. Temizliyorlar bi de ilk ikisini kaybedince bu iğneyi verdi bazen vucut kan pıhtısı atarmış bu nedenle verdiler olasılığı arttırmak için bizim bir tanıdık için sebepsiz infertilite deniliyordu kadına bu iğneden verdiler normal yol ile hamile kaldı şimdi 5.ayında ama hala kullanıyor önce her gündü şimdi hafta da bire düştü

çok doğru söylüyorsun..herkesin bünyesi başka...başkasıyla kendimizi kıyaslamamalıyız..doktorlara biraz güvenmek lazım..zor da olsa..

Canim doktorunen dogru zamani soyler o yuzden gec olsun guc olmasin bu arada vucudun dinlenir....herseyde hayir vardir benim de cok ertelenmisti de...

olmadı kızlar negatifi aldım maalesef (

Canim benim cok cok uzuldum insallah allahim sana sabrini da verir....

inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın ve en önemliside hakkında hayırlısı olur bu sonuç..sen elinden geleni yapmışsın..birsürü işlem operasyn..artık gerisi Allah a kalmış..seninle aramızda 3 gün var..benimkisi cumartesine denk geliyo..belki cumadan yaparım..inşallah iyi sonuçlar alırız..

inşallah allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin bu arada cesaretinize hayranım kızlar benim gününde yaptıracak cesaretim yok

Bende yaklaşık 5 aydır üyeğim bu siteğe vaktim oldukça giriyorum.Yazdıklarınızı okuyorum. bazen sevinçten gülüyorum sizlerle bazende göz yaşlarımı tutamıyorum.İlk ÖNCE HAMİLE Kalan arkadaşları tebrik etmek istiyorum İnanın çok seviniyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Negatif sonuç alan arkadaşlar bidaki sefere inşallah üzülmeyin vakti gelmememiş demekki Tabiyki konuşmak kolay yaşayınca insan çok üzülüyor.Ben sonucumun negatif olduğunu öyrendiğim zaman kendime bir kaç gün gelemiyorum(((((((((((( ALLAHIM hayırlısıyla en kısa zamanda bütün isteyen annelere evlatlarını bağışlasın.Benimde dün rahim içi filmim vardı. Nasip olursa ve tsh düşerse bu ay bende tüp bebek yaptırcam. Bu zorlu süreçte allah hemimize yardım etsin inşallahhh.MİRANGE 79 canım inşallah hazırladığın hamiş listesine bende bir gün girerim:)))

bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
canım tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bi dahaki sefere nasip olur, kendini tez zamanda toparlarsın inşallah.

kızlar transverimin 7, günü bugun idrar testi aldım yapsammı yapmasammı bilmiorum ne yapmalıyım

canım yapma az daha sabret çıkmazsa canın sıkılır.

canım merkezle de konuştum metpamid falan başladılar ama anlamadım üşüttüm mü tedaviden mi olduu ama mahvoldum yaaa

çok ilginç streste etkili olabilir cnm cok geçmiş olsun zaten o verdikleri iğne bulantı için kendine gelirsin amatuzlu çubuk yada bi kase bol tuzlu yoğurt ta sana iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…