oldu canım olmazmı
agzina saglik havincim verdigin hadisler de hepsi saglam kaynakli,birde sunu eklemek istedim:
Resûlullah (sas) Hazretleri ashabına şöyle buyuruyor:
-Allahü Teâlâ'ya günahsız dille duâ edin! Diyorlar ki:
-Yâ Resûlallah, günahsız dilimiz yoktur, nasıl günahsız dille dua edeceğiz?
Şöyle açıklar günahsız dille dua etmeyi:
-Sizin diliniz kendiniz hakkında günahlıdır, ama başkaları hakkında günahlı değildir.
İnşallah isteyen herkesin[/QUOTE]anaormallik var demedim.başkası için okunmayacagını bilin de boşuna uykusuz kalmayın dedim. bu arada Kuran-ı Kerim'den ornek gosterememişssin. neyse canım herkes bildigi gibi rahatlasın.
rabbim seninde bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin
Canlarım ben geldim hepinize hayırlı geceler nasılsınız iyi misinz?
canım bunuda paylaşacaktım burası dini konuları tartışma yeri değil ondan kısa ve öz paylaştım dedimya herkesin görüşüne saygım var ama benim dinim paylaşmayı seven bir din ondan ben önce din kardeşim için istiyorum sonra kendim için rabbim yaptığımız duaları kabul etsin
Ne zamandan beri bir müminin diğer mümin kardeşine dua etmesi kandırmaca olduKızlar dinimizde kimsenin okudugu kimseye gitmiyor hatta olulerin arkasından okunan bile kimseye gitmez. Herkes kendi için okur.Rahatlıyorsanız okuyun ama kendinizi de kandırmayın. Sadece Allah'a içten bir şekilde dua edin çok daha iyi. Allah'tan isteyeceklerinizi kullardan yardım alarak yapamazssınız. Ayrıca şunu unutmayın Allah kulları arasında ayrıcalık yapmaz. Ayrıcalık istemeyin.
Ben kendimce şunu yapacagıma söz verdim Allah'ıma. Eger hamile kalıp çocuk sahibi olmayı başarabilirsem mutlaka bebek isteyen bir fakire tüp bebek masraflarında yardım yapacagım. Gerçi olmasa da bebegim durumum musait olursa yine de yardım yapacagım çunku o kadar cok insan sırf maddi imkansızlklardan dolayı tup bebegi deneyemiyor bile.
Belçika'da devlet 6 hak veriyormuş. Bir miktar odeniyor ama anladıgım kadarıyla %90'ını Belçika devleti %10'unu vatandaş oduyor ve 6 adet deneme şansı veriyomuş. Bizim hukumet ise 3 olan hakkmızı 2'ye düşürdü ve %60'ını oduyor sadece. Geri kalan %40'ı biz oduyoruz.Devlet yardımı ile bile 1550 tl odedim. O yuzden eger mumukun olursa lutfen bebek isteyen insanlardan yardımınızı esirgemeyin.
Canlarım ben geldim hepinize hayırlı geceler nasılsınız iyi misinz?
canım benim hoş geldin nasılsın seni çok merak ettim
Arkadaşlarım yeni dua listesinde banada yer verebilirmisiniz size fazla yük olmasın
Bende 40 tane alabilirim
Pek iyi değilim canım ama bu halime bin şükür yinedehosgeldin tatlim nasil oldun :)
İnşallah isteyen herkesin[/QUOTE]anaormallik var demedim.başkası için okunmayacagını bilin de boşuna uykusuz kalmayın dedim. bu arada Kuran-ı Kerim'den ornek gosterememişssin. neyse canım herkes bildigi gibi rahatlasın.
rabbim seninde bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin
sen tekrar elden geçir tatlim ya ben beceremiyorum bu isleri :)))
Pek iyi değilim canım ama bu halime bin şükür yinede
Havinim sağol canım ama çok kötüyüm içim bayılıyor resmen
titriyorum böyle halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?