eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

[h=2]
aysen79 için ayetel kürsi[/h]
Aysen79 arkadaşımız için 313 ayetelkürsü listesi

Havinsu---------------------52
Biricik-----------------------52
nhntrkmn--------------------52
Aysen79---------------------52
Merve02---------------------53
Seminay84-------------------52

cumartesi aksam 22 ye kadar tamamlayalim insaAllah

semina canım herkesin görüşüne saygı duyalım ama dinimiz paylaşmayı emrediyor başkasına edilen duanın makbuliyeti kendime ettiğimden daha garanti ben acizim belki eksik dua ederim ama din kardeşim benim için o duayu tomar eder rabbim gönlümüzden geçenleri biliyo rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

harikasin tatlim,ben simdi çikiyorum,hepiniz Allaha emanetsiniz,hayirli geceler olsun

Rabbim kolaylik versin tatlim ama yinede soylemeden edemiyecegim yasadiklarin çok guzel,bende istiyorum:))))
Sağol canım evet biliyorum her bulantımda öyle bir seviniyorumki darısı sizin başınıza inşallah
canım benim inş grip falan olmazsın aman bol bol vitanim yapıcı şeyler ye vucud direncin düşmesin bebelerine iyi bak annesi
Grip oldummu pilim biter işte meyvede yiyemiyorumki bugün canım börek çekti bi dilim börek yedim sadece
Ne yiyebilirimki böyle hafif yemekler olsa diğerleri midemi blandırıyo

canım benim inş benim süreç uzadı sen arka sayfalara bakamamışsındır benim transfer kasım sonundaki adetimden sonraki zamana kaldı canım rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin geç olsunda güç olmasın inş bu sefer rabbim benimde yüzümü güldürür inş canım keşke hamile kalalımda ilk 4 ay midemiz bulandıkca rabbim sana şükürler olsun bebeğimi bana bağışladın diye dua edeyim

canım benim şimdi grip salgını varya ondan dedim aman dikkat et yeğenlerime kendinede yer teyzesi onları kuzucuklarımı üzme annesi bol bol vitaminli yemekler ye

“Ey Rabbimiz, bize dünyada da güzellik ver, âhirette de güzellik ver. Ve bizi Cehennem ateşinin azâbından koru.” (Bakara Sûresi, 2: 201.)
amiiiiiin diyorum ve ben de çıkıyorum ii geceleeeer))

Aaaa inanmıyorum havinim transferin iptal mi oldu hayır okumadım canım okusaydım mutlaka yazardım sana epey arkada kalmış demekki
Doktorun mu uygun görmedi ne oldu canım?

“Ey Rabbimiz, bize dünyada da güzellik ver, âhirette de güzellik ver. Ve bizi Cehennem ateşinin azâbından koru.” (Bakara Sûresi, 2: 201.)

canım güzel paylaşımın için sağol bende amin diyorum hayırlı geceler canım sanada

Şşşttt dua etme bakayım kendini kandırmaaa Kızarım ama bakkk
Tövbe tövbe
İyi geceler canım

Aaaa inanmıyorum havinim transferin iptal mi oldu hayır okumadım canım okusaydım mutlaka yazardım sana epey arkada kalmış demekki
Doktorun mu uygun görmedi ne oldu canım?

canım benim ameliyat tedavi üst üste gelince doktor vucudum dinlensin diye önümüzdeki adeteten sonraki adete erteledi önümüzdeki adet olduğumda yönlendirme yapacak bakalım nasıl bir yol haritası çizzecek bize inş herşey güzel olur canım bundan sonra ve bebişlerimi alırım sıkı sıkı tutunurlar bana bıraz uzayacak süreç ama olsun sonunda bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsunda başka bişey istemem

Son düzenleme:
çıkıyorum dedim ama çıkamıyorum ya)))
en son yazdıım bakara suresinde de Rabbim dua örneği vermiş bize cami bir dua
bize diyor orda
demi yaaa

çıkıyorum dedim ama çıkamıyorum ya)))
en son yazdıım bakara suresinde de Rabbim dua örneği vermiş bize cami bir dua
bize diyor orda
demi yaaa

canım yer gök dua ile bazen dilin yapamadığını kalbinden geçirdiğin halid bir duayla yaparsın ondan duadan başkası kardeşin için yalan rabbim hepimizin dualarını duyuyo icabet ediyo duaları kabul olunan kullardan oluruz inş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

Ahh havinim canım ya üzüldüm senin için baya hevesliydin bu aya kendini hazırlamıştın ama
Daha öncede dediğim gibi bizim plan yapmamızla değilki Rabbim çoktan yapmış planları
Hem bence böyle daha iyi olabilir o kadar ilaç kullandın Rahimde kendini toparlar
Belkide şansın dahada yükselecek böylelikle üzülmedin değilmi Haktan hayırlısı canım
ilk önce allaha sonrada doktorlarımıza güveneceğiz.Vardır bir hayır doktorun böyle uygun gördüyse
Sadece 1 ay uzamış oldu 1 ay geç gleecek bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…