canım benim ameliyat tedavi üst üste gelince doktor vucudum dinlensin diye önümüzdeki adeteten sonraki adete erteledi önümüzdeki adet olduğumda yönlendirme yapacak bakalım nasıl bir yol haritası çizzecek bize inş herşey güzel olur canım bundan sonra ve bebişlerimi alırım sıkı sıkı tutunurlar bana bıraz uzayacak süreç ama olsun sonunda bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsunda başka bişey istemem
Ahh havinim canım ya üzüldüm senin için baya hevesliydin bu aya kendini hazırlamıştın ama
Daha öncede dediğim gibi bizim plan yapmamızla değilki Rabbim çoktan yapmış planları
Hem bence böyle daha iyi olabilir o kadar ilaç kullandın Rahimde kendini toparlar
Belkide şansın dahada yükselecek böylelikle üzülmedin değilmi Haktan hayırlısı canım
ilk önce allaha sonrada doktorlarımıza güveneceğiz.Vardır bir hayır doktorun böyle uygun gördüyse
Sadece 1 ay uzamış oldu 1 ay geç gleecek bebeğin
üzülme kız o kadar bekledik 1 ay ne ki ,boy boy evlatların olsun inşallah
canım üzülmedim çünkü vücudum açısından iyi olacak bende pskolajik olarak daha iyi olacağım inş bir ay değil canım tranfer için ikinci adetimi bekliyeceğiz 2. adetimden sonra transfer için gün belirleyecek ilk adetimde nasıl bir yol haritası çizeceğiz onun için yönlendirecek sadece hayırlısı yazmıştım yine yazayım sizin göbüşler büyümeye başladığında ben pozitif aldım diye yazacağım benim bebeşler sizinkilerden 3 ay küçük olcak teyzesi rabbimin de izniyle
Havin cnaım bu arada avatarındaki çocuk yiğenin felan mı?Çok tatlıymış
teyzesi yer onun kara gözlerini canım elimde büyüdü evet yeğenim üç yıl ben baktım onu boynumu koklanıp sen annem gibi kokuyon derdi bana kuzum çok özledim onu
Canım mukadderat işte.Bakalım doktorun ne derse o artık
İnşallah bu sefer hayal kırıklığına uğramadan bebeklerini kucağına alırsın
evet bebeklerimizin arasında 3 ay olacak
Ayyy çok tatlıymış yiğeninn
Ben yatıyorum çok geç oldu gerçi bugün baya geç kalkmıştım ama dayanamıyorum gözlerim kapanıyo
Öpüyorum sizi hayırlı geceler
estrofem tablet falan kullanıyor musun? o d ayapar baş ağrısı
canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.
sevgıler
canım her peygammerin bir duası vardır hazreti yunusun duasıda balığın karnında yaptığı duadır.
Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua
(Allâhümme yâ Rabbî yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ bedî'as-Semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-Celâli vel-İkrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).
Manası: "Allahım! Ey Rabbim! Hayy ve kayyum olan yer ve göklerin eşsiz yaratıcısı! Ey ikram ve celal sahibi! Ey kendinden başka ilah olmayan! Seni teşbih ederim. Ben nefsine zulmedenlerden oldum." demekdir.
canım her peygammerin bir duası vardır hazreti yunusun duasıda balığın karnında yaptığı duadır.
(Allâhümme yâ Rabbî yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ bedî'as-Semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-Celâli vel-İkrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).
Manası: "Allahım! Ey Rabbim! Hayy ve kayyum olan yer ve göklerin eşsiz yaratıcısı! Ey ikram ve celal sahibi! Ey kendinden başka ilah olmayan! Seni teşbih ederim. Ben nefsine zulmedenlerden oldum." demekdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?