canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.
sevgıler
Amin canim ecmain,nasil denilir bilmiyorum ama sanki kendini otomatik savunmaya almissin gibi,o bosluk ondan kaynaklaniyo olabilir,InsaAllah hersey yolunda gider canim,bol bol dua elimizden baska ne gelir ki,Allahim hayirli haberler almani nasip etsin
inşş canımm bugün transfere gidiyorum benn.... aradı doktorum saat 3te transferim var dualarınızı eksik etmeyinnn
inşş canımm bugün transfere gidiyorum benn.... aradı doktorum saat 3te transferim var dualarınızı eksik etmeyinnn
Test yaptıracak arkadaşlar iyi haberlerinizi alırız inşallah bugün Allah yardımcınız olsun.
Benim son 4 gün 9 EKim test tarihim içim boş aklım boş hiçbirşey hissedemiyorum
Sadece sonucu görmek istiyorum .
Test yaptıracak arkadaşlar iyi haberlerinizi alırız inşallah bugün Allah yardımcınız olsun.
senin arkandan da ben geliyorum canım 10 ekim dün çok ağrım vardı adet oluyorum sandım psikolojim bozuldu bu günse hiçbişey yok garip bi duygu
aysen sen yine kızacaksın bana ama benim adet ağrıları hiç dinmedi, oldum oluyorum kesin diyorum. perşembeyi görürsem şaşıracağım valla. senin ağrıların dinmiş ne güzel:) inşallah sonu da güzel olur.
arkadaslar merhabalar herkese sik sik giremiyorum artik takip edemiyorum sayfalarda gunde 20yi geciyor okuyamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir pozitif sonuclari goruyorsunuzdur insallah.....
bugun doktora gittim cok sukur keseyide kalp atislarinida bebeklerimide gordum tahmin ettigim gibi ikizlere gebeyim insallah bu kez kucagima alabilirim saglikla...biri 6+5 digeri 6+4 gunlukmus ultrasona gore.....tup bebegi yapan doktorumu aradim oda cok sevindi ve 3 aylikken gel rahim agzina dikis atalim erken dogum olmamasi icin dedi cok korkuyorum ama hayirlisi bakalim
arkadaslar merhabalar herkese sik sik giremiyorum artik takip edemiyorum sayfalarda gunde 20yi geciyor okuyamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir pozitif sonuclari goruyorsunuzdur insallah.....
bugun doktora gittim cok sukur keseyide kalp atislarinida bebeklerimide gordum tahmin ettigim gibi ikizlere gebeyim insallah bu kez kucagima alabilirim saglikla...biri 6+5 digeri 6+4 gunlukmus ultrasona gore.....tup bebegi yapan doktorumu aradim oda cok sevindi ve 3 aylikken gel rahim agzina dikis atalim erken dogum olmamasi icin dedi cok korkuyorum ama hayirlisi bakalim
gözlerim doldu çok sevindim.....allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah....
ayy ebruli ne güzel haberrr :))) inşallah vakitlice kavuşursun yavrularına canım. tek ya da çift darısı bizlere olsun inşallah .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?