• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla banada pozitifi görmek nasip olur canm
ay evet yaa keşke karşılaşsaydık aynı gün olsaydıda sen keseyi görmek içinmi gitcen canım
yok yok yormak ne mümkün eşim heran başımda nöbette öyle yapma şunu yapma gibi:1:

Evet inşallah ilk kontrolümüz teyzesi bakalım nolacak. Pozitif aldıktan sonrada bişeymi olacak diye telaş yapıyo insan annelik iç güdüsü heralde. Rabbim herkese yaşatsın. Bu eşler daha stresli valla. Eşim hevesleniyo heralde diye bişey dememeye çalışıyorum ama isyan bayrağını çekecek gibiyim bende :1::1:

Kızlar bu kadar hassas olmayın.
Aysen ben para mara mevzusunda seni ima etmedim. hele ki ilk mesaj da senin varlıgını bile bilmiyordum. senin pisikolojin bozulmuş her şeyi kendine yoruyorsun anlaşılan.

Herkese.
Bu donemde bu kadar zorlanıyorsanız bir psikoloktan destek alın. Sonuçta tup bebekte de eve bebek goturme şansı hangi hastane de yaptırırsanız yaptırın %30.Unlu Bahçeci kliniginin web sayfasında Mustafa bahçeci kendisi yazmış oranları.

Ben 18 yaşımda bile Allah bana bir bebek verecek mi diye sorardım kendi kendime. O kadar çok bebek istiyorum.ne yazık ki yurt dışına çıkmam ve şimdiki kocamla evlenebilmek için onun ozel durumlarından dolayı 3.5 sene beklemek zorunda kaldım. Sonuçta yıllar geçti . hala bebek cok fazla istiyorum ama depresyona girmemek için de kendime hep sunu soyluyorum dunyanın sonu degil. Eşim bakın şunu der onemliolan insan ırkının devamı.Bu içgudusel çoğalma istegimizin hep nedeni bu. Soyun devamı diye bir şey yok.Hiç kimse dedesinden otesini hatırlamaz bilmez hatta adını bile anmaz. Eşim diyor ki eger babam için onemliyse (cok da onemli degil)soyun devamı onemliyse zaten kardeşimin cocugu var işte oyle devam eder diyor. Sonuçta dunyanın sonu degil. gerekirse evlat edniriz. İnanın o da sizin cocugunuz olur. Benim bir kedim var inanın onun canı bir çok kimseden daha kıymetli benim için. Bir bebek evlat edinsem onuda severim eşim boyle diyor ve dogru. Şimdi kardeşimin cocugu olacak o da benim cocugum. Benim kardeşimle ilişkim çok çok iyi . Allah bozmasın. Dunyada o bir yana her şey bir yana.<Şimdi ondan bir parça buyuyor karnında. Tarifsiz hissediyorum.
Umarım Allah bana da verir ama vermzse dunyanın sonu degil.Psikolojinizi bozarak sadece kendinize zarar verirsiniz. Bu kadar hassas olmayın. daha hayatta neler yaşayacaksınız kimbilir!
Sanki evlat kaybetmiş bir anne gibi bunalıma giriyorsunuz. Bizim burda bir abla vardı 27 yaşında oglunu kaybetti. iyi ki dogurmuşum onu onunla zaman geçirebilmişim dedi ve hayata tutundu. Acı hep içindedir tabii ama ben onu inanın sizin kadar hassas gormedim. depremde teyzemleri kaybettik. 22 yaşında kızını yitirdik. teyzemin oglu anne baba ve kardeşini yitirdi. Tek başına kaldı ama dimdik ayakta ve daha size nice ornek verebilirim. Eminim sizin cevrenizde de vardır. Herkes aynı degil demeyin . daha ne yaşadınız ki hayatta.
Guçlu olmaktan başka şansımız yok. hayat bu yaşamın ne getirecegi belli olmuyor. Kanser olsanız ne yapacaksınız sorun kendinize! Siz şimdi karşınıza çıkan bu problemle başa çıkamazken her laftan bir şey çıkarırken ne yapacaksınız?
Hayat bu. Demek ki hayatımızın bu doneminde bunları yaşaşmak duurmundayız.
Size tavsiyem evinize bir hayvan alın. Ona dokundugunuzda onun saflıgı size mutluluk hormonları salgılatır.
Umarım hepinizin dilekleri gerçekleşir ama unutmayın hayat devam ediyor

Son düzenleme:
Evet inşallah ilk kontrolümüz teyzesi bakalım nolacak. Pozitif aldıktan sonrada bişeymi olacak diye telaş yapıyo insan annelik iç güdüsü heralde. Rabbim herkese yaşatsın. Bu eşler daha stresli valla. Eşim hevesleniyo heralde diye bişey dememeye çalışıyorum ama isyan bayrağını çekecek gibiyim bende :1::1:

evet aynen bendee:1:
hadi bakalım inşallah bebişin iyidir tatlım
bu arada senin bebişin doğum tarihi tam benim doğum günüm

evet aynen bendee:1:
hadi bakalım inşallah bebişin iyidir tatlım
bu arada senin bebişin doğum tarihi tam benim doğum günüm

Amin inşallah canım benim. Doğum tarihini netten hesapladım Dr.la görüşmedik daha ama güzel tesadüf olmuş. 5 haftalık olarak çıktı netten ama nasıl oluyorsa anlamadım sanki daha küçük gibi geliyo bana. Çocuklar annelerin gözünde hiç büyümezmiş ya bende de öyle oldu heralde erken başladım bu triplere:1::1::1:

mervecım sen gebelık kontrollerını nerede yaptırmayı dusunuyorsun? yıne memorıal arzu hanıma mı devam edeceksın yoksa degıstırecek mısın? bızım hastaneden pozıtıf sonuc alan tek kısı sen oldun. oysa en cok sen olumsuzluk yasamıstın. kokocı ve benımkı olmadı bızım nasıbımızde yokmus bu sefer.

Ahh canım malesef negatif olmuş sonuç.Bir dahaki sefere inşallah vakite gelmemiş demekkiSenin doktorun HAndan hanımde değilmi.Evet ben Arzu hanımdan devam edeceğim
ama riskli gebelik uzmanı bulmam lazım bakalım hele bi gebeliğim devam etsinde.Melisciğim benim durumum farklı inanırmısın saat başı
Afedersin iç çamaşırımıa bakıyorum kanamam olmuş mu bebek düşecek mi diye.Benim embriyolar pgtye gitti diğerleri ağır derecede anormal özürlü çıktı
Bu ikisi incelenememiş malesef o esnada hücreler bölünmeye devam ettiği için handan hanım geldi sordu transfer edelimmi diye özürlü olma şansıda var sağlıklı olma şansıda var diye bİZDE Eşimle ya Nasip dedik kabul ettik çok şükür hamileyim inşallah bebeğim yada bebeklerim sağlıklıdır
hayat çok zor çook.Elim yüreğimde bekliyorum inanki.Rabbim yinede sizlere yaşatmasın böyle bir durum

Arkadaşlarım , güzell anne adaylarııı öncelikle buradan yetkililere sesleniyorum :)) defalarca bende dua okumak istiyorum bana da yazın dememe rağmen sürekli gözünüzden kaçtı sanıyorum...yani bölye düşünmek istiyorum..bir kez ve son kez daha rica ediyorum..eğer yine dikkate alınmazsam dışlandığımı hissedeceğim :(( üzülerek...

Saygılarımla ...

cnm dua listelerini hazırlayan merve arkadaşımız yeni hamiş kendisi :)) sık sık giremiyor.girdiğinde de gözünden kaçmıştır.hatırlatırız ona cnm

Ayy canım kıyamam sana yaa öyle düşünme lütfennn valla üzülürüm bakk:16:
Senide ekleyeceğim söz canım:54:

mervee inan şimdi gördüm msjını.sayfaları oku oku hep karıştı.
canım eşimle doktorumuz görüşmüş bugün.eşim ben pek anlamadım bide sen arar görüşürsün dedi.bakalım yarın ben arıycam.
rabbimden hiç ümit kesmedim.umutla bekliyorum allah büyük

yok gülüm önemli değil ne olacak sanki
Bi ara bakalım bir görüş doktorunla belki birazda olsa rahatlarsın
Haktan hayırlısı canım benim.Nefes aldığımız sürece umut hep var
Rabbim sağlık sıhhat ömür versin bizlere

canım sana bişiy sormak istiyorum gebelik öncesi karında böyle pıt pıt bişiyler atıyor gibi oldumu yoksa bana mı öyle geliyo

canım sana bişiy sormak istiyorum gebelik öncesi karında böyle pıt pıt bişiyler atıyor gibi oldumu yoksa bana mı öyle geliyo

Canım bende sadece kasıklarımda batma oluyordu hiç öyle pıt pıt durumları yaşamadım:):)

:nazar:bebeklerin seni hiç bırakmasın rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

iyiydim canım da bu banka durduk yere gerdi beni şimdi. bir de birden aklıma geldi bu pazartesi kocamın kromozom analizi test sonucu belli olacak. yaaaaaaaaaaaaaa çok korktum birden :(((
.

canım benim inş eşinin kromozom analizi test sonucu iyi gelecek rabbiminde izniyle buna kafanı takma banka işlerinden anlamam canım allah kolaylık versin o konudada

haviiiiiniim, bişeyler yapar mısın? ben çözemiom tek başımaaaa :((( napcaz bu kızları bööleeee?

mirage canım işte geldim burdayım

canlarım benim her kesle aynı fikirde olacağız diye bişey yok bize uymuyan yoruma cevap vermeyiz olur biter biz burda kader birliği yaptık hepimiz aynı yolda yürüyoruz tek gayemiz var oda tedavilerimizden rabbimin izniyle hayırlı sonuçlar almak ve tedavilerimizin sonunda hayırlı sağlıklı evlatlar doğurmak bun dan başka düşünce teferruat canım rabbim bu yolda yormasın üzmesin sizi beni tüm kader kardeşlerimi

selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim ama maşallah güzel haberler var hamile olan arkadaşlarımı tebik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
negatif sonuç alan arkadaşlarıma Rabbim sabırlar versin inşallah diğer sefere gelir bebişleriniz
bana gelincee bugün transferden sonraki 5.gün sürekli yattım ben 3 gün boyunca...progesteron iğne vardı 5 günlük ama beni öldürdü ya feci ağır bi iğneymiş popomun üstüne yatamıyorum:(
dün ve bugün artık okula gitmeye başladım ama ayakta çok kaldım sanırım biraz kasıklarımda sancı var korktum ya normalmi sizce kızlar
kabızlık sorunum olmadı çok şükür şimdilik ama artık duş almak istiyorum suya hasret kaldım yahuu:1: yarın sabah hemen banyoyaa koşcam
sizleri özlemişim yaaa

canım benim rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inş güzel haberler yazarsın bu topiğe

inşallah cnm inan şu an üzüntümden ağlıyorum...

ayşen canım üzme kendini sana tutunmaya çalışan bebişini düşün ondan başka gerçeğin yok ona odaklan canım stres yapma burdaki her yazıyıda kafana takma

Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun

:nazar:bebeklerin seni hiç bırakmasın rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Ahh sağol canım benimmm darısı sizin başınıza ama benden daha güzeli sizin olsun inşallah:38:
Siz benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız inşallah:16:

Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun

sanada hayirli geceler canim Allaha emanet ol

Back
X