haydii hayırlı olsun bebisim. güzel haberlerini alalım inşallah canımmm...
saol canım benim hayırlısı inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydii hayırlı olsun bebisim. güzel haberlerini alalım inşallah canımmm...
hoşbulduk canım inşallah hayırlısıyla banada pozitifi görmek nasip olur canm
ay evet yaa keşke karşılaşsaydık aynı gün olsaydıda sen keseyi görmek içinmi gitcen canım
yok yok yormak ne mümkün eşim heran başımda nöbette öyle yapma şunu yapma gibi![]()
Evet inşallah ilk kontrolümüz teyzesi bakalım nolacak. Pozitif aldıktan sonrada bişeymi olacak diye telaş yapıyo insan annelik iç güdüsü heralde. Rabbim herkese yaşatsın. Bu eşler daha stresli valla. Eşim hevesleniyo heralde diye bişey dememeye çalışıyorum ama isyan bayrağını çekecek gibiyim bende![]()
evet aynen bendee
hadi bakalım inşallah bebişin iyidir tatlım
bu arada senin bebişin doğum tarihi tam benim doğum günüm
mervecım sen gebelık kontrollerını nerede yaptırmayı dusunuyorsun? yıne memorıal arzu hanıma mı devam edeceksın yoksa degıstırecek mısın? bızım hastaneden pozıtıf sonuc alan tek kısı sen oldun. oysa en cok sen olumsuzluk yasamıstın. kokocı ve benımkı olmadı bızım nasıbımızde yokmus bu sefer.
Arkadaşlarım , güzell anne adaylarııı öncelikle buradan yetkililere sesleniyorum :)) defalarca bende dua okumak istiyorum bana da yazın dememe rağmen sürekli gözünüzden kaçtı sanıyorum...yani bölye düşünmek istiyorum..bir kez ve son kez daha rica ediyorum..eğer yine dikkate alınmazsam dışlandığımı hissedeceğim( üzülerek...
Saygılarımla ...
cnm dua listelerini hazırlayan merve arkadaşımız yeni hamiş kendisi :)) sık sık giremiyor.girdiğinde de gözünden kaçmıştır.hatırlatırız ona cnm
inşallah cnm inan şu an üzüntümden ağlıyorum...
mervee inan şimdi gördüm msjını.sayfaları oku oku hep karıştı.
canım eşimle doktorumuz görüşmüş bugün.eşim ben pek anlamadım bide sen arar görüşürsün dedi.bakalım yarın ben arıycam.
rabbimden hiç ümit kesmedim.umutla bekliyorum allah büyük
Ayşeennnnnnn saçmalama ne ağlamasııııııı lütfen kendine gell canım yaa![]()
canım sana bişiy sormak istiyorum gebelik öncesi karında böyle pıt pıt bişiyler atıyor gibi oldumu yoksa bana mı öyle geliyo
canım sana bişiy sormak istiyorum gebelik öncesi karında böyle pıt pıt bişiyler atıyor gibi oldumu yoksa bana mı öyle geliyo
miss angel öyle pit pit biseyler attigindan bahsetmisti canim ama hamilelik öncesi mi sorasimi tam hatirlayamadim
iyiydim canım da bu banka durduk yere gerdi beni şimdi. bir de birden aklıma geldi bu pazartesi kocamın kromozom analizi test sonucu belli olacak. yaaaaaaaaaaaaaa çok korktum birden((
.
haviiiiiniim, bişeyler yapar mısın? ben çözemiom tek başımaaaa(( napcaz bu kızları bööleeee?
selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim ama maşallah güzel haberler var hamile olan arkadaşlarımı tebik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
negatif sonuç alan arkadaşlarıma Rabbim sabırlar versin inşallah diğer sefere gelir bebişleriniz
bana gelincee bugün transferden sonraki 5.gün sürekli yattım ben 3 gün boyunca...progesteron iğne vardı 5 günlük ama beni öldürdü ya feci ağır bi iğneymiş popomun üstüne yatamıyorum
dün ve bugün artık okula gitmeye başladım ama ayakta çok kaldım sanırım biraz kasıklarımda sancı var korktum ya normalmi sizce kızlar
kabızlık sorunum olmadı çok şükür şimdilik ama artık duş almak istiyorum suya hasret kaldım yahuuyarın sabah hemen banyoyaa koşcam
sizleri özlemişim yaaa
inşallah cnm inan şu an üzüntümden ağlıyorum...
vücudumu dinlemekten yoruldum bir an önce geçse bu günler
bebeklerin seni hiç bırakmasın rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun