Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun
Herkese iyi geceler. Allah rahatlık versin. Bu arada sanki yarın bir sürü test sonucu alacak arkadaş vardı diye hatırlıyorum. Hep 6 ekim 6 ekim deniliyordu listede göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim bir an. Yinede sonuç alacak olan varsa güzel haberlerle gelir inşallah.Allah a emanet olun
bak buldum ;
kızlar ya bişi sorcam size
benim sağ kasığımda pıt pıt bişi atıyo korkuyorum normalmi adetmi geliyo
canım benim yiğenin ellerinden öpsün inşallah. Sizlerle konuşurken içimden keşke aynı şehirde olsak diye geçiyor. Artık hepimizin elinde iğne ilaç dolaplar dolardı
çok tatlısın cnm sağol yaaaaa.. güldürdün beni..... inşallah iyiye işarettir..bunlara ihtiyacım var bu ara...
merve canım nasılsın yeğenlerime iyi bakıyon demi
Kızlar hadi kendimize bir topik açalım dua topiği rahat rahat ordan dualarımızı yapalım
Bide isim bulalım topiğimize:):)
Yarışma yapalım kim daha güzel topik ismi bulacak
Ahh sağol canım benimmm darısı sizin başınıza ama benden daha güzeli sizin olsun inşallah
Siz benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsınız inşallah
bizde gülmeni istiyoruz iste :))))
insaAllah dedigin gibidir,Rabbim gönlüne göre versin tatlim
Kızlar hadi kendimize bir topik açalım dua topiği rahat rahat ordan dualarımızı yapalım
Bide isim bulalım topiğimize:):)
Yarışma yapalım kim daha güzel topik ismi bulacak
merve merhabaaa .uyumadın mı daha:) bebişler nasıl sen nasılsın bulantın varmı bnde tık yok halaa:))
Canım kokocinin yarın test günüydü bir arkadaş daha vardı ama dayanamayıp erken yaptırdılar
amin inş canım benim ....hepimizin gönlündekini versin rabbim..
super olur varya,ben bazi konulara girmeye çekinir oldum gerginlik çikacak diye
super olur varya,ben bazi konulara girmeye çekinir oldum gerginlik çikacak diye
ah o erken yapanlar yokmu onlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?