eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bugün iyiyim valla akşam yemeğimide yedim hatta tatlı bile yedim
Canım bi tatlı çekiyo bi ekşi demekki benim ikizlerin biri kız biri erkek

canım ne güzel olur rabbim sağlıkla keselerini kalp atışlarını ondan sonraki tüm aşamalarını doğumuna kadar göstersin sana ve sağlıklı şekilde kucağına alasın bebelerini inş

Son düzenleme:

Hadi en orjinal ismi kim bulacak
hAKİKATEN YA HATTA BEN şöyle bir şey demiştim
6 ekimde 6 tane hamile haberi alalım diyee bir dua etmiştim
Ama tutmadı duam

bende bişe diyim ama topa tutmasınlar beni:))
eylül fisebilillah-
allah yolunda demek

anneminde 3.ayda falan az olmş ,genetik olabilir .allah sağlık ve kolaylık versin.Sen evdesin yine bnim iin bitince işe dönücem o zaman nolck bilmyorum.allah yardımcımız olsun,çalışanlar için dahada zor ama olsun bunlar çook güzel zorluklar.Rabbime şükür.Ben de çıkıyorum.Hepinize iyi geceler .Allah rahatlık versin

merve canım bu arada ben aysen79 için 52 ayetel kürsü mü okudum canım yarın ablamın yanına yolculuk var malum orda iki yeğen var onları sevmekten vakit bulamam diye okudum paylaşmıştım okuduğumu ama çok gerilerde kaldı

Kızlar tıklayın bi linki gelin bakalım orda yazışalım

ne zaman geleceksin peki havinimmm tamam

Canım allah kolaylık versin belkide rahat bir hamilelik geçirirsin bilemezsin
İyi geceler allah rahatlık versin tatlı rüyalar

15 gün müüü çok özleyeceğiz seni canım yokluğun çok belli olacak

canım ablam doğum yaptı ben tedavi sürecindeydim gidemedim doktorda süreci uzatınca birdaha bu şans gelmez dedim gideyim bari inş bende döndüğümde doktorla irtibat falan derken kasımı getiririz ve ondan sonra transfer günüm için gün sayarım inş bundan sonra herşey benim içinde güzel olur rabbimin izniyle olacak buna inancım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…