eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım çok sağolasın peki benim yumurtlamamda ve çatlamasında bir sorun yok.yine de ilaç kullanacak mıyım?

canım çok sağolasın peki benim yumurtlamamda ve çatlamasında bir sorun yok.yine de ilaç kullanacak mıyım?

evet canim yumurtalarin istenilen buyukluge gelince çatlama ignesi vuruluyor ve 36 saat sora topluyolar yumurtalarini,sora döllenme islemi yapiliyo,ve doktorun kararina göre 3 veya 5 gun sora transfer yapiliyor

Bugün test günümdü tek başına gittim test yapmaya umutsuz bir şekilde girdim kliniğe kan vermek için 1'inci katta çıktım ayaklarım bir ileri iki geri gitti ya olmadıysa dedim ama öğrenmek zorundaydım sonucumu kan verdim ve klinikten çıktım karşı tarafta pastanede beklemeye başladım sekretere dışarı çıkacağımı sonuç çıktığında beni aramasını rica etmiştim telefonum çaldı açtığımda karşıdaki ses sonucunuz çıktı doktorumuz sizi bekliyor dedi

sonucu sorduğumda söylemedi biz söyleyemiyoruz doktor bey söyleyecek dedi galiba olmadı olsaydı söylerlerdi dedim birkaç dakika sandelyeden kalkamadım merkeze gidene kadar sanki ömrümden ömür gitti

doktorun yanına çıktım kapıdan içeri girdim doktorum ayağa kalktı ve hayırlı olsun dedi o anda ne diyeceğimi bilemedim gözlerimden mutluluk yaşları akmaya başladı 3 yumurtadan sadece 1tanesinin döllenmesi ve o birtanesi benim canıma can katması inanılır gibi değil

Hamileyim

hayirli olsun canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin

canım hayırlı olsun çok sevindim:))))

belki transferden sonraki ilk saatlerdir gerçi merkezler 2 saat tutuyolar oda istirahati die bişe duymadım açıkçası

merkezde yattığının dışında eve geçince oda istirahati yazıyo nette o nedemek kalmadan yatma mı yoksa yatma ama odanda dinlen mi??? merak ediyorum çünkü ben hiç yatmıyorum yatamıyorum yatınca stres oluyoeum kendimi hasta gibi hissediyorum

tüp bebek yaptıran arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi acaba?bize de tüp bebek dediler.ama ben çok korkuyorum

bu uzun bi süreç merak ettiklerini sorarsan kolay olabilir

canım bende seninle aynıyım bişey hissetmiyorum şu an hissettiğim tek şey korkuuuuu

canım sakinn... lütfennnn

1-2 dir belki arada bir çizgi konulmamıştır tatlım.çünkü en uzun istirahat bile iki saat yani bilemedin 3

ayşencimm aynen merale söylediğim gibiiieve çıkıncaki kısmı için oda istirahati demişlerr netteee...

kanamam başladı ((((

canım kaçıncı gününnn doktorunu ara yerleşme olabilir düşük olabilir benim 8. gün olmuştu kanamam doktor düşük olabilr diye proluton depot yaptırdı ama tutmadığı çıktı ki aslında ilaçlara devam ederken kanama olmaması gerekirdi dedi doktor hayırlısı olsun canımm sakin olmaya çalış biliyorum kolay değil...

ilk sayfada listemiz var ordan hangimiz ne asamadayiz gorebilirsin canim :)
ben simdilik ara verdim

anladım canım .inş rabbim bize de bebişlerimizi kucağımıza almayı kısmet eder.peki canım transfer işleminden sonra işe dönebilir miyim?yoksa belli bir süre yatmak zorunda mı kalacağım?

wallaben yatmadığım için netten baktım merkezde 1 saat eve geçince oda istirahati yazıyo doktorum dinlen dedi sadece yatmak gerekse yatak istirahati derdi o zaman oda istirahati ne demek???

anladım canım .inş rabbim bize de bebişlerimizi kucağımıza almayı kısmet eder.peki canım transfer işleminden sonra işe dönebilir miyim?yoksa belli bir süre yatmak zorunda mı kalacağım?

o konu hastaneden hasteneye fark ediyo,yurt disinda transferden sora normal hayata donebilirsiniz diyolar ama ben yinede 3 gun ise gitmiyorum,evde dinleniyorum

o konu hastaneden hasteneye fark ediyo,yurt disinda transferden sora normal hayata donebilirsiniz diyolar ama ben yinede 3 gun ise gitmiyorum,evde dinleniyorum

anladım canım. ben de öğretmenim mesleğim gereği sürekli ayakta durmak zorundayım acaba bu tüp bebek olayı işimi engeller mi yoksa normal hamilelik gibi son aylara kadar çalışabilir miyim bu kafamı karıştırıyor.bir de kullanılan ilaçlar ve iğneler çok kilo aldırıyor mu?

hamile kaldiktan sonra normal hamilelik gibi oluyormus zaten,burda ögretmen arkadaslar var nasil yaptilar transfer sonrasi sorabilirsin,kiloda insandan insana degisebiliyo,öyle çok kilo aldim diyene fazla rastlamadim dogrusu

hamile kaldiktan sonra normal hamilelik gibi oluyormus zaten,burda ögretmen arkadaslar var nasil yaptilar transfer sonrasi sorabilirsin,kiloda insandan insana degisebiliyo,öyle çok kilo aldim diyene fazla rastlamadim dogrusu

bana gerçekten çok yardımcı oldun canım.bilmeyince gerçekten çok korkuyodum.o zaman tüp bebeğin en zor kısmı ilk aşaması.yani tutana kadar.inş biz de hamile kalırız.canım ben şimdi çıkıyorum sana ii geceler.

Allah kolaylik versin canim,amin insaAllah,sanada hayirli geceler :)

geçen hafta kanamam oldu, bi korkuyla apar topar solugu engin oralın muayenehanesinde aldık...
kesin düştüler die düşündügüm için sürekli ağlıyorum tabi, kontrolde ikiz olduklarını ve ikisininde orada oldugunu gördüm tabi tarif edilemez bi mutlulukla...
bekleme odasında o sakin dedigim engin oraldan ''süreli mutsuzsun'' la başlayan akılverme ve azar arası bi konuşmadan sonra, progynex iğneylede cezam sona erdi...
5 gündür eve hemsire gelip iğne vuruyo ve ben çok korkuyorum hala... :44:

sevin canım benim de 7 idi 3 ü döllendi iki transfer yapıldı.umutla bekliyorum 10 ekimi.allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

amin tatlım inşallah seviniyorum ama içimde değişik bi burukluk var çözemiyorum yarın büyük gün sabah 11 de transfer var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…