Bugün test günümdü tek başına gittim test yapmaya umutsuz bir şekilde girdim kliniğe kan vermek için 1'inci katta çıktım ayaklarım bir ileri iki geri gitti ya olmadıysa dedim ama öğrenmek zorundaydım sonucumu kan verdim ve klinikten çıktım karşı tarafta pastanede beklemeye başladım sekretere dışarı çıkacağımı sonuç çıktığında beni aramasını rica etmiştim telefonum çaldı açtığımda karşıdaki ses sonucunuz çıktı doktorumuz sizi bekliyor dedi
sonucu sorduğumda söylemedi biz söyleyemiyoruz doktor bey söyleyecek dedi galiba olmadı olsaydı söylerlerdi dedim birkaç dakika sandelyeden kalkamadım merkeze gidene kadar sanki ömrümden ömür gitti
doktorun yanına çıktım kapıdan içeri girdim doktorum ayağa kalktı ve hayırlı olsun dedi o anda ne diyeceğimi bilemedim gözlerimden mutluluk yaşları akmaya başladı 3 yumurtadan sadece 1tanesinin döllenmesi ve o birtanesi benim canıma can katması inanılır gibi değil
Hamileyim
beni merak eden ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar teşekkür ederim.ben merkezle aynı şehirde değilim.o yüzden tel. açtım bana bi iğne adı verdi.hastaneye gittim dr beni o kadar ağlarken görünce gel bi kontrol edelim bakalım adet kanaması mı dedi..... değil gibi yok bi görünen kanama dedi ve iğnemi yaptı.bhcg istedim bu tarihteki sonuç bizi yanıltır.dinlen asla ayağa kalkma dedi.yatıyorum.kanamam yok.ama acaba iğne mi kesti.çok kötüyüm dünden beri her an ağlıyorum...
kızlar olmadı sonucum negatif onuncu gün değerim 1,20(
canlar dün akşam dayanamadım acilden beta hcg yaptırdım 8.8 çıktı doktor ne var diyebilirim ne yok diyebilirm diyo çok fenalardayım test günüm normalde yarın bide akşam koyu sarı açık pembe çizgi şeklinde bi lekem oldu(. benim gibi böyle değişik sonuç alan varmı.? rabbim isteyen herkese içindede bana nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmaz dualarımız kabul olur inşallah
beni merak eden ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar teşekkür ederim.ben merkezle aynı şehirde değilim.o yüzden tel. açtım bana bi iğne adı verdi.hastaneye gittim dr beni o kadar ağlarken görünce gel bi kontrol edelim bakalım adet kanaması mı dedi..... değil gibi yok bi görünen kanama dedi ve iğnemi yaptı.bhcg istedim bu tarihteki sonuç bizi yanıltır.dinlen asla ayağa kalkma dedi.yatıyorum.kanamam yok.ama acaba iğne mi kesti.çok kötüyüm dünden beri her an ağlıyorum...
Bugün test günümdü tek başına gittim test yapmaya umutsuz bir şekilde girdim kliniğe kan vermek için 1'inci katta çıktım ayaklarım bir ileri iki geri gitti ya olmadıysa dedim ama öğrenmek zorundaydım sonucumu kan verdim ve klinikten çıktım karşı tarafta pastanede beklemeye başladım sekretere dışarı çıkacağımı sonuç çıktığında beni aramasını rica etmiştim telefonum çaldı açtığımda karşıdaki ses sonucunuz çıktı doktorumuz sizi bekliyor dedi
sonucu sorduğumda söylemedi biz söyleyemiyoruz doktor bey söyleyecek dedi galiba olmadı olsaydı söylerlerdi dedim birkaç dakika sandelyeden kalkamadım merkeze gidene kadar sanki ömrümden ömür gitti
doktorun yanına çıktım kapıdan içeri girdim doktorum ayağa kalktı ve hayırlı olsun dedi o anda ne diyeceğimi bilemedim gözlerimden mutluluk yaşları akmaya başladı 3 yumurtadan sadece 1tanesinin döllenmesi ve o birtanesi benim canıma can katması inanılır gibi değil
Hamileyim
Ayşencim lütfen moralini bozma daha nedie ne değildir bilmezken kendini neden strese sokuyorsun canım. Bak dr adet kanaması olmadığını söylemiş sen kaçıncı günündesin yerleşme kanaması da olabilir. Nasıldı rengi falan ?
caNIM DÜN GECE 12 GİBİ OLDU BUGÜN 9. GÜNÜM KAHVE LEKE ŞEKLİNDEYDİ
cnm ne desek boş ama çabuk toparlanmana çok sevindim iyi eglenceler
geçmis olsun canim,hayirlisi olsun,Rabbim tez zamanda gonlune gore versin
çabk toparlanmana sevindim .Canım Allah sabrını veriyor .. iyi eğlencelerrr
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. inşallah Mevlam sanada nasip eder.
csnım çok geçmiş olsun allahım sabır versin.inan ki seni merak ettim de geldim bu saatte.bu son acı olur inşallah......
kızlar olmadı sonucum negatif onuncu gün değerim 1,20(
arkadaşlar herkese merhaba.
öncelikle test tarihini bekleyenlere sabırlar diliyorum, inşallah embriyolarınız sımsıkı tutunmuşlardır annelerine
ben 1 aşılama denedm, olmadı, 1 tüp bebek denemesi yaptık, bugün 10. günüm. meraktan çatlıyorum. ancak beni çatlatan bir şey daha varda 1-2 gündür sırt ve belimdeki ağrı!! çok korkuyorum ya, adet olacakmışım gibi ağrım var, ama ne kanama ne başka bir şey olmadı. bilgisi olan var mı? imdattt! :S
tamam stres yok:) inşallah dediğin gibi tutunmuştur bebişim:) hamile kalırsam ne yaparım şu an inan bilemiyorum:))
tabikide havalara uçarsın seninle beraber bizde :)) allah tamamına erdirsin benim transferimde yarın banada dua edin inşallah arkanızdan gelirim bende güzel haberlerle:)
Dayanamayıp Cumartesi günü yani 22 Eylül'de testimi yaptırdım. Sonuç Pozitif. Ancak pıhtılaşma problemim olduğu için korkuyorum. İlk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim. Bundan sonrası için yine Allah'ımın iznini dileyeceğim. Bu süreçte olumlu ya da olumsuz sonuç almış tüm arkadaşlara sonuçların hayır getirmesini umuyorum. Tüp bebek merkezime de teşekkür ediyorum. Yaşanan pek çok şey olabiliyor ama şu bir gerçek ki doktorunuza güveniniz çok önemli. Transfer sonrası yaşadığım tüm korku ve endişeleri benzer şekilde yaşayanların var olması bunların normal olduğunu hissettirmişti. Paylaşımlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim.
arkadaşım gözün aydın, hayırlı olsun, güzel şeyler düşün, bu sefer bebeğini kucağına alırsın inşallah.
bu arada, kaçıncı gün test yaptırdığını ve sonucun kaç çıktğını paylaşabilir misin, merak ettim
11. gün test yaptırdım. Sonuç :112
oh oh inşallah bundan sonraki günlerde de böyle piyuuu diye zıplayıverir beta hcgben 2 gün daha sabredeyim, bakalım benim sonuç ne olacak????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?