- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
naber kızlar nihancım allah yardımcın olsun inş... bu son olsun
meral herşeyden evham yapma oa kalırsa herşey zararlı yediklerimiz gdolu içtiklerimiz zararlı yeri geliyo su bile zararlı olabiliyor ki sadece netten kapmıyosun aynı odada tv modem buzdolabı herşey radyasyon ki karnımıza koymamamız gerek ayrıca pcnin çok sıkıntı olmadığını okumuştum biyerde
ayşegülcüm bak sen motive et kendini ki bebeğinde rahat olsun inan allaha verecek bi gün inş....
mrb kızlar nasılsınız
iyidir canım sen nasılsın
ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???
artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....
mirage buu arada test günüm 17 ekim...
yaaa bakk bozzuluyorummm kaç kere sordummm meraktan bebişimmm üzüldü strese girdiii oda istirahati ne demekk??????
çççoookkk bozuldummmm
belki transferden sonraki ilk saatlerdir gerçi merkezler 2 saat tutuyolar oda istirahati die bişe duymadım açıkçası
kızlar bugun tam 7 gun ve ben hiç birşey hissetmiyorum
sadece arada kasık ağrısı başka bir şey yok
nasıl gelecek bu 9 ekim
Rabbim hayırlısını versin inşallah. O'ndan gelene eyvallah demekten başka yapacak bişey yok. Bi daha ki sefere hayırlı haberler alırsın inşallah.bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
Canım benim gerçekten acıtan bi iğne.Ben göbekten vuruyorum.Vururkende oturup vurulacak yeri bi elimle sıkıyorum daha rahat oluyo bi de öyle dene istersen.Allah yardımcın olsunhayırlı akşamlar arkadaşlar dün tedavime başladım hayırlısıyla şuan için herşey yolunda yalnız benim bi sıkıntım var,clexane yani kan sulandırıcı igne beni biraz zorluyor igneyi sabah akşam vurunuyorum morarma olur demişlerdi ve olduda fakat göbegimde acıyor eğilemiyorum hareketlerimi kısıtlıyo kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz
Oda istirahati bildiği kadarıyla transferden sonraki hastanedeki odanda geçirdiğin zaman.Ama onun için 2 - 2.5 saat yeterli oluyor.Daha sonra eve geçtiğinde 3 gün yatman gerek sonra günlük hayatına dönebiliyorsun.Yani benim doktırumun tavsiyesi buydu.Yanlış bilgi vermek istemem benim geçirdiğim süreç bu.yaaa bakk bozzuluyorummm kaç kere sordummm meraktan bebişimmm üzüldü strese girdiii oda istirahati ne demekk??????
çççoookkk bozuldummmm
tüp bebek yaptıran arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi acaba?bize de tüp bebek dediler.ama ben çok korkuyorum
bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
evet bacılar 11.gün bhcg değerim 125.2 çıktı 3 kat olmuş yani bebişim öpüyorum hepinizi
ya tüm sitelerde transferden sonra bazi sitelerde 12 saat oda istirahati bazılarında da24 saat oda istirahati yazıyo oda istirahati ne demek yaa???
artık çatlıcamm ne demekk detay yok sadece oda istirahati yazıyo....
mirage buu arada test günüm 17 ekim...
üüp bebeRabbim hayırlısını versin inşallah. O'ndan gelene eyvallah demekten başka yapacak bişey yok. Bi daha ki sefere hayırlı haberler alırsın inşallah.
Canım benim gerçekten acıtan bi iğne.Ben göbekten vuruyorum.Vururkende oturup vurulacak yeri bi elimle sıkıyorum daha rahat oluyo bi de öyle dene istersen.Allah yardımcın olsun
Oda istirahati bildiği kadarıyla transferden sonraki hastanedeki odanda geçirdiğin zaman.Ama onun için 2 - 2.5 saat yeterli oluyor.Daha sonra eve geçtiğinde 3 gün yatman gerek sonra günlük hayatına dönebiliyorsun.Yani benim doktırumun tavsiyesi buydu.Yanlış bilgi vermek istemem benim geçirdiğim süreç bu.
Benimde ilk denememdi bende korktum panikledim ama endişe edecek bişey yok.Fazlaca iğne ve ilaç var sadece geriye kalan opu günü transfer günü ve test günü beklemek.Zaten rabbim nasip eder pozitifi görürsen hepsi rüya gibi gelip geçmiş oluyor.O yüzden sen hedefe odaklan ve dua et.Zaman öyle yada böyle geçiyor o yüzden stres bi tarafa bırak ve hamileliğe en yakın noktada olduğunu düşün.Bu seni rahatlatıcaktır.Allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun
arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....
üüp bebe
bir yıldır bebiş olmuyodu doktora gittik.tüp bebek dedi aşılama falan olmaz dedi.şok olduk.ilk başta idrak edemedim açıkcası olayı.ne tüp bebeği ben istemiyom falan dedim.baya bir sarsıldım çünkü.iki ay geçti doktorun tüp bebek demesinin üstünden.yavaş yavaş idrak ediyorum durumu.tüp bebekten başka çare yok bebiş sahibi olmam içinbiraz biraz sıcak bakmaya başladım tüp bebek olayına.bu iğne ve ilaçlar yumurta toplamak için mi?yoksa dokuz ay boyunca sürecek mi?
arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?