kanamam başladı((((
hoşgeldin cnm evet dün yapıldı... hayırlı olsun transferin
arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....
Tesekkur ederim senin de hayirli olsun. Bana doktorum 3 gun calismayacagim, kendimi yormayacagim sekilde hareket etmem gerektigini soyledi. Evde takiliyorum dunden beri, yemek bile yapmadim. Sevdigim seyleri okuyup izleyerek vakit geciriyorum.
Kendini toplamanacok sevinxim insallah diger denemede kavusaaksin demek ki, ben de olumsuz olursa ikinciye denemeye kadar spor rejim dusunuyorum olumlu olursa dabgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
geçen hafta kanamam oldu, bi korkuyla apar topar solugu engin oralın muayenehanesinde aldık...
kesin düştüler die düşündügüm için sürekli ağlıyorum tabi, kontrolde ikiz olduklarını ve ikisininde orada oldugunu gördüm tabi tarif edilemez bi mutlulukla...
bekleme odasında o sakin dedigim engin oraldan ''süreli mutsuzsun'' la başlayan akılverme ve azar arası bi konuşmadan sonra, progynex iğneylede cezam sona erdi...
5 gündür eve hemsire gelip iğne vuruyo ve ben çok korkuyorum hala... :44:
kızlar olmadı sonucum negatif onuncu gün değerim 1,20(
hayal neden transferin narkozla oldu
Merhaba tuba dun 11 de transferim yapilditest 18 ekim hicisey hissetiyorum ve ben de uzun sure yatamiyorum sirtim
Ve belim agriyo yarim saattebir kalkip yuruyorum transferim uyutularak yapildi bu ihtimal yuzunden su icmedim sabah tam
Uyutacaklari sirada doktor mesanem bos oldugu ve sabah da wc ye ciktim diye kizdi ben narkoz yuzunden su icememistim oysa
Uyandigimda cok moralim bozuktu 1 saat yatip tuvalete kalktim sonra 1 saat daha yattim ciktim dun cok kotuydum bugun biraz
Daha iyiyim insallah etkilenmemistir bebegim 1 tane transfer ettiler evde dinleniyorum ama bombosum kaptirmaya korkuyorum....
Insallah hepimizinsonu iyi olur
geçen hafta kanamam oldu, bi korkuyla apar topar solugu engin oralın muayenehanesinde aldık...
kesin düştüler die düşündügüm için sürekli ağlıyorum tabi, kontrolde ikiz olduklarını ve ikisininde orada oldugunu gördüm tabi tarif edilemez bi mutlulukla...
bekleme odasında o sakin dedigim engin oraldan ''süreli mutsuzsun'' la başlayan akılverme ve azar arası bi konuşmadan sonra, progynex iğneylede cezam sona erdi...
5 gündür eve hemsire gelip iğne vuruyo ve ben çok korkuyorum hala... :44:
arkadaşlar aysen 79 dan hebr alan varmı gece kanamam var diyordu merak ettim....
Merhaba tuba dun 11 de transferim yapilditest 18 ekim hicisey hissetiyorum ve ben de uzun sure yatamiyorum sirtim
Ve belim agriyo yarim saattebir kalkip yuruyorum transferim uyutularak yapildi bu ihtimal yuzunden su icmedim sabah tam
Uyutacaklari sirada doktor mesanem bos oldugu ve sabah da wc ye ciktim diye kizdi ben narkoz yuzunden su icememistim oysa
Uyandigimda cok moralim bozuktu 1 saat yatip tuvalete kalktim sonra 1 saat daha yattim ciktim dun cok kotuydum bugun biraz
Daha iyiyim insallah etkilenmemistir bebegim 1 tane transfer ettiler evde dinleniyorum ama bombosum kaptirmaya korkuyorum....
Insallah hepimizinsonu iyi olur..
Canim hayirlisiyla transferin gerceklesir insallah...benim 5 embriyom vardi 1 tanesi dun transfer edildi digerlerinin duruunu yarin
ogreneegim belki kalmayacak burda iki arkadas tekembriyo ile hamile onlar cok umut veriyor....
Benim de test 18ekim 3 kisiyiz sanirim yakin insallah olumlu olur sonuclarimiz...
Kendini toplamanacok sevinxim insallah diger denemede kavusaaksin demek ki, ben de olumsuz olursa ikinciye denemeye kadar spor rejim dusunuyorum olumlu olursa da
9 ay sonra nasipartik...
kızlar olmadı sonucum negatif onuncu gün değerim 1,20(
Allah sabir versin canim cok zor surec manevi olarak yipratici insallah cabuk toparlanirsin bakalim bizimkaderimizde ne var...
canlar dün akşam dayanamadım acilden beta hcg yaptırdım 8.8 çıktı doktor ne var diyebilirim ne yok diyebilirm diyo çok fenalardayım test günüm normalde yarın bide akşam koyu sarı açık pembe çizgi şeklinde bi lekem oldu(. benim gibi böyle değişik sonuç alan varmı.? rabbim isteyen herkese içindede bana nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmaz dualarımız kabul olur inşallah
beni merak eden ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar teşekkür ederim.ben merkezle aynı şehirde değilim.o yüzden tel. açtım bana bi iğne adı verdi.hastaneye gittim dr beni o kadar ağlarken görünce gel bi kontrol edelim bakalım adet kanaması mı dedi..... değil gibi yok bi görünen kanama dedi ve iğnemi yaptı.bhcg istedim bu tarihteki sonuç bizi yanıltır.dinlen asla ayağa kalkma dedi.yatıyorum.kanamam yok.ama acaba iğne mi kesti.çok kötüyüm dünden beri her an ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?