eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hoşgeldin cnm evet dün yapıldı... hayırlı olsun transferin

Merhaba tuba dun 11 de transferim yapilditest 18 ekim hicisey hissetiyorum ve ben de uzun sure yatamiyorum sirtim
Ve belim agriyo yarim saattebir kalkip yuruyorum transferim uyutularak yapildi bu ihtimal yuzunden su icmedim sabah tam
Uyutacaklari sirada doktor mesanem bos oldugu ve sabah da wc ye ciktim diye kizdi ben narkoz yuzunden su icememistim oysa
Uyandigimda cok moralim bozuktu 1 saat yatip tuvalete kalktim sonra 1 saat daha yattim ciktim dun cok kotuydum bugun biraz
Daha iyiyim insallah etkilenmemistir bebegim 1 tane transfer ettiler evde dinleniyorum ama bombosum kaptirmaya korkuyorum....
Insallah hepimizinsonu iyi olur..

arkadaşlar dün 6 yumurtam toplanmıştı biliyosunuz... az önce aradılar 2 tanesi döllenmiş pazartesi sabah transfer var....

Canim hayirlisiyla transferin gerceklesir insallah...benim 5 embriyom vardi 1 tanesi dun transfer edildi digerlerinin duruunu yarin
ogreneegim belki kalmayacak burda iki arkadas tekembriyo ile hamile onlar cok umut veriyor....

Tesekkur ederim senin de hayirli olsun. Bana doktorum 3 gun calismayacagim, kendimi yormayacagim sekilde hareket etmem gerektigini soyledi. Evde takiliyorum dunden beri, yemek bile yapmadim. Sevdigim seyleri okuyup izleyerek vakit geciriyorum.

Benim de test 18ekim 3 kisiyiz sanirim yakin insallah olumlu olur sonuclarimiz...

bgn test sonucumu aldım 0,01 yani negatif evet üzüldüm ama çok kolay attım 2 saate toplandım bu akşam eşim yemege götürüyo beni biraz kafamı dagıtayım ....
Kendini toplamanacok sevinxim insallah diger denemede kavusaaksin demek ki, ben de olumsuz olursa ikinciye denemeye kadar spor rejim dusunuyorum olumlu olursa da
9 ay sonra nasipartik...

canım benim çok geçmiş olsun Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah çok sevindim. İğne çok daha hızlı korumaya alıyor daha iyi olmuş ben hergün sağlık ocağına gidiyordum 40 gun boyunca

Transfer sonrası 8 gündeyim kızlar
dünden beri geçmiyor başımın ağrısı varmıydı siz de böyle ağrı offf

hayırlı olsun canım transferin transfer günü bişekilde bişeylere alınıp kırılıyoruz hepmiz ama aslında hassas olduğumuz için herşeyi unut ve artık bebeğine odakklan etkilenmemiştir merak etme :)) rabbimin izniyyle hiçbişey olmaz

canlar dün akşam dayanamadım acilden beta hcg yaptırdım 8.8 çıktı doktor ne var diyebilirim ne yok diyebilirm diyo çok fenalardayım test günüm normalde yarın bide akşam koyu sarı açık pembe çizgi şeklinde bi lekem oldu(. benim gibi böyle değişik sonuç alan varmı.? rabbim isteyen herkese içindede bana nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmaz dualarımız kabul olur inşallah

geçmis olsun canim,Rabbim kucagina almayi nasip etsin,bol bol dinlen insaAllah

canım sakın moralini bozma stres yapma biliyosun herşey beyinde bitiyo rabbim hayırılısını versin hepimize

2 gün sonra tekrar test yap dedimi doktor canim?

beni merak eden ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar teşekkür ederim.ben merkezle aynı şehirde değilim.o yüzden tel. açtım bana bi iğne adı verdi.hastaneye gittim dr beni o kadar ağlarken görünce gel bi kontrol edelim bakalım adet kanaması mı dedi..... değil gibi yok bi görünen kanama dedi ve iğnemi yaptı.bhcg istedim bu tarihteki sonuç bizi yanıltır.dinlen asla ayağa kalkma dedi.yatıyorum.kanamam yok.ama acaba iğne mi kesti.çok kötüyüm dünden beri her an ağlıyorum...

Morelini yüksek tut canim,doktorun dediklerini uygula insaAllah hayirli haberlerini alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…