eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hahahha oda güzeldi:) zaten hastanem en az 2 saat dinlendireceğiz dedi gerek kalmayacak yani başım dönüyor demeye:) ama nedense ben transferden korkuyorum sıkışık falan olmam gerekiyormuş ya:)

kızlar, bugün transferimin 7. günü.çok sabırsızlandım, evde idrar testi yaptım.çıkmadı. acaba benim gibi kandan önce idrar testi yaptıran varmı. varsa kaçıncı günde pozitif gördüler. ?

hahahha oda güzeldi:) zaten hastanem en az 2 saat dinlendireceğiz dedi gerek kalmayacak yani başım dönüyor demeye:) ama nedense ben transferden korkuyorum sıkışık falan olmam gerekiyormuş ya:)

sıkışık olman gerekiyor diye şişe şişe su içmeye kalkma sakın, sonra yatma yatamazsın:) transferden şöle 1-2 saat öncesine kadar tuvaletin gelirse git yap, yoksa patlarsın:) transfere 1 saat kala falan yarım litre su iç, işlemden önce hala sıkışık olmazsan 1-2 bardak daha iç, abartma:) zaten stresten kendiliğinden geliyor:)

kızlar, bugün transferimin 7. günü.çok sabırsızlandım, evde idrar testi yaptım.çıkmadı. acaba benim gibi kandan önce idrar testi yaptıran varmı. varsa kaçıncı günde pozitif gördüler. ?

vusu salla idrar testini gitsin, bakma sen ona, idrar testleri son derece güvenilmez, en garantisi kan testi. ve sen 7. günde fazla erkenci davranıyorsun, bak ben 10. gündeyim, sabırla beliyorum lütfen şimdiden şitres yapma sık dişini

tamam o zamn ben sabah saat 9/30 gibi 2/3 bardak içeyim sonra merkezde içerim 2/3 daha zaten 11 transfer saati:) acıyormu transferde:)

yok canımcım acı yok:) bu süreçte yediğimiz iğnelerden sonra "ana, bu kadar mıydı" bile diyebilirsin:)

tşk canım açıklamaların için sende sitresten uzak hatta burdanda uzak dur iyi kötü yazışmalar etkiliyor bence pc...ve cep tlf. yasaktı önce tüp bebk tedavilerinde şimdi e olduda serbestleşti anlamadım ama ben biraz garanticiyimdir yani ben yarın dan sonra test günüme kadar buraya uğramam diye düşünüyorum tabi sabredebilirsem:)))

kesinlikle haklısın, bilg başından uzak durmak lazım,ama ben transferden beri ilk kez nete girme fırsatı yakaladım, ağrım canımı sıkmıştı, baktım ki canımı sıkmama gerek yok, keyfim yerine geldi, bu arada sizi de neşelendireyim dedim

evet can sıkacak bişey yok hadi allaha emanet olun (bebişle)

evt canım şişli memorial ı düşünüyorum nur dokuzeylül le iletişime geçtim bile ama ben ancak haziran gibi başlarım Allah nasip ederse tabi bence de memorial le bi ön görüşme yapsen önden git memnun kalırsan bende arkadan gelirim =)

çok heyecanlıyım yarın 12.gün yani kan testi yaptırcam inşallah güzel bi değer çıkar...yarın kan testi yaptırcak kaç kişiyiz kızlar?

bende hafta paaresi yaptıracağım bakalım çok stresliyim benim perşembe gunu yapıldı transfrım dıkkat etmeye calıstım sureklı yattım hıc ıs yapmadım yemek vs dokunmadım sadece yemek yemek ıcın kalktım ınsallah olumlu olur sonuc

arkadaşlar maalesef negatif misafirimde gitmedi haber veremedim üzüntümümde tam yaşayamadım ama umut hala var demekki hayırlı değilmiş bir dahakine inş bu akşam girememe sanırım allaha emanet olun

arkadaşlar benim de dün yumurta toplama işlemim oldu. bakalım pazartesi günü haber verecekler hangi gün olduğunu. çok canım sıkıldı ama dün gereğinden fazla yumurta oluşmuş boşa gidecekler

pretty ve aysena canlarım allah büyük elbet inş..bidahaki sefere bebekleriniz gelir allah büyük

inşallh memnun kalırız.zaten istediğimiz bir bebek .ben 1 2 aya başlarım diyorum ama sen benden hızlısın nasıl iletişime geçtin nur hanımla hemen tanıdıkmı var sizin.ben semra karaman a giderim karar verirsem cem fıcıcıoğlu da iyiymiş oda aklımday.sen istanbula gelince anadolu yakasında mı kalıyorsun .hatırlayınca üzülürsün diye ne zamandır soramıyorum ne olur kusura bakma özür dilerim şimdiden senin embriyolar kaçıncı kaliteydi ve neden o kadar yumurta toplandığı halde hiç dondurulmuşun yok.tekrar özür dilerim.

arkadaşlar maalesef negatif misafirimde gitmedi haber veremedim üzüntümümde tam yaşayamadım ama umut hala var demekki hayırlı değilmiş bir dahakine inş bu akşam girememe sanırım allaha emanet olun

canım çok üzüldüm...allah yardımcın olsun...

cok üzüldüm inşallah en kısa sürede olumlu sonuç alırsınız bende haftaya pazartesı test yaptıracagım cok korkuyorum ınsallah o surec zor gecmez dualarınızı esırgemeyın

canlarım........ adınıza çoooooooookkkk üzüldümmmm...allahım sabır versinn.....

canım doktorunu dinle sabırlı ol biliyorum zor ama sakin ol hayırlısını dile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…