eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

deniyorum..ama çok zor her dk wc ye gidiyorum

aysen cim bi defa şu pc..nin başından bi kalk her baktığımda burdasın bi çık güzelim kitap oku başka şeylerle oyalan ama burdan çık nolur.. radyasyon dolu bi cihazın başındasın hadi tatlım büyük sözü dinle ve istirahat et iyi düşünelim iyi olsun korkma bak bebeğin seninle:)))

:)) cnm benim net sürekli açık.kağatmıyorum .çıktıüımda bile...

slm güzel anne adayları nasılsınız

valla ben transferden bu yana pek girmedim çoğu konudan uzak kaldım valla en az 400 yakın sayfa ilerlemiş nerdeyse ve geriye dönüp okumak çok zor geldi ama sonuç pozitif olanları tebrik ederim negatif sonuç alan arakdaşlarımda çok üzmeyin kendinizi allah inşaallah bir dahaki sefere nasip eder anne olmayı..

ben transferimin 6.günündeyim ama bomboş hissediyorum valla belirti aramaktan salak gibi oldum ama hiç bişey yok tabi bir tek arada olan kasık ağrısı beklemek çok zor yarısı bitti bir 6 günüm daha var merak içindyim düşüncelerim karmakarışık oldu bir tuttu diyorum sonra yok yok kendini kaptırma tutmadı diyorum durmadan dua ediyorum allahım ne olur bu 3.tedavim ne olur son olsun diye.. diğer insanlar ne kadar şanslı ya hamile kaldıklarının bile farkına varmıyo, istemiyorlar, hamile kaldım diye ağlayanlar bunlar bize ne kadar uzak ama nasıl imreniyorum bir bilseniz

kızlar az önce wc de 3-4 parça küçük kan pıhtısı geldi ((
ne düşüneyşm ben şimdi
bugun transferde 8. gunüm

ne düşüneyşm ben şimdi

sıkma canını kötü düşünme. dünya kadar ilaç veriyorlar belki onların yan etkisi belki de tutunma kanamasıdır bilemezsin ki. iyi düşün inşallah iyi olur.

ne düşüneyşm ben şimdi

canım sakın moral bozma ve ilaçlarını bırakma o kullandığımız jelden olabilir... sende kullanıyosan tabi yat ve dinlen kırmızı değilse korkama...

selam arkadaşlar,
8 ekim tahlil günümdü ama ben dayanamayıp bugün yaptım.
şuan hala şoktayım sonuç 258 çıktı doktoruma bugün ulaşamadım.
bugüne kadar okadar çok test yaptırdım ki 2.00 dan başka bi sayı görmüyordum
sanırım bu sefer oldu.. allah herkese ama herkese bu anı yaşatsın

yok canım tanıdık falan yok mailine yazdım nur hanımın o da cep numarasını yolladı o şekilde iletişim kurdum evt bu sefer geldiğimde kadiköyde bi residence da kaldık canım biri 1. kalite diğeri 2. kalite iyi embriyo transfer edildi 6 tane daha vardı ama transferden sonra seda hanım yanıma gelip onların bozulduğunu söyledi o şekilde canım

bugün yine çok kanamam oldu, lekelenme falan degil bildigimiz adet kanaması ve adet sancısıyla birlikte... hemen en yakın hastaneye gittim. iki kesede görünüyo biri daha küçükmüş düşebilir diyolar çok korkuyorm....

Canım bol bol dinlen olumlu düşünmeye çalış rabbim korusun bebişlerini ve seni inşallah.

Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah:)

arkadslar bu topik hareketli sanki.. sizlerden ricam bana merkezlerle ilgili tavsiyede bulunabilirmisiniz. benim iki tane negatif tüp bebek denemem var. ve simdi istanbul tüp bebek aret kamar ile bahceci fulya mustafa bahceci arsinda karar veremiyorum. endemetriosis, sag tüpler alinti ve esimde sperm azligi var((

canım benimde eşimde morfoloji bozukluğu var bandırmada oturuyorum ben biz çok araştırdık ve sonunda bursa acıbadem dr.şahin zeteroğluna kara verdik.25 eylülde 2 embriyo transferim oldu yarın test günüm...kesinlikle dr.şahin zeteroğlunu tavsiye ediyorum kendiside ekibide mükemmel ve çok ilgililer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…