eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyigeceler arkadaşlar.10 ekim transferim oldu.transferin 2.gununden itibaren bel kasık agrım var normalde adet gunum geçince bel agrım olurdu. ve rahmımın sol tarafında sankı tırnak varda kazınıyor ve igne batması gıbı oluyor yardım edin adetmi olacam yoksa benımgıbı olan varmı acaba buarada test tarihim 22 ekim

merak etme canım yalnız değilsin bende gün içinde bel ağrısı yok ama göğüslerim çok fena şiş ve acıyor.. ayrıca her zaman değil ama arada bir rahmimin içi galiba senin dediğin gibi resmen tırmalanıyor ve arkasından vc.. sıkışıyorum ama bu belirtimidir bilmiyorum bende meraktayım bu gün benimde 7. günüm..:) test tarihim 20 ekim..

sagol canım rahatlattın ama baska sıkıntımız var estrofem kullananlar dıkkat dıye tup bebek topine konu açılmış arkadasım bazı serıler hatalıymış bıyasadan toplatılıyormuş korku içindeyım mesaj attım konuyu açana ama cevap gelmedı henuz hatalı serılerın içinde benım kullandıgım serıde var

cnm msj aldım bu gece senin için çok zor bende senin için bol bol dua etcem cnm rabbim gönlünden geçeni hakkına hayırlı kılsın nasip etsin inşallah...

İkinizden de Allah razı olsun kızlar.. Ben de sizler için ve diğer arkadaşlarım için her daim dua ediyorum.. Rabbim bu uğurda mücadele eden hiç kimsenin emeğini boş çıkarmasın Ben bu aşamaya kadar da çok büyük mucizelerle geldim. Transferim olduğunda defalarca şükrettim Allah'a.. 6 embiryomun 5'i mucizevi bir şekilde 5. güne gitti. 3'ü PGT'ye girdi. 3'ü de sağlıklı çıktı. 6. gün bir tanesi transfer edildi. Diğerleri donduruldu.. Transferimde bile gözyaşlarına boğuldum... Transfer bile benim için rüyaydı.. Bu aşamaya kadar dualarla geldim. Bundan sonrası da Rabbimin takdir-i. Ondan gelene boynumuz kıldan ince.. İnşallah mutlu haberler alabilirim.. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9

ayseeen harika haber!!! artık seni hamile yazabilir miyim? yoksa daha bekleyecek miyim?

hayırlı olsun canım. belirtisizlik bazen daha iyidir canımi her zaman belirti olmayabiliyor, takılma buna.

akasyacım yarın için iyi şanslar, inşallah güzel haberlerle gelirsin canııım...

bu arada kızlar dünkü yorumlarınız için teşekkür ederim. dün gece o kadar ağladım ki. bir yanda kocam, bir yanda gelemeyen bebeğim, çaresizliğim. olayları akışına bırakmaktan başka çarem yok.

canım benim çok teşekkür ederim.ama o uyuz dr halaaaaaa bekle diyor değerin belli bir noktaya ulaşmadan olmazzzzz.... diyor... oysa bende yazmak istiyom artık.. 16 gün oldu... bir artı dört daha eklediler canım bekliyoruz .....

selam kızlar az evvel crinone jelin tortularını temizledim resmen kaskatı olmuş içimde dahada devamı vardı ama çok tahriş olsun istemedim sizde de bu durum varmı kızlar yada çözüm için ne yapabiliriz

benim azar azar geliyo ama bende içerde tortu kalmasından şüpheleniyorum ama korkuyorum temizlesem bir zararı olur mu diye...

arkadaşlar yarın yumurta toplayacaklar dua edin bana güzel yumoşlarım olsun

inşallah kaliteli yumurtaların olur ve çok rahat atlatırsın canım...

benimde tek tarafta aynı batma var sağ kasığımda ama öyle adet sancısı gibi bir ağrım yok şu an bel ağrısı yatmaktan oluyor diye düşünüyorum.. allah hayırlısını versin sana da canım...

Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9
Amanda aman maşallah çok şükür. Bende senin için hiç olumsuz düşünmedim.İnşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder ve sağsalim bebişini alırsın kucağına
selam kızlar az evvel crinone jelin tortularını temizledim resmen kaskatı olmuş içimde dahada devamı vardı ama çok tahriş olsun istemedim sizde de bu durum varmı kızlar yada çözüm için ne yapabiliriz
Canım benim benim jelden sonra yürü 10 dk. kadar. Faydası oluyor hareket etmenin
arkadaşlar yarın yumurta toplayacaklar dua edin bana güzel yumoşlarım olsun

İnşallah çok güzel ağrısız sancısız geçer ve sağlıklı güzel yumoşların olur

benimde 20 ekim ayni durumlar bendede var idrar testi yapmayi
ne zaman dusnuyorsunuz

Kızlar benim bugun 10.günüm 2 tane 3.gün konmustu ..ben biraz umutsuzluga kapıldım cunku 3 gundur kahve ve arada pembe arada kırmızı akıntım var 5-6 saat hic yok sonra cok cok az kahve sonra 10 saat yok sonra cok cok az boyle ince damar gibi kırmızı akıntı
bugun clinol jeli yapınca kırmızı kanlı tortu vardı ucunda..
sanırım regl oluyorum benim regl oncesinde de boyle akıntı olur zaten..bide butun kaftasonu kasık ve bel agrım vardı.
ama kabullenmek istemiyorum..sizde hic oldu mu boyle seyler.ben yinede son gune kadar ilaçlarimi yapacağim..Umudumu yitirmek istemiyorum..benim daha önceki denemelerde biri negatif biri kimyasal olmustu ama hic reglim onden gelmememişti oyuzden bunun regl diil iyi bişey olması olabilir mi diyorum ,lutfen yorum yapın .ben uzulmeyim diye diil gercekten dusundugunuzu soyleyın

kacıncı gününki lutfen umutsuzluga kapılma hele idrar yaptıysan hic önemseme

bu gün 8. günüm ama 3. gün emriyosu tatlım üzülüyorum elimde değil... zaten çok bariz belirtim falan da yok belim ağrımıyor karnım ağrımıyor akıntım jelden.. sadece arada rahmimde bişiler oluyor ve idrara sıkıştırıyor... sana gelince bence o akıntı ve kanama yerleşme gibi bence öyle kırmızı kana dönmedikçe korkma....

canım ebnim 3.denemem ve senin gibi belirti olmayanlar genelde positif oluyor ,ayrıca 5.gun emb olsa 8.gun bakmanı anlıcam ama 3.gun emb daha test zamanına 4 gun var ve sanırım sen idrar için üzüyordun kendini aynısını 2. denememde yaptım idrarda cıkmayınca uzuldum agladım test yaptık gununde 64 cıktı sonra kimyasal ...belki kendimi uzmesem tutardı kim bileb,ilir umundunu kaybetme ..benim arada kırmızılıklarda var oyuzden ben biraz zor diyorum ama yinede Allah Tan umudu kesmiycem son ana kadar bu defa..

Günaydın kızlarhepinizegüzel bir hafta diliyorum:) Akasyacım inşallah hamileyim diyerek gelirsin buraya canım Allah hakkınzda hayırlısını versin yardımcınız olsun inşallah:)

Arkadaslar kanımı verdim geldim ama güya Avrupa'da yasıyorum gözünü sevdiğim Türkiyem 2 saatte çıkıyor burda yarın aksamı beklemek zorundayım ve bugün regl gunüm...sizce eğer hamile degilsem kullandığım ilaçlar yüzünden gecikirmi yoksa umutlanmalimiyim?

canım merhaba,
sen tüp bebeğe başlamadın mı listede ekimi bekliyor diye yazıyor da merak ettim ben...

teşekkürler şekerim.canım benm ilk başvuru olduğu için ilk tahlillerim yapıldı daha..sonuçlarım temiz çıktı.ama biz bide ekim başında genetik tahlili için kan verdik eşimle onun sonucu ve benm smear sonucum ekim 25 gibi çıkıcak onları bekliyoruz.Onlarde temiz çıkarsa başlıcas hayırlısıyla..Bu yumurta toplama işlemi falan regliden sonra mı oluyor..??yarında test tarihinmişş..inşşş pozitif alırsın tatlım..

kahve lekeler yerlesme kanamasi diye biliyirum kac hucreliydi canim iki gunun kalmis zaten biraz sabir yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…