iyigeceler arkadaşlar.10 ekim transferim oldu.transferin 2.gununden itibaren bel kasık agrım var normalde adet gunum geçince bel agrım olurdu. ve rahmımın sol tarafında sankı tırnak varda kazınıyor ve igne batması gıbı oluyor yardım edin adetmi olacam yoksa benımgıbı olan varmı acaba buarada test tarihim 22 ekim
merak etme canım yalnız değilsin bende gün içinde bel ağrısı yok ama göğüslerim çok fena şiş ve acıyor.. ayrıca her zaman değil ama arada bir rahmimin içi galiba senin dediğin gibi resmen tırmalanıyor ve arkasından vc.. sıkışıyorum ama bu belirtimidir bilmiyorum bende meraktayım bu gün benimde 7. günüm..:) test tarihim 20 ekim..
cnm msj aldım bu gece senin için çok zor bende senin için bol bol dua etcem cnm rabbim gönlünden geçeni hakkına hayırlı kılsın nasip etsin inşallah...
canım allah sana sabır versin bu gece ve yarın sonucunu bekleyeceğin saatler için... dualarım seninle... allah önce hayırlısını versin tabi ama emeklerini de boşa çıkarmasın inşallah.. yarın işe başlıyorum ama girip bakmaya çalışacağım rabbimden sana müjdeli haberler vermesini dilerim...
Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9
Merhaba kızlar günlerdir sizin yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlu yazmaya cesaret edemedim benim de gecen hafta Cumartesi 5.gunu transferi ve yarın kan testi gunüm çok heyecanlıyım ve bu benim ilk tup bebek denemem bende hiç bir belirti yok maalesef kocama soz verdim kendime sıkıntı yapmayacağım diye ama elimde değil yarını iple çekiyorum ne olur dualarınızı benden de eksik etmeyin...
selam kızlar az evvel crinone jelin tortularını temizledim resmen kaskatı olmuş içimde dahada devamı vardı ama çok tahriş olsun istemedim sizde de bu durum varmı kızlar yada çözüm için ne yapabiliriz
arkadaşlar yarın yumurta toplayacaklar dua edin bana güzel yumoşlarım olsun
iyigeceler arkadaşlar.10 ekim transferim oldu.transferin 2.gununden itibaren bel kasık agrım var normalde adet gunum geçince bel agrım olurdu. ve rahmımın sol tarafında sankı tırnak varda kazınıyor ve igne batması gıbı oluyor yardım edin adetmi olacam yoksa benımgıbı olan varmı acaba buarada test tarihim 22 ekim
Amanda aman maşallah çok şükür. Bende senin için hiç olumsuz düşünmedim.İnşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder ve sağsalim bebişini alırsın kucağınaBugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9
Canım benim benim jelden sonra yürü 10 dk. kadar. Faydası oluyor hareket etmeninselam kızlar az evvel crinone jelin tortularını temizledim resmen kaskatı olmuş içimde dahada devamı vardı ama çok tahriş olsun istemedim sizde de bu durum varmı kızlar yada çözüm için ne yapabiliriz
arkadaşlar yarın yumurta toplayacaklar dua edin bana güzel yumoşlarım olsun
merak etme canım yalnız değilsin bende gün içinde bel ağrısı yok ama göğüslerim çok fena şiş ve acıyor.. ayrıca her zaman değil ama arada bir rahmimin içi galiba senin dediğin gibi resmen tırmalanıyor ve arkasından vc.. sıkışıyorum ama bu belirtimidir bilmiyorum bende meraktayım bu gün benimde 7. günüm..:) test tarihim 20 ekim..
benimde 20 ekim ayni durumlar bendede var idrar testi yapmayi
ne zaman dusnuyorsunuz
((((((((((( bu sabah dayanamadım yaptım ama yooooooooooookk....
kacıncı gününki lutfen umutsuzluga kapılma hele idrar yaptıysan hic önemseme
bu gün 8. günüm ama 3. gün emriyosu tatlım üzülüyorum elimde değil... zaten çok bariz belirtim falan da yok belim ağrımıyor karnım ağrımıyor akıntım jelden.. sadece arada rahmimde bişiler oluyor ve idrara sıkıştırıyor... sana gelince bence o akıntı ve kanama yerleşme gibi bence öyle kırmızı kana dönmedikçe korkma....
((((((((((( bu sabah dayanamadım yaptım ama yooooooooooookk....
canım merhaba,
sen tüp bebeğe başlamadın mı listede ekimi bekliyor diye yazıyor da merak ettim ben...
Kızlar benim bugun 10.günüm 2 tane 3.gün konmustu ..ben biraz umutsuzluga kapıldım cunku 3 gundur kahve ve arada pembe arada kırmızı akıntım var 5-6 saat hic yok sonra cok cok az kahve sonra 10 saat yok sonra cok cok az boyle ince damar gibi kırmızı akıntı
bugun clinol jeli yapınca kırmızı kanlı tortu vardı ucunda..
sanırım regl oluyorum benim regl oncesinde de boyle akıntı olur zaten..bide butun kaftasonu kasık ve bel agrım vardı.
ama kabullenmek istemiyorum..sizde hic oldu mu boyle seyler.ben yinede son gune kadar ilaçlarimi yapacağim..Umudumu yitirmek istemiyorum..benim daha önceki denemelerde biri negatif biri kimyasal olmustu ama hic reglim onden gelmememişti oyuzden bunun regl diil iyi bişey olması olabilir mi diyorum ,lutfen yorum yapın .ben uzulmeyim diye diil gercekten dusundugunuzu soyleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?