canim en kotu ihtimalle soyle dusunebiliruz biri tutundu kahve leke ondan biride
ama regl baslangici olurdu kirmizi leke coktan devami gelirdi gelmedigine gore olumlu dusunebilirsin
peki cnm dr sana lekelenmen olursa bir iğne vermedi mi yapılman için...
canım agzından bal damliyor =) inşallah oyledir.zaten ne yalan söyleyim tek olsun benim olsun ,gozum tok benim sonra kardes yaparız inşallah bi meleğimiz gelsin de ,
canım doktor bişey demedi bende aramadım bugun aradım ulasamıyorum hemsıresıne ,işyerindeyim zaten toplantı odasına girip arıyorum orasıda dolu simdi arıycam.ama ben zaten 2 gunde bir progestan ıgne oluyorum hergun jel yapıyorum ,sabah aksam rahim kalınlastırıcı içiyorum bide elevit var ,baska ne verebilri ki ..belki progestanı arttırır demi gerci sanmıyom genelde normal olabilir diolar ya ..yada gel test yapalım dicek oda olur ulasırsam soylicem sizede :)cok saol canım
bana neden cvp vermiyosunuz kimsecikler yokmu
canim ekim basi demisin bayagi bir gecikme soz konusu test yaptirsan cikar bence
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:) Gerçkten çk geç çıkıyor sonuç, kanama ilaç kullanırken pek olmuyo canım genellikle bırakınca başlıyor ama bazılarında ilaç kullansa da gününde oluyor sen bunları düşünme pozitif düşün canım dualarımm hep sizinle:)
İnşallah canım!akasya gelemedi haber alan varmı........inş. güzel haberlerle gelirde umut olur bizlere
5 gun adet gormuş olabilirsiin. yumurtan erke buyuyor olabilir. burada onemli olan periyodun yani kaç gunde bir adet oldugun. 28 gunde bir oluyorsan thmini yumurtlaman14. gun. 25 gunde bir adet oluyorsan tahmini yumurtalaman 11. gun olur. Yani adet gununden 14 gun geriye git +- 4 gun falan koy o aralarda yap falan :) buyuk ihtimal tam 14 gun once olur yumurtlama ama bazen adet erken ve ya gec gelir 1-2 gun o da ona gore kayabiliyor. benim adet 24 gun suruyor. 10. gun yumurtluyorum yani adet bitiyor 4-5 gun sonra catlıyor yumurtam :) . cok hızlı buyuyor. doktordan defalarca takip de yeptırdım :)
adetim genelde 5 gün sürer 25 günde bir olurum.cuma günü yumurtlamamın 1.günüydü.bilmiyorum ya tedirginim idrarda cıkarmı[/QU
bence göğüs hassasiyetin yumurtlamandan kaynaklanıyor.. tatlım ama inşallah tedaviye gerek kalmazda hamilesindir:))
akasya hamileymiş kızlar diğer topikten arayanlar olmuş öğrenmişler
akasya hamileymiş kızlar diğer topikten arayanlar olmuş öğrenmişler
Maşallah Allahım tamamına erdisin darısı geri kalan isteyen herkse inşallah:) Listemizde tek bir kişi bile kalmayıncaya kadar bu mutlu haberleri paylaşmak dileğiyle:)akasya hamileymiş kızlar diğer topikten arayanlar olmuş öğrenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?