canım ebnim 3.denemem ve senin gibi belirti olmayanlar genelde positif oluyor ,ayrıca 5.gun emb olsa 8.gun bakmanı anlıcam ama 3.gun emb daha test zamanına 4 gun var ve sanırım sen idrar için üzüyordun kendini aynısını 2. denememde yaptım idrarda cıkmayınca uzuldum agladım test yaptık gununde 64 cıktı sonra kimyasal ...belki kendimi uzmesem tutardı kim bileb,ilir umundunu kaybetme ..benim arada kırmızılıklarda var oyuzden ben biraz zor diyorum ama yinede Allah Tan umudu kesmiycem son ana kadar bu defa..
bu testin üzerine nasıl bi moral oldu bu cümlelerin anlatmam allahım bu kez seninde yüzünü güldürsün tatlım baştan bu tarafa erken test yapmayacam diyorum ama sabah oldumu şeytan dürtüyor ve bu gün yaptım idrarda ... evet erken olabilir çünki 20 ekim test günüm.... ama belirti olmadığı için canım sıkılıyor.. daha önce gebelik geçirdim biri düştü biri dış gebelikti ve onlarda midem yanıyordu başkada bişey hisstmemiştim ne biliyim işte belkide bu kullanılan ilaçlar belirti vermesini engelliyor olabilirmiki umut dünyası işte..
arkadasım canını sıkma bekle inşallah 20 ekimde hayırlı bir sonuç alırsın içini ferah tut stres yapma
canım benim ayşegülcümmm...önğnde kocaman bir örnek var...BENN.... canımbenim dün kanda 74,96 .ıktı ya bş gece önce eşim uğurlu test çubuğumu bulamamış iki farklı marka almış gelmiş.. yaptım bende.. birinde hiiiççççç çıkmadı... birinde ise ışığa felan tutunca görünecek kadar ince silik bi çizgi..onlara takılma..sözde hassasiyetleri 20ml ile 50 ml arası ama benimkini görmedi işte....ve benim 16. günüm... takılma böle şeylere benim hala bir belirtim yok..bende korkuyorum hiç belirti yok acaba gidecek mi.. tutunamıyor mu diye..bu normal .. ama çubuklar ölçütün olmasın cnm...
kahve lekeler yerlesme kanamasi diye biliyirum kac hucreliydi canim iki gunun kalmis zaten biraz sabir yorma kendini
ayşen79 sen hangi merkezde yaptırdın tedavini hangi doktor acaba?
canım benim 3.gun emb 2 tane kondu biri 7 biri 9 hucreliydi ,kahve lekeler tamamda 2 defa kırmızda gördüm,bcok cok az kılcaldamar gibi peceteye geldi silince sumuksu bisey bide pembe bi akıntım oldu ,kahave de oldu ama bunlar 3 gunde gunde 2 kez meseal suan kukuyu siliom siliomtertemiz ama sabah jeli yaınca ucunda kahveye kacan kırmızlık vardi..dunde bej pembelik vardı ..neyse fazala ayrıntıya girdim.
canım benim 3.gun emb 2 tane kondu biri 7 biri 9 hucreliydi ,kahve lekeler tamamda 2 defa kırmızda gördüm,bcok cok az kılcaldamar gibi peceteye geldi silince sumuksu bisey bide pembe bi akıntım oldu ,kahave de oldu ama bunlar 3 gunde gunde 2 kez meseal suan kukuyu siliom siliomtertemiz ama sabah jeli yaınca ucunda kahveye kacan kırmızlık vardi..dunde bej pembelik vardı ..neyse fazala ayrıntıya girdim.
gazi eurofertil antep cnm...
tatlım benimde konya eurofertil...
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:) Gerçkten çk geç çıkıyor sonuç, kanama ilaç kullanırken pek olmuyo canım genellikle bırakınca başlıyor ama bazılarında ilaç kullansa da gününde oluyor sen bunları düşünme pozitif düşün canım dualarımm hep sizinle:)Arkadaslar kanımı verdim geldim ama güya Avrupa'da yasıyorum gözünü sevdiğim Türkiyem 2 saatte çıkıyor burda yarın aksamı beklemek zorundayım ve bugün regl gunüm...sizce eğer hamile degilsem kullandığım ilaçlar yüzünden gecikirmi yoksa umutlanmalimiyim?
fertil ne demek baktın mı :))))
arkaaşlar bende yeniyim klupte 6 yıllık evlyim 10 ekimde 2.denemenin sonucunu aldım malesef olumsuz ankarara genart ta yapırdık pgd li yatırdık ileri hızlı sperm sıkıntısı var allahım herkese hayrısını nasip der inşallah
arkaaşlar bende yeniyim klupte 6 yıllık evlyim 10 ekimde 2.denemenin sonucunu aldım malesef olumsuz ankarara genart ta yapırdık pgd li yatırdık ileri hızlı sperm sıkıntısı var allahım herkese hayrısını nasip der inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?