eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bu testin üzerine nasıl bi moral oldu bu cümlelerin anlatmam allahım bu kez seninde yüzünü güldürsün tatlım baştan bu tarafa erken test yapmayacam diyorum ama sabah oldumu şeytan dürtüyor ve bu gün yaptım idrarda ... evet erken olabilir çünki 20 ekim test günüm.... ama belirti olmadığı için canım sıkılıyor.. daha önce gebelik geçirdim biri düştü biri dış gebelikti ve onlarda midem yanıyordu başkada bişey hisstmemiştim ne biliyim işte belkide bu kullanılan ilaçlar belirti vermesini engelliyor olabilirmiki umut dünyası işte..

canım benim ayşegülcümmm...önğnde kocaman bir örnek var...BENN.... canımbenim dün kanda 74,96 .ıktı ya bş gece önce eşim uğurlu test çubuğumu bulamamış iki farklı marka almış gelmiş.. yaptım bende.. birinde hiiiççççç çıkmadı... birinde ise ışığa felan tutunca görünecek kadar ince silik bi çizgi..onlara takılma..sözde hassasiyetleri 20ml ile 50 ml arası ama benimkini görmedi işte....ve benim 16. günüm... takılma böle şeylere benim hala bir belirtim yok..bende korkuyorum hiç belirti yok acaba gidecek mi.. tutunamıyor mu diye..bu normal .. ama çubuklar ölçütün olmasın cnm...

demi kaç gündür sana diyorum şimdi aynını kendim yapıyorum :) tamam hadi geçtim yapmadım sayacam o testi sitres yok şşşşşşşt.. iyiki varsınız bacılar...

haklısın canım ben bilemiyorum henüz sizin yaşadıklarınızı bende görcem tedaviye baslayınca kim bilir ben neler yapıcam artık psikopata bağlarım heralde

kahve lekeler yerlesme kanamasi diye biliyirum kac hucreliydi canim iki gunun kalmis zaten biraz sabir yorma kendini

canım benim 3.gun emb 2 tane kondu biri 7 biri 9 hucreliydi ,kahve lekeler tamamda 2 defa kırmızda gördüm,bcok cok az kılcaldamar gibi peceteye geldi silince sumuksu bisey bide pembe bi akıntım oldu ,kahave de oldu ama bunlar 3 gunde gunde 2 kez meseal suan kukuyu siliom siliomtertemiz ama sabah jeli yaınca ucunda kahveye kacan kırmızlık vardi..dunde bej pembelik vardı ..neyse fazala ayrıntıya girdim.

canim en kotu ihtimalle soyle dusunebiliruz biri tutundu kahve leke ondan biride
ama regl baslangici olurdu kirmizi leke coktan devami gelirdi gelmedigine gore olumlu dusunebilirsin

peki cnm dr sana lekelenmen olursa bir iğne vermedi mi yapılman için...

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:) Gerçkten çk geç çıkıyor sonuç, kanama ilaç kullanırken pek olmuyo canım genellikle bırakınca başlıyor ama bazılarında ilaç kullansa da gününde oluyor sen bunları düşünme pozitif düşün canım dualarımm hep sizinle:)

arkaaşlar bende yeniyim klupte 6 yıllık evlyim 10 ekimde 2.denemenin sonucunu aldım malesef olumsuz ankarara genart ta yapırdık pgd li yatırdık ileri hızlı sperm sıkıntısı var allahım herkese hayrısını nasip der inşallah

hoşgeldin..burda hepimizin sıkıntısı aynı canım... Allahım herkese hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah..

hoşgeldin canım aramıza ...

olmayınca gçmiş olsun dyip bir kenara çekiliyor herkes bi daha denersin deniiyor ama gerçekten zor damdan düşenin halinden gerçekten dmdan düşen anlıyor ayşen79 sana gerçekten çok sevindim inşallah devamı gelir kucağına alırsın bebişini.genartı beğendik orası olsun dedik ama nasip değimiş azeri bir kadın vardı 6. denemde oldu orda gerçekten zor.hayat gerçekten zor ve acımasız allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…