eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

seni sağlam bir silkelememiz lazım anladım ben tuba. aaaaaaaa kendine gel canııım. aysenle körler ile sağırlar birbirini ağırlar modunda topicde dolaşıyorsunuz. biz pes etmeyeceğiz sonunda kadar direneceğiz diye yola çıkmadık mı? bu oyunbozanlık niye bana onu söyle hele.

Allah gücünü ve sabrını artırsın. Yaşananlar iğneler ilaçlar daha doğrusu bu süreç gerçekten çok zor. Rabbim en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin inşallah
İnşallah inşallah inşallah pozitif sonuç alırsın. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hiç belirti falan arayarak moralini bozma. Bende de hiç bi belirti yoktu ve 6 haftalık oldu bebişim hala belirtim yok.O yüzden moralini yüksek tut.
Allah yardımcın olsun bi umut için taa nerelerden nerelere gelmişsin.Rabbim bu emeklerini çabalarını boşa çıkarmasın inşallah.Yarın güzel haberler almanı diliyorum...
hepinize iyi gecelerrr
Sanada iyi geceler canım.Ama az önce yazdıklarına çok üzüldüm.Ne demek kendini cezalandırmak.Sende biliyorsun moral çok önemli. O minicik bebişler hücrelere bölünürken bile ne mücadeleler veriyorlar. Lütfen sende kendini toparla ve ne olursa olsun Rabbime şükret.Bak ne güzel dondurulmuşların var ve bunları yapabilecek imkanın var.Maddi imkansızlık yüzünden yada tıbbın bile imkansız kaldığı için bu denemeleri hiç yapamayanlar var. Sen bi umudun peşine düştün bugünlere geldin.Bundan sonrada pes etmek yok.Rabbim gücünü ve sabrını artırsın

yaaaa gerçekten mi .çok sevindim. Ben de mi yapsam acaba ama sabah tuvalete gitmiştim olur mu ki

canim bazen ilaclardan cift cizgi cikabiliyormus
ben ilk idrarimla yapmadim zaten kimsenin haberi yok allahim insaallah dogrudur muciZe yaa
3 tane daha aldim test yarin kan testi dusunuyorum onda kesin belli olur
esime demiyirum ama:) insaallah dogrudur inanamiyorum umutlanmak istemiyorum

kacinci gin embryosu kac tane transfer edilmisti canim

ya ben yazılanlara bakıyorum da kfam çok karıştı. Benim ilk denemem 5.gün embriyosu transfer edildi 1 tane. Yönetmeliği ben de okudum 1 tane transfere izin veriliyor. Ama ilk deneyenlerden de iki tane transfer edilen var. Perşembe günü yapıldı transferim. senin hangi gündü

benim 8 ekim pazartesi 3.gun embryosu iki tane transfer edildi senin ki 11 ekimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…