benim ocakta ege de randevum varda cok iilse ozelde yaptırayım bi soru isareti daha cevap bulsun mu acaba diyorum.bunu eşlerde yaptırmalı dimi tekimiz yaparsak anlamı yok cunku
aynen tatlım... daha 1 kaç gün önce aman olmayayım derken şimdi ne zaman olacam diye bakıyorum... ne garip değilmi:))))
kizlar bende tup bebek yaptiricam nette '' tup bebek asamalari'' baslikli yazi okudum
yumurta toplarken doktor size genel aneztesi veya lokal aneztesi hangisi olmasi icin konustumu?bazi doktorlar
lokal aneztesi yapiyormus vajinayi uyusturuyor sadce sanirim......
genel aneztesi olmasi gerekmezmi ya??
tecrübeyle sınanmış olarak cvp veriyorum... genel anestezi.....
ayşegül ben dün akşam bi leke gördüm ondan sonra bişey gelmedi bi bakıyorum boz bir leke bi bakıyorum bişey yok. Garip oldum ya. sende ne alemde
iyiym heralde:) sadece eşimi düşünüyorum şimdi... o gelince sarılıp iyice ağlayacam ondan sonra daha iyi olacağım ayşen.. ama dedim ya tekrar deneyecem en kısa sürede şimdi kendime sorduğum şu ? acaba yine eurofertilmi..
cnm benim daha iyi ol....senin işinde zor yanında yokken açıklayabilmek yada açıklayamamak... sıkıntılı süreçte yalnız olmak.... ben atlattım ama suratıma bakan her insanın bana acıma duygusuyla baktığı hissini henüz atamadım.... psikolojimi toparladım ama insan içine çıkmak istemiyorum... bir an önce kimseye duyurmadan yeniden başlamak istiyorum...senin en azından değiştirme lüksün var benim yok(( ama şu hafta bi geçsin kendime çok iyi bakcam... beslenme dikkat etcem.. kürler yapcam .. tam hazır gitcem...
ben cok iyi anlıyorum seni ama geciyor inan her serde br hayır ara lutfen yapacak bişey yok ,eşin içinde üzülme once kendimizi düşünmek zorundayız cok zor biliyorum bende eşime kendimden cok uzuldum ama herserde bir hayır vardir.
slm kizlar bu gün ignelerde 6.gün bu gün ultrasal kontrol ettiler yumurtalari sadece bir tane gelismis benim durumumda olanlar varmi bana yardinci olun lütfen cok üzüldüm cok agladim niye bitane gelisti diye bu seferde olmasa cok toparlanirim bu 3. denemem.
kesinlikle sormuyor.. sorsa bile neden üzüldün ki istediğini yaparlar zaten...
ayşegül ben dün akşam bi leke gördüm ondan sonra bişey gelmedi bi bakıyorum boz bir leke bi bakıyorum bişey yok. Garip oldum ya. sende ne alemde
bende kist yok cnm yaa. zaten dedim ya bu transfer öncesi rahim içi operasyon geçirdim... genelde 2 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra bakıyolarmış.. kist felan var mı diye..
tatlım gelmedi mi eşin henüz..
ayşencim kistin yokluğunu ancak tekrar kontrolden sonra anlarsın çünki bu kullandığımız ilaçlar kist yapıyor ..yumoş alındıktan sonra çatlayamayan yumurtalar kiste dönüyor ve ancak doğum kontrol hapı kullanarak 1 ay sonraki adetinle yok olabiliyorlar.....
yok canım henüz yola bile çıkmamış gece çıkacak inş.. ve sabaha burda olur ..maraştan konyaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?