Cnm saol iiyim şükür..ya 2 gūn girmedim oku oku anca bitirdm maaşşallah dedim :))) ankaradayiz bizde eşimle bgun donuyoruz evimize .. Henuz cok başindayken kaan aydoslada göruşelim dedik..hiç puruz kalmasin aklimizda die uğraşioruz iştee:)) hayirlisi bakalim :)) sizlerden ne haber dr.işini kolayca halletmene sevndm cnm..bnmde bi hsg kaldi onuda atlatirim inş hayirlisiyla ....
cnm zaten süt içme.. bana dr dedi ki süt kimi bünyede ishal kiminde kabız yapar.. risk olduğu için içme... dedi... yoğurt ye dedi...
sagol canim allah razi olsun insallah havinn kendimi kaptirmiyom dün aksam bir damla kan gibi bise galdi transfsfer edildigi aksam hayirlisi doktor cokta iyi demedi iyi dedi sadece hayirlisi artik rabbim olderse olacak dua ediyim hepimize hayrlisi olur insallah...
kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim((
kızlar ne sorucam sperm azlığı ve normal hiç olmamasına herhangi bi tedavi yok değil mi....düşünüyorum doktor yok tedavisi demişti böyle bir sorunla karşılaşıp normale dönen var mı...bende iiyim ne olsun düne göre daha iyiyim ama gece yastığa başımı koyduğumda hep aklımda çocuk oluyor...incir kürü yerine incir yesem diyorum:))) yiye yiye tedavide şiştik biraz daha şişeyim bari:))) sizlerde ne var ne yok....sigarayı bırakanlar Allah yardımcınız olsun ben tedavide bıraktım sonra tekrar başladım....ama ben zor bırakıyorum şimdi gece sigara isteyerek uyanıyorum...miragecim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberleri alırsın sonrada biz alırız...
canım benim bebişlerin inş sıkı sıkı tutunur sana bu sefer bırakmazlar seni sen kendine dikkkat et ve dua et bol bol bizde ediyoz rabbim büyük inş bu sefer güldürür yüzünü
ne anlatıcam size bana iş yerinde bir arkadaş doğum iznini falan sordu bende bildiklerimi söyledim.çocuk düşünürsek dedi öğreneyim iyi dedim bende hayırlısı olur inşallah falan konuştuk sonra çat diye senin doğum ne zaman demez mi abooo şok ben dedim düşürdüm onları Allahtan işte hamile yok da gözüm rahat:))) ayy çok mu kötü düşündüm ama bi kaç hafta sonra düzelirim o zaman hamile mamile etkilemez yani şimdi fazla görmemek iyi gelir:)) haksızmıyım ama yaa....
ne anlatıcam size bana iş yerinde bir arkadaş doğum iznini falan sordu bende bildiklerimi söyledim.çocuk düşünürsek dedi öğreneyim iyi dedim bende hayırlısı olur inşallah falan konuştuk sonra çat diye senin doğum ne zaman demez mi abooo şok ben dedim düşürdüm onları Allahtan işte hamile yok da gözüm rahat:))) ayy çok mu kötü düşündüm ama bi kaç hafta sonra düzelirim o zaman hamile mamile etkilemez yani şimdi fazla görmemek iyi gelir:)) haksızmıyım ama yaa....
:))) yok cnm kötü düşünmüyorsun sadece sağlıklı düşünemiyoruz bu aralar ondan... :)))))ben 9 senedir evliyim ama hiç bu yılki kadar istememiştim... şu an eksikliğini öyle hissediyorum ki.. hatta pişmanım çok daha önceden üzerine düşmediğim için...
aysencim bu sigara çok mu etkiliyor yumurtacıkları bıraksam mı tekrar ama pek tatlı geliyor yaa....hele türk kahvesi faslı......
tesekkür edrim canim allah razi olsun insallah bu sfer beni biraklamzlar allahin izniyle kendimi cok iyi hazirlamiyom hayirlisi artik havinn cok sagol cok iyisin allah razi olsuncok pozitifsin burdaki kizlar hep öyle hepinizden allah razi olsum insallah bir gün dileklerimize kavusur allahin izniyle hepimiz ANNEEEEEEE OLURUZZZ.......
o zaman bende bırakayım tatlı matlı olsada( başlıycam canım tedaviye işte iki ay beklemek gerekiyormuş ya o yüzden aralık ta gel dedi doktorum ya biraz önce net gitti yazdım yazdıklarımda gitti...bir daha yazayım bizim kuşlar çatır çatır yumurtluyor bide yavru çıkartmazlar mı bugün dedim ya bana mı zorunuz bende bir yavru yapayım az bekleyin sonra devam edin tabi ne anlasın kuş psikolojiden:)))
o zaman bende bırakayım tatlı matlı olsada( başlıycam canım tedaviye işte iki ay beklemek gerekiyormuş ya o yüzden aralık ta gel dedi doktorum ya biraz önce net gitti yazdım yazdıklarımda gitti...bir daha yazayım bizim kuşlar çatır çatır yumurtluyor bide yavru çıkartmazlar mı bugün dedim ya bana mı zorunuz bende bir yavru yapayım az bekleyin sonra devam edin tabi ne anlasın kuş psikolojiden:)))
gamze canım hoşgeldin nasılsın
canım çok sevindim tedaviye başlamana rabbim bu sefer güldürür yüzünü inş bebişlerini sağlıkla kucağınada alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?