eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bende aralıkta gitcem kısmet olursa.. o yüzden şimdiden hazırlık yapıyorum... çok istiyorum çünkü... çok zor.. ben sigarayla gözümü açar sigarayla kaparım normalde.. günde 1,5 pk içiyorum..eşim inanamadı bırakıyorum dediğimde :))) ama o bebek bu eve gelecek..... bun hafta kanamam bitsin incir kürüne de başlıycam kendime çoookkk iyi bakcam bebişlerim için yumurta kalitesini arttırcam...

bende bırakıyorum valla girecek bu bebek bu eve....bende incir yiyeyim cevizi koyayım arasına ohhh tatlı tatlı...suyunu pek sevmiyorum ya yiyeyim bari...

bende bırakıyorum valla girecek bu bebek bu eve....bende incir yiyeyim cevizi koyayım arasına ohhh tatlı tatlı...suyunu pek sevmiyorum ya yiyeyim bari...

demet canım incirin içine bide ceviz koyup yersen seni önce diyetisyene getireceğiz öyle gözüküyo :))

canım benim inş rabbimde tiskindirtir sigaradan sizide hayırlısıyla güzelce başlarsınız tedaviden önce arınma kürlerine

cubuktan tiksindim valla. bana 12. haftaya kadar kullancan dedi 23günüm kaldı jelin bitmesine.benim sabahtan başlıyor mide bulantısı gece yatana kadar ne yesem durmuyor midede. 2ilça denedim banamısın demedi. Sürekli yatıyorm çok halsizim. Allah yardımcımız olsun. inşallah diğer kızlar bu kadar sıkıntılı bi hamilelik geçirmezsiniz. Tez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin bebişlerinizi.

ne yapim boş da yenmez ki koycan arasına yanlız tedavide sade ben kilo almadım benim kocada şişirdi göbeği o şişerse bende şişerim bana ne ya....

ben de şiştim walla ama dert ediyom alışmamışım diye... benim eşim zaten kilolu 120 kilo ona hiç dert değil...:))))

amin canım amin zahmetsiz rahmet olmaz az kaldı bitecek mide bulantılarında canım hele hayırlısıyla 3 ayı tamamla rabbimin izniyle rahatlıyacaksın

ne yapim boş da yenmez ki koycan arasına yanlız tedavide sade ben kilo almadım benim kocada şişirdi göbeği o şişerse bende şişerim bana ne ya....

hm karşılıklı balkonlarda oturalım diyosunuz yani :))

canım benim kilo alırsak bide diyomya diyetle uğraş en iyisi az ve tadında yemek herşeyi

mirage canım hoş geldin nasılsın geri sayım başladı hayırlısıyla sıkıntısız başlarsın inş bu sefer tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…