kız az kalmış rabbim sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin bebişlerinin 10 kasımda güzel haberler alıcaz rabbimin izniyle
seminayyy test günün 10 kasimda türkiyede 10-12 gün arasimi beli oluyorr yurt disinda 14 gün sonra yapyorlar hayirlisii gec olsunn sabiriri ögreniyozz .......
hayirli gecelerrr kizlar ben yatiyorumm....
rashel canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik keseyi görmeye gittinmi
slm canım iyiym sen nasılsın şükür keseyi gördük kısmetse salı günüde kalp atışları için gideceğiz onuda duydukmu rahatlayacağım inşallah.. valla hamilelikde iyi gidiyor şimdilik inşaallah tamamlayabliriz allahın izniyle doğurana kadar tedirginlikler bitmeyecek....
valla ben pek giremiyorum nete arada bakıyorum okumaya çalışıyorum sonra çıkıyorum ev halkı yasakladı transferden bu yana pc yi ama şimdi şimdi rahat bakabliyorum bir ara hiç elime bile alamadım meraktanda çatladım sizler neler yapıyorsunuz diye ama en azından kaçamakta olsa kısa süreli de olsa takipteyim sizi...
canım benim çok sevindim keseyi gördün rabbimin izniyle kalp atışınıda duyarsın ve inş sağlıkla kucağınada alırsın sizi çok merak ediyoruz canım sizin gelişmelerinizi okumak bizede tecrübe oluyo
dualarım inanın sizlerle anne olmayı isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın allahım en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.. ve inanıyorum zamanı ve vakti gelince rabbim veriyor dualrı geri çevirmiyor baksana artık bende olmayacak dedim ama 3.denememde pozitifi görebildim şükür tamda ümitlerim tükenmişken...
birde şunu anladım 3 deneme esnasında, tedavi sırasında kesinlikle rahat olmak gerekiyor psikolojik açıdan, ilk 2 sinde çok gergindin tedirgindim ve negatif sonuç 3. denemede bıraktım tamamen rahattım bazen hatta düşünmedim ve sonuç pozitif...inşallah sizde poztif sonuçları alacaksınız inşallah
hayırlısı canım inşallh.Dua edicem sana.Naptın karışımları kullanmadan mı deniyosun bu seferde
mirage canım sende adım adım rabbimin izniyle tedaviye ve bebişene yaklaşıyorsun inş bu sefer bir sorun sıkıntı çıkmadan tedavine başlarsın canım
ay sorma valla canım 3 tane dolgu yaptırdım ağrıdan öldüm bugün biraz daha hafifledi
inşallah canım ya, ertelenirse yine inan üzülmeyeceğim. bu adamın gönderdikleri de bana umut ışığı yaktı. bir hayır vardır yine diyeceğim. ama düşündüm de başlasak da iyi olur artık ya :) ay ben de bilmiyorum her zamanki gibi kafam karıştı :)
.
kızlar günaydın....... benim nette sorun vardı sabah beri giremedim.... haftanız güzel başlasın inşallah....
üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?