selemlar güzel arkadaşlarım. Bana teselli veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kürtajımı oldum çok şükür sağsalim atlattık. Odam doğumhane katındaydı doğumlar oldu sevinenleri gördükçe benimde içim yandı. En çok milletin eşi doğumhane kapısında eşini sevinçle heycanla beklerken benim eşimin boynu bükük beni beklemesi oldu. Evlendiğimden beri eşimi iki defa ağlarken gördüm biri bebek olduğunda biride olmadığında. Ameliyathaneye giderken yüzüne bile bakamadım. Ayıldığımdada zaten ilk lafım ağlıyomusun olmuş(( benim günlük işte böyle. O gün çok zor geçti ama iyiyim şimdi insan neye alışmıyorki. Bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inşallah...
selemlar güzel arkadaşlarım. Bana teselli veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kürtajımı oldum çok şükür sağsalim atlattık. Odam doğumhane katındaydı doğumlar oldu sevinenleri gördükçe benimde içim yandı. En çok milletin eşi doğumhane kapısında eşini sevinçle heycanla beklerken benim eşimin boynu bükük beni beklemesi oldu. Evlendiğimden beri eşimi iki defa ağlarken gördüm biri bebek olduğunda biride olmadığında. Ameliyathaneye giderken yüzüne bile bakamadım. Ayıldığımdada zaten ilk lafım ağlıyomusun olmuş(( benim günlük işte böyle. O gün çok zor geçti ama iyiyim şimdi insan neye alışmıyorki. Bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inşallah...
seminay nasilsin son 5 günün kaldi saatt kacata gideceksin allahin izniylee seminayyy insallahhh rabbim kucagimiza almayi nasippp ederr tabiki herkesinn ccanimm insalahhhh .......
üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş
tatlım sen nasılsın merakla bekliyorum sonuçlarınızı seminayın ve senin... Varmı belirtin falan:))
yok asegük bende hic bir belirti yok rahatim gayet yada diger iki denemde cok stresliydim bunda ise gayet rahatim iyimi kötümü bilmiyom ama keskem biraz belirtiler olsa hayirlisi rabbime emanetler...
Selemlar güzel arkadaşlarım. Bana teselli veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kürtajımı oldum çok şükür sağsalim atlattık. Odam doğumhane katındaydı doğumlar oldu sevinenleri gördükçe benimde içim yandı. En çok milletin eşi doğumhane kapısında eşini sevinçle heycanla beklerken benim eşimin boynu bükük beni beklemesi oldu. Evlendiğimden beri eşimi iki defa ağlarken gördüm biri bebek olduğunda biride olmadığında. Ameliyathaneye giderken yüzüne bile bakamadım. Ayıldığımdada zaten ilk lafım ağlıyomusun olmuş(( Benim günlük işte böyle. O gün çok zor geçti ama iyiyim şimdi insan neye alışmıyorki. Bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inşallah...
canım bana bitki çayı vermiş. ben onu dün akşam içmeye başladım. eşimin çayı ve macunu yarın sabah başlayacak. sabah aç karnına olmasını sıkıntı yapıyor biraz eşim. inşallah inatlaşmaz da yer içer. acayip yoğun karabiber tadı var o kadar bak eklemiş olmamıza rağmen. sabah sabah nasıl olacak bilmiyorum :) tedaviye başlayacağız eğer herşey yolundaysa bir yandan. daha fazla zaman kaybı olmasın. Allah korusun ilkinde olmazsa bari belki adamın gönderdikleriyle doğal yoldan olabilir. bana öneren arkadaşım 4 tüp bebek denemesinden sonra başlamış, 1,5 ay sonra hamile kalmış. üstelik sorunumuz da aynı.
inşallah canım ya, ertelenirse yine inan üzülmeyeceğim. bu adamın gönderdikleri de bana umut ışığı yaktı. bir hayır vardır yine diyeceğim. ama düşündüm de başlasak da iyi olur artık ya :) ay ben de bilmiyorum her zamanki gibi kafam karıştı :)
geçmiş olsun gamzecimmm.
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...
sağol mirage teşekkür ederimgeçmiş olsun gamzecimmm.
Selemlar güzel arkadaşlarım. Bana teselli veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kürtajımı oldum çok şükür sağsalim atlattık. Odam doğumhane katındaydı doğumlar oldu sevinenleri gördükçe benimde içim yandı. En çok milletin eşi doğumhane kapısında eşini sevinçle heycanla beklerken benim eşimin boynu bükük beni beklemesi oldu. Evlendiğimden beri eşimi iki defa ağlarken gördüm biri bebek olduğunda biride olmadığında. Ameliyathaneye giderken yüzüne bile bakamadım. Ayıldığımdada zaten ilk lafım ağlıyomusun olmuş(( Benim günlük işte böyle. O gün çok zor geçti ama iyiyim şimdi insan neye alışmıyorki. Bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?