eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Selemlar güzel arkadaşlarım. Bana teselli veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kürtajımı oldum çok şükür sağsalim atlattık. Odam doğumhane katındaydı doğumlar oldu sevinenleri gördükçe benimde içim yandı. En çok milletin eşi doğumhane kapısında eşini sevinçle heycanla beklerken benim eşimin boynu bükük beni beklemesi oldu. Evlendiğimden beri eşimi iki defa ağlarken gördüm biri bebek olduğunda biride olmadığında. Ameliyathaneye giderken yüzüne bile bakamadım. Ayıldığımdada zaten ilk lafım ağlıyomusun olmuş (( Benim günlük işte böyle. O gün çok zor geçti ama iyiyim şimdi insan neye alışmıyorki. Bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inşallah...

allah yardımcın olsun cok üzüldüm cok duyguladımm allah yardımcın olsun rabbıım bır kapıyı kapatır bır kapıyı acat ınsallah en kısa zaman toparlanın alahın ıznıyle takrar baslarsınız va sabır ımtıhamınn bıter hayırlısıyla cennet kkulu yavrularına kucagına alırsın rabbım esıne ve sana sabır versın......

seminay nasilsin son 5 günün kaldi saatt kacata gideceksin allahin izniylee seminayyy insallahhh rabbim kucagimiza almayi nasippp ederr tabiki herkesinn ccanimm insalahhhh .......

slm.. Asil cim çok geçmiş olsun arkadaşım.. Eşine teselli sana düşüyor onlar duygularını belli edemiyorlar ya ağlıyorlar yada susuyorlar..allahım başka acı yaşatmasın hem onlara hem bizlere istirahat et kendini sıcak tut ve dinlen bu arada kürtaj düşük gibi bişey bu ay kendiliğnden hamile kalabilirsin.. Rahim açık bütün vücudun ilaçlardam açılmış durumda sakın üşütme kendini...

seminay nasilsin son 5 günün kaldi saatt kacata gideceksin allahin izniylee seminayyy insallahhh rabbim kucagimiza almayi nasippp ederr tabiki herkesinn ccanimm insalahhhh .......

tatlım sen nasılsın merakla bekliyorum sonuçlarınızı seminayın ve senin... Varmı belirtin falan:))

üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş

cnm çooookk geçmiş olsun... üzülmemek elde değil.. insanız canımız yanıyor...elbet üzülecez ama kendini yıpratmamaya çalış.. o acıyı ben de yaşadım....Rabbim herşeyin doğrusunu bilir... hakkına hayırlısını nasip etsin inşallah... Rabbim sabır versin.. bir daha da böyle acılarla sınamasın inşallah...

cnm geçmiş olsun..Rabbim sevindirsin inşallah seni de bizleri de bunlar son döktüğümüz gözyaşları olur inşallah...

Arkadaşlar merhaba

Bütün testleri yaptırdım rubella hariç,toxo testim 180,5 çıktı bu da ciğerlerde kedi kılı mikrobu vs.varmı diye.Hiç allerjik bir durumum olmadı ,dr a perşembe gidebilicm ama endişeliyim şimdi acaba bu testi yaptıran varmı

tatlım sen nasılsın merakla bekliyorum sonuçlarınızı seminayın ve senin... Varmı belirtin falan:))

yok asegük bende hic bir belirti yok rahatim gayet yada diger iki denemde cok stresliydim bunda ise gayet rahatim iyimi kötümü bilmiyom ama keskem biraz belirtiler olsa hayirlisi rabbime emanetler...

yok asegük bende hic bir belirti yok rahatim gayet yada diger iki denemde cok stresliydim bunda ise gayet rahatim iyimi kötümü bilmiyom ama keskem biraz belirtiler olsa hayirlisi rabbime emanetler...

sitressiz ve rahat olman hepsinden önemli canım... Herkezde belirti olmazmış.. Eme ben hamile olduğumu hemen anlarım ..bi düşük bi dış gebelik geçirdim hemen ben hamileyim demiştim ozamanlar:) hamile kaldıktan bi kaç gün sonra midem yanıyor ekşiyor... Ve ağzımda metal tadı hissediyordum... Ama transferimde yok dedim ben hamile değilim ...ama sen takılma bazıları da diyorki belirti olmadan hamile olduğumu öğrendim inş.. Hayırlı haberler verirsin bize..))

Canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Rabbim sabrını da verecektir.Ne diyebiliriz ki herşey boş....Kısmet olmayınca olmuyor işte toparlanmaya çalış daha gençsin hereyin vakti var,eşine belki sen destek olacaksın ,destek alman gerekirken ama erkek psikolojisi de çok zor,allah ikinizede sabır versin.Geçmiş olsun

mirage canım bn keçiboynuzu pekmezine karıtırıp yedirmiştim,bütün gün tok tutup enerjin azalmıyor zaten,sende bir şey görmedi demek fsh ve diğer hormonların için bitki çayın önemli hergün mutlaka kullan aktarın dediği gibi.Eşine desstek ol ağzına sen ver biraz ağır karışımı ama bal koyunca daha zor olmuş olabilir.Mutlaka düzenli kullandırt sonra spermiyogram testini yaptır bizede bilgi ver.

kızlar ben yırtdısındayım bir cok sefer düsüklerim oldu ve eylul ayında da basarısız bir tüp bebek denemem oldu ve bir arkadasımda bio enerji uzmanı tavsiye etti kendi annesi ve babası bu adam sayesinde iyilesmisler...doktorlar annesinin hastalıgını bile bulamıyorlarmıs...annesi suan cok saglıklı masaallah ve annesi saolsun benim icin sormus tedavi edermisiniz diye...bakalım bu persembe türkiyeye geliyorum...artık cok yoruldum en azından düsüklerin sebeplerini bilsem cok rahatlayacagım dua edin olumlu sonuclar alayım...

geçmiş olsun gamzecimmm.
sağol mirage teşekkür ederim

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın

arkadaşlar merhaba.6. tedavim için puregon 300 lük istiyorum.elinde kalan varsa yardımcı olabilirmi...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir gün güzel bir akşam diliyorum nasılsınız bugün

asilim canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın senin desteğe ihtiyacın varken şimdi eşine destek olma zamanın canım bir bir yaralarınızı yine siz saracaksınız rabbimin izniyle rabbim bundan sonra güldürsün yüzünüzü bir daha acı yaşatmasın inş size

yuks canım nasılsın
gamze canım sen nasılsın

seminay canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…