tatlım tedavin hayırlı olur inşallah.. çok sevindim başlamana.. her kez gitse ben burdayım merak etme canım ben seviyorum burayı ama kızlar lütfen boş bırakmayın topiğimizi..yarın için randevu alacaktım dr.. dolu imiş çarşambaya randevu verdi bakalım ne olacak nelere bakacak bende bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen yorum yapsın merak işte:))
buralardayım ama bulantılardan hiç halim olmuyor ancak sohbetlerinizi takip edebiliyorum.
sağol canım sen nasılsın bugün hormon tahlili yaptırdım elh. hepsi normal çıktı
kızlar slm, perşembe günü dondurulmuşlarla transferim yapıldı. bugün işe başladım, ve bugün kasık ağrım oldu çok, ve o kadar halsizim kiama bu halsizliğim kalça iğnelerinden belki de.. yani kalçalarım artık acının doruğunda, ne sağ ne sol dönebiliyorum transferden önce başlamıştık, ilk tüp denememde bu iğneden yaptırmamıştı doktor, şimdi de olmasa iyiydi yaaa bugün hastaneye gidip iğne yaptıracak halim bile yok, her yerim ağrıyor..valla nazlılıktan değil de kemiklerim ağrıyor resmen
hayır tatlım gecikme olmadı..günü gününe oldum...
İnşallah rabbim hakkında hayırlısını eğlesin. Bende daha iyi olucam inşallah annem gelcek bu akşam onun yolunu bekliyorum.Yarın inşallah her şey yolunda gider dondurulmuşlarımda olursa daha iyi olur en azından tekrar bu işlemlerden geçmem.
ahanda ben burdayııım. şimdi tam ben tedaviye başlıycam ya herkes gider, yapayalnız kalırım((
hkere canım benim siz bulantıları bitirip hamileliğin tadını çıkartmaya başladığınızda nasipse bizim bulantılar başlıyacak ozaman siz rahat yazarken biz bakacağız nasipse rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin canım duada unutma
geldim canım yettimmm
ah havinim iyice sürtün şöyle inşallah Rabbim sanada nasip eder bu sefer güzel arkadaşım
kızlar bende cumaya kalp atışları için gitcem bakalım durumlar ne olacak 2 kese iyiydi 3.sü küçüktü az gelişmişti Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ona sığındım...
inşallah canım, dua ediyorum hepinize.Rabbim tez zamanda inşallah sizlerede nasip etsin. o günler gelecek biiznillah..
tatlım tedavin hayırlı olur inşallah.. çok sevindim başlamana.. her kez gitse ben burdayım merak etme canım ben seviyorum burayı ama kızlar lütfen boş bırakmayın topiğimizi..yarın için randevu alacaktım dr.. dolu imiş çarşambaya randevu verdi bakalım ne olacak nelere bakacak bende bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen yorum yapsın merak işte:))
buralardayım ama bulantılardan hiç halim olmuyor ancak sohbetlerinizi takip edebiliyorum.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız bakiyim hepinize iyi akşamlar
canım olurmu sennle bu yola çıktık doğum yapana kadar bu topikte seninleyim canım senin gelişmeleri merakla takip ediyo olacağız nasipse
noliyyyyy mirage duygusala bağlamışın ben burdayım sıpamla beraber
kız senin sıpanın totosunu ısırırım ha
noliyyyyy mirage duygusala bağlamışın ben burdayım sıpamla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?