• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım bulantılar olsun onlar bu ayların en güzel çiçeği diyelim bebişlerinin büyüdüğünün göstergesi inş yarında güzel haberlerle gelirsin canım bebişlerinin pıt pıt larını duyarsın sonra sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına alırsın rabbimin izniyle

ben iyiyim canım çok şükür

inşallah canım benimmm aminnnnnn
darısıda sana olsun inşallah sende bu tatlı şikayetleri edersin inşallah:)

teşekkür ederim canım. inşallah senin de herşey yolundadır. güzel haberlerini paylaşırsın yarın bizimle. :)

KIZLAAR...Bu arada bana söylesenize ben yarın ne kadar daha alayım gonal-f'den. 5 gün yetmesi için 225'lik daha almam gerekiyor ama sizce pazartesi günü gittiğimde gonal-f'ye devam et der mi? tecrübeleriniz ne diyor?

inşallah canım yarın güzel haberler yazarım sizlere
canım ben 187.5 kullanıyodum gonal f bana 3 kutu yazmıştı dr ve tam tamına bitirdim
yani bir kutusu bana 4 gün gitti ama senin dozun yüksek 3 günde bitebilir

Çok teşekürederim canım senin Tedavinde hayırlı olsun arkadaşım.

ben de teşekkür ederim canım :)

canım benim bu sefer öyle olacak nasipse hep bende toplanıcaz ablam yemekleri yapıcak annem çocukları bende yatıcam nasipse yani baya kalabalık olcaz

valla şahaneymiş. bu defa hamile kalırsın sen bu kadar cümbüşlü tedaviden sonra. ben de mi size gelsem :)

inşallah canım benimmm aminnnnnn
darısıda sana olsun inşallah sende bu tatlı şikayetleri edersin inşallah:)

canım benim yeterki olsunda arada söyleneyim inanki mutluluktan sevinçten anlamam heralde rabbim bizede yaşatsın hamileliği sağlıklı sıhatli gelişsin bebişlerimiz anne karnında anne kardında sağlıklı sıhatli süreçlerini tamamlayım gününde saatinde kucağımızada alalım inş rabbim sanada sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin bebişlerin anne karnında sağlıklı gelişsin inş canım

Miragem bebeğim hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider ve bu son bekleyişin olur. Dualar seninle Rabbim gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah.
Kedi ve Bebişimolsun sizlerde inşallah bi sorunla karşılaşmadan bebişlerin ilk sesini yani kalp atışlarını duyarsınız. Sizlerde dualardasınız bizleride dualarda unutmamanız dileğiyle kocaman öpüldünüz...

ben de teşekkür ederim canım :)

valla şahaneymiş. bu defa hamile kalırsın sen bu kadar cümbüşlü tedaviden sonra. ben de mi size gelsem :)

gel canım gel ben bebişi yanıma yatırtırım akşama kadar onu agu agu yapar severim herkes ne yaparsa yapsın

canım benim yeterki olsunda arada söyleneyim inanki mutluluktan sevinçten anlamam heralde rabbim bizede yaşatsın hamileliği sağlıklı sıhatli gelişsin bebişlerimiz anne karnında anne kardında sağlıklı sıhatli süreçlerini tamamlayım gününde saatinde kucağımızada alalım inş rabbim sanada sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin bebişlerin anne karnında sağlıklı gelişsin inş canım

aminnnn havinim amin inşallah tabiki bunlara söyleniyoruz ama şükürler olsun diyoruz Rabbim hepimizi evladına kavuştursun inşallah sağlıkla sıhhatle uzun ömürle

asil canım benim nasılsınnn

İyiyim canımbenim çok şükür. Kayınvalidemler vardı onları yolladım yarında gelecekler var ortalığı toparladım falan. Gelen gidenlerle uğraşıyorum şimdilerde hiçte tahammülüm yok ama Kayseri'yi bilirsin işte. Keşke bi hevesle söylemeseydik herkese hamileyim diye. İşte böyle sende yarın kontrole gidiyomuşsun hayırlı haberlerle gel inşallah

tesekkür ederim mirage yazmisin unutmamisin ama iki kere yazilmis dogrusu 14 kasim test günüm 19 kasimda görünüyo olsun önemli deyil.

aminnnn havinim amin inşallah tabiki bunlara söyleniyoruz ama şükürler olsun diyoruz Rabbim hepimizi evladına kavuştursun inşallah sağlıkla sıhhatle uzun ömürle

amin canım amin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Miragem bebeğim hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider ve bu son bekleyişin olur. Dualar seninle Rabbim gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah.
Kedi ve Bebişimolsun sizlerde inşallah bi sorunla karşılaşmadan bebişlerin ilk sesini yani kalp atışlarını duyarsınız. Sizlerde dualardasınız bizleride dualarda unutmamanız dileğiyle kocaman öpüldünüz...

sağolasın asilcim. Allah hepinizden razı olsun. sen nasılsın? daha iyi misin?

saol canım inşallah hayırlısıyla
tabiki canım her zaman dualarımdasın bende seni kocaman öpüyorum

İyiyim kuzucum sağolasın gelen giden uğraşıyoruz işte sen nasılsın annen kardeşin geliyormuş hadi gözün Aydın

canım iyi olmana sevindim rabbim daha da iyi eylesin seni

canım evet nasipse bu sefer böyle bir karar alındı bende tamam dedim inş herşey hakkımda hayırlı olur canım bende cumartesi ablamı almaya gideceğim ondan sonra annem gelecek nasipse işte bende toplancaz inş herşey güzel olur

sağolasın asilcim. Allah hepinizden razı olsun. sen nasılsın? daha iyi misin?

İyiyim iyiyim çok şükür canım toparlandım işte gelen giden uğraşıyorum bide lohusa gibi olunuyor diyorlar ya onun sıkıntıları var biraz ağrı sancı onun dışında alıştım duruma yeniden denemek için bekliyorum işte.

canım iyi olmana sevindim rabbim daha da iyi eylesin seni

canım evet nasipse bu sefer böyle bir karar alındı bende tamam dedim inş herşey hakkımda hayırlı olur canım bende cumartesi ablamı almaya gideceğim ondan sonra annem gelecek nasipse işte bende toplancaz inş herşey güzel olur

İnşallah canım herşey güzel olsun. Çok bekledik bugünler son bekleyişimiz olsun ve artık yüzümüz gülsün inşallah.

İyiyim canımbenim çok şükür. Kayınvalidemler vardı onları yolladım yarında gelecekler var ortalığı toparladım falan. Gelen gidenlerle uğraşıyorum şimdilerde hiçte tahammülüm yok ama Kayseri'yi bilirsin işte. Keşke bi hevesle söylemeseydik herkese hamileyim diye. İşte böyle sende yarın kontrole gidiyomuşsun hayırlı haberlerle gel inşallah

iyi ol bitanem Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah
evet kayseriyi o açıdan sevmiyorum ya çok tantana üff
neyse ama bi yandanda kafa başka şeyle meşgul olur iyi olur sanki
evet canım yarın gitcem inşallah hayırlı haberler alırım

ben çıkıyorum kızlar, görüşürüz...iyi geceler...tekrar tekrar teşekkür ederim bana karşı iyi dilekleriniz için... :)

ŞAFAK üzülme arkadaşım ne yapıcan derdimiz yetmez gibi bazen böyle sorunlarlada uğraşmak zorunda kalıyoruz maalesef :( tabi ki bütün hayatını bir anda değiştirmeni bekleyemez.Zamanla herşey yoluna girecektir eminim...

bu arada sende mi sivaslısın cnm bnde :))

Back
X