• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Amin İnşallah Canım Saat 11 orda olucam. Seninde annen gelicek ne güzel anneler başka oluyor.Kaç gündür peşimde annem sürekli su iç kızım değip duruyor yaaaaaaaaaaaa

ana başta taç imiş her derde ilaç imiş evladı pir olsada anaya muhtaç imiş . bu söz boşa söylenmemiş canım ana yüreği işte analarımız bizler için her fedakarlığı yapıyo inş bizde evlatlarımıza öyle şevkatli merhametli oluruz

ana başta taç imiş her derde ilaç imiş evladı pir olsada anaya muhtaç imiş . bu söz boşa söylenmemiş canım ana yüreği işte analarımız bizler için her fedakarlığı yapıyo inş bizde evlatlarımıza öyle şevkatli merhametli oluruz

Evet canım ya harika bir söz Rabbim başımızdan eksik etmesin.

iyi geceler kızlar
mirage tadviye başlamışsın gözünaydın tatlım çok sevindim inşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve sonunda kavuşursun bebeğine
kızlar bende yarın kalp atışları için dr a gitcem çok heyecanlıyım inşallah iyidir meleklerim

Amin İnşallah Canım Saat 11 orda olucam. Seninde annen gelicek ne güzel anneler başka oluyor.Kaç gündür peşimde annem sürekli su iç kızım değip duruyor yaaaaaaaaaaaa

çok su içme dikkat et. sonrasında yatman gerekiyor çünkü ayaağa kaldırmıyorlar şişersin valla :))) benim başıma geldi de

hiç sıvaslılar gel yapalım ye demıyolar kı canım
gördum de yemedım

canım benim onların söylemesini bekleme hanımlar sivaslı bir arkadaşımın selamı var de madımağınız çok güzel oluyormuş hele tokat çemeni de katılınca içine çok merak ettim bir yapın da yiyim de. Yıldızeli'nin köyündenim ben bol bol selam söyle )))

iyi geceler kızlar
mirage tadviye başlamışsın gözünaydın tatlım çok sevindim inşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve sonunda kavuşursun bebeğine
kızlar bende yarın kalp atışları için dr a gitcem çok heyecanlıyım inşallah iyidir meleklerim

canım benim yarın inş bebişlerin kalp atışlarını duyacaksın rabbimin izniyle sen nasılsın

canım benim yarın inş bebişlerin kalp atışlarını duyacaksın rabbimin izniyle sen nasılsın

inşallah havincim yaa çok heyecanlıyım
ben bulantılar dışında iyiim çok şükür canım ama tüm gün bulantı beni mahvediyo okuldada rezil geçiyo saatler neyse buna şükür napalım yeterki bebişlerim iyi olsunlar
sen nasılsın canım benim

Son düzenleme:
çok su içme dikkat et. sonrasında yatman gerekiyor çünkü ayaağa kaldırmıyorlar şişersin valla :))) benim başıma geldi de

cumartesi opum oldu.Doktorumda bol bol su içeceksin dedi transferim salı yapılıcaktı perşembeye yapalım beş altı litre su tüket dedi suyuda pek seven biri değilim. sürekli lavobadayım yaaa

inşallah havincim yaa çok heyecanlıyım
ben bulantılar dışında iyiim çok şükür canım ama tüm gün bulantı beni mahvediyo okuldada rezil geçiyo saatler neyse buna şükür napalım yeterki bebişlerim iyi olsunlar
sen nasılsın canım benim

canım bulantılar olsun onlar bu ayların en güzel çiçeği diyelim bebişlerinin büyüdüğünün göstergesi inş yarında güzel haberlerle gelirsin canım bebişlerinin pıt pıt larını duyarsın sonra sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına alırsın rabbimin izniyle

ben iyiyim canım çok şükür

Son düzenleme:
cumartesi opum oldu.Doktorumda bol bol su içeceksin dedi transferim salı yapılıcaktı perşembeye yapalım beş altı litre su tüket dedi suyuda pek seven biri değilim. sürekli lavobadayım yaaa

canım doktorun ohhs olma diye sana bol bol su tüketmeni söyledi doktorun dediğini yaparsan ohhs olmaktanda kurtulursun canım

cnm tedavin başlamış hayırlı olsun, inşallah herşey yolunda gider, bol bol kaliteli yumoşların olur.
iğnelerin içinde fazladan oluyor cnm, o nedenle mantıklı olmuş aldıkların.

teşekkür ederim canııım :)

Canım tedavin hayırlı olsun çok sevindim,allahım bu sefer güzel haberler almayı bizide mutluluktan uçurmayı nasip etsin.Tanıdık bir eczacın varsa ona rica etsen dpo fiyatından gtirtebilir bnm ilaçlarım çok uyguna gelmşti.Bu arada eşin karışımları içiyor mu tatlım

Teşekkür ederim kedicim. Depo buldum, 700 tl'ye alabiliyodum depodan. bu eczaneyle anlaştım 750'ye aldım. depo uzaktaydı, 50 tl için değmezdi gitmeye, yakacağımız benzin daha çok olurdu. eşim karışımları içiyor. öbugün doktoruma da söyledi, doktor da dedi ki bir zararı olmaz ama bence yararı da olmaz dedi.

herkese merhaba,Arkadaşlar yarın 2.muayeneye gidem inşllh saat 3 te randevum var.Dua edin inşallh kalp atışlarını duyayım çok korkuyom bn de hiç belirti yok hala:)

İnşallah kedi herşey yolundadır. bize de haber ver, habersiz bırakma.

yok cnm benm kistleşme değilde..her kan tahlili için gittiğimde farklı hemşire vardı..kmse işini doğru yapmıyorkii..bi gittim dosyamı açmamışlar daha.bi de 21.gün kontrolüm atlandı o yüzden bi sonraki adetin 21.gününü bekledim..birde bu hsg yüzünden 2 dir erteleniyor işte..ilk regliden 10 sonra dediler gittim başka dr.da olmaz en fazla 7.gün gelicektin dedi ekime kaldı ekimdeki adetmin 7.günüde bayrama denk geldi :(( işte böyle böyle ertelendi bnm hep boş şeyler yüzünden..hsg filmim olmadanda heyet raporu için dosyam tamamlanmamış oluyor ve ilaçlara başlanamıyor :(( böyle işte

ay benim gibi olmuş senin de saçma sapan ertelenmiş. neyse sen de başlıycan bu defa inşallah.

canımmmm çok sevindim tedavinin başlamasına o kadar heyecan yaptım ki anlatamam bu arada dikkat ettim arkadaşlar ilaç saati ile ilgili bişeyler demişler ama bu konuda sıkıntı yapma bu kişiden kişiye değişiyor benimde akşam 7 de yapıyoduk ama gündüz yapanda var

çok teşekkürler gamzecim. iğnelerle ilgili bilgi için de teşekkür ederim. zaten doktoruma güveniyorum ben de. :)

canım bu sefer annemin haberi var yanımda olcak transfer dönemimde inş

süperrr. hem rahat geçer tedavi sürecin, hem de moral olur anne şefkati. ben de annemin yanına gidicem transferden sonra. kocamı da alıp gidicem.

Teşekürederim cnm. daha iyiyim şükür nasipse yarın transferim heycanla bekliyorum. Umarım problem olmaz arkadaşım.

iyi şanslar yuks. iumarım herşey yolunda gider. bebeğini alıp dönersin.

iyi geceler kızlar

teşekkür ederim canım. inşallah senin de herşey yolundadır. güzel haberlerini paylaşırsın yarın bizimle. :)

KIZLAAR...Bu arada bana söylesenize ben yarın ne kadar daha alayım gonal-f'den. 5 gün yetmesi için 225'lik daha almam gerekiyor ama sizce pazartesi günü gittiğimde gonal-f'ye devam et der mi? tecrübeleriniz ne diyor?

süperrr. hem rahat geçer tedavi sürecin, hem de moral olur anne şefkati. ben de annemin yanına gidicem transferden sonra. kocamı da alıp gidicem.

canım benim bu sefer öyle olacak nasipse hep bende toplanıcaz ablam yemekleri yapıcak annem çocukları bende yatıcam nasipse yani baya kalabalık olcaz

mirage canım ilaçlar konusunda yardımcı olmak isterdim ama ben o ilaçlardan tedavimde kullanmadım ondan yorum yok

İyi geceler kızlar çıkıyorum. Sabah erken kalkıcam. Bir kaç gün olmam sanırım iyi bakın kendinize hoşçakalın byyyyyy

İyi geceler kızlar çıkıyorum. Sabah erken kalkıcam. Bir kaç gün olmam sanırım iyi bakın kendinize hoşçakalın byyyyyy

canım sana hayırlı geceler yarın al gel bebişlerini inş herşey hakkında güzel olur canım

Back
X