eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cok uzun zaman oldu gelemedım kızlar yaa umarım herkes ıyıdır ben bugun baslıyorum tedavıye..merkezdeyım beklıyorum sıramın gelmesını bu defa pek hevesli degılım sankı bastırıyormuyum acaba(

slm kızlar herkes ıyıdır ınşallah bende sevınsem mı üzülsem mi bilemıyrm transferim ertelendı progesrtronm yuksek çıktıgı için transfer sonrakı aya kaldı guzel olan suanda 8 tane bebek adayım varmış bugun aradılar merkezden 19 yumurta topladıklarını 15 tanesini işleme koyduklarını bunlardan da8 tanesının dollendiğini ve kalıtelı olduklarını soyledıler ama 1.5 ay kadar dondurulacaklarmiş hemen olsun çok istıyrdum ama bunda da vardır bı hayr benım gıbı bır durum yaşayanlar varmı arkadaslar bıde dondurulmus yumurtalardan sonuç nasıl çıkıyo gebelık oran çok düşermi yaaa(

ayşegüüülll ne sordun canım vallahi iş arasında öyle bakıp kapatıyorum kusura bakma. patron kovacak diye korkmaya başladım :)))

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

ne güzel bir haber. tebrik ederim.
sanırım erken yaptırdın tahlilini, devamı da güzel olsun inşallah.

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

tebrik ederım canım cok sevındım darısı bizlere isteyenlere inşallah rabımm saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın arkadasm...

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

tebrikler gözün aydın. dememişmiydim ben sana.
erken yaptırmıştın cumartesi yaptıracaktın dayanamadın mı.
aynı gün transfer yaptırmıştık ikimizde 5. gün embiriyosu idi. yarın yaptırsak acep bizimkide belli olmuş mudur. pazartesiyi boşuna mı bekliyoruz acaba

bugün 8. günün. değerin kaç çıktı.

Son düzenleme:
seminay tebrik ederim canım. allah analı babalı büyütsün inşallah. Bu kadar sevinçten ağlarken bizleri de unutma dualarında. Allahım hayırlı etsin vatana millete.

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

ayyyy seminayyy cookk sevindimmm insakkllahh darisi bizleree erken yaptirmisinnn cok sevindimm rabbim saglikli birs ekilde kucagina almayi nasipp etsinn .....aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

QUOTE=turk3458 canimsen yinede termin tarhini bekleee canim sendee belirtilerii varmiii ne gibi biseyler hisediyonn rabbim insallah bizede yasatirr...

hakkaten, topic sahibi olarak daha anca başlayabildim hayalcim :)) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. dediğin gibi inşallah ben de senin gibi şanslıyımdır da çok uğraşmadan, uzatmadan bebişime kavuşabilirim. ilaçlarla ilgili söyledikleriniz ilk defa dikkatimi çekiyor. yani ssk olayı. çok fazla uğraştırırlar rapor falan için diye düşündüm nedense. ama ben diğer ilaçların da hepsini aldım zaten jeli falan fazladan vereceği gonal-fler kaldı alacağım. nerden nasıl yazdırılıyor ki? ben hiç bilmiyorum o işi.

yok dün eczacıyla bozmuştum kafayı, ama ona da boşuna bozmuşum. bugün ispatlandı ki doğruymuş adamcağızın söyledikleri. neyse dün tedavi başlangıcının paniğiydi üstümdeki, bugün geçti. hatta iğnemi dışarda yaptırıcam diodum, onu da kendim yaptım. aferin bana de mi? :)) çok bilmiş gibi dolaşıyodum forumda, tedaviye başlayınca bebek oldum gördüğünüz gibi :)))) artık uğraşırsınız benle.

ben daha ne kadar alacağımı pzt öğreneceğim. bakalım...

halletim bugün canım benim. iyiyim şimdi. turp gibiyim maşallah :) teşekkür ederim ilgine. ama bu ssk'yı biriniz bana anlatsanız, kolay bişeyse kalanları bari öyle alırım. aldıklarımla ilgili yapacak birşey yok herhalde de mi, onlar geçti.

Cok uzun zaman oldu gelemedım kızlar yaa umarım herkes ıyıdır ben bugun baslıyorum tedavıye..merkezdeyım beklıyorum sıramın gelmesını bu defa pek hevesli degılım sankı bastırıyormuyum acaba(

ah redhair, sana defalarca sitem ettim, gelip gelip vermediğin cevaplar için. ama bakalım bunu görecek misin? gerçi ben kendime söz vermöiştim bi daha şey yazmam die. ama tedaviye başlıyorum deyince dayanamadım. hayırlı olsun, güzel sonuçlansın inşallah.

bu ertelenmeler bana özgü değilmiş demek, herkesin birşeyleri erteleniyormuş. sıkma canını arkadaşım mutlaka ama mutlaka vardır bir hayır. sabırlı ol.

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

seminay gözlerim parladı yazdıklarını görünce. çok sevindim canım yaaa. sürünür müsün bana biraz? :)) çok rica edicem yani :))) tebrik ederim canımm.

QUOTE=turk3458 canimsen yinede termin tarhini bekleee canim sendee belirtilerii varmiii ne gibi biseyler hisediyonn rabbim insallah bizede yasatirr...

ne bileyim kasığım ağrıyor belim ağrıyor sık tuvalete çıkıyorum. akıntım var bunlar belirtimi değil mi bilmiyorum.
ohss de olduğum için hangisine yoracağımı bilemiyorum

kızlaaaar
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM

eyy allahım yaaaaaa:)))))))))))) günlerdir aldığımı en güzel haber burdan:)) hastret kaldık günlerdir güzel haberlere.... peş peşe negatif yaşadık burda canım benim alalhım ne güzel yaa allahım tamammına erdirsin inşallah tatlım evde bayram var şimdi çooook dikkatli ol bundan sonra yemene içmene her şeye hareketlerine hadi hayırlı olsun darırsı bizlere inşallah:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…