İnşallah canım herşey güzel olsun. Çok bekledik bugünler son bekleyişimiz olsun ve artık yüzümüz gülsün inşallah.
iyi ol bitanem Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah
evet kayseriyi o açıdan sevmiyorum ya çok tantana üff
neyse ama bi yandanda kafa başka şeyle meşgul olur iyi olur sanki
evet canım yarın gitcem inşallah hayırlı haberler alırım
amin canım amin inş son bekleyişlerimiz olur rabbim bir daha ayni süreçleri yaşamadan nasip eder bebişllerimizi inş bu tedavim hep son tedavim olsun diye dua ediyom rabbim inş güldürür yüzümü inş güldürür hepimizin yüzünü sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar vererek
OHSS ne dimek...bileimde ne yapcamı ameliyat olmak zorunda kalmiim :))
Âmin canım gönülden âmin. Kız transferden sonra komşuya kısır yemeye falan giden sendin de mi yanlış hatırlamıyorum.bu sefer dizini kır evinde hanım hanımcık otur bebişi yormadan tamam mı
canım karşım komşu yukarşı komşu gezmiştim sanki bebeği evde uyuttumda uyanana kadar şöyle apartmanı bi yoklayım der gibisinden canım şimdi akıllandım gizli işin öyle ceremesi oluyo işte kimseye bişey anlatmadım öyle oldu şimdi hale jale oh maşaallah bütün mahalle biliyo ondan kimsede rahatsız etmez beni
bebişi yormucam bebişler kıskanıp tutunsun diye yeğenimi hep yanımda yatırtacağım
Oyy oyy severim kıskanmalarını. İnşallah en kısa zamanda kendi bebişin yatar koynunda sende onu koklaya koklaya uyursun. Ayy nası canım çekti şimdi sıpalar gelsede hayırlısıyla şöyle bi içimize çeke çeke koklasak
canım rabbimin izniyle gelecekler seninki ilk denemeyi yaptı inş 2. de gelecek benimkide ilkinde gelmedi inş dondurulmuşlarımla rabbiminde izniyle gelecek rabbim bizede hayırlısıyla nasip edecek evlerimizi şenlendirecek bebek sesleriyle
Ne güzel dedin inşallah umduğumuz gibi olur. Canım ben çıkıyorum şimdilik görüşürüz yine . Allah'a emanetsin kocaman öptüm
Kızlar bişey sorucam. Daha arayıp Dr. Umula görüşmedim ama size soruyum bi dedim. Şimdi yeni tedavi için 3 ay kadar beklemek gerekiyormuş peki bu 3. Ay içinde aynı zamanda korumakta gerekiyor mu? Şimdiye kadar normal yolla hamile kalmadım ama bu süreçte hamile kalacak olursam sıkıntı mı olur? Bi fikri olan varsa sevinirim bi kaç günden Dr. Umuda ararım gerçi ama sizinde fikrinizi alıyım dedim
kızlar ya şu eczacı yüzünden uyku uyuyamadım valla. enayi yerine konduğuma mı yanayım, kara geçeyim derken zarar ettiğime mi. Şu 2 tane 450'liğin içinden 150'şer fazla çıkma olayı doğru mudur? nolur kullananlar bi söylesin. biriniz 150 fazla çıkıyo demişsiniz biriniz 75. ona göre bir tane daha almak zorunda kalıcam. direk doktorun söylediğini alsaydım keşke o zaman problem olmayacaktı. 5 günden sonra devam ettirir mi ki gonal fye?
cumartesi opum oldu.Doktorumda bol bol su içeceksin dedi transferim salı yapılıcaktı perşembeye yapalım beş altı litre su tüket dedi suyuda pek seven biri değilim. sürekli lavobadayım yaaa[/QU
Sıkışık alıyorlar transfer işlemine ama sonra ayağa kaldırmıyrlar. bende çok sancı oldu sıkışık oludğum için daha sonra sonda takmak zorunda kaldılar çok üzüldüm kendimi çok kastım ondan mı acaba negatif oldu diye. bildiğin kasıklarıma kılıç saplıyorlardı sanki o yüzden dedim canım
ŞAFAK üzülme arkadaşım ne yapıcan derdimiz yetmez gibi bazen böyle sorunlarlada uğraşmak zorunda kalıyoruz maaleseftabi ki bütün hayatını bir anda değiştirmeni bekleyemez.Zamanla herşey yoluna girecektir eminim...
bu arada sende mi sivaslısın cnm bnde :))
kızlar ya şu eczacı yüzünden uyku uyuyamadım valla. enayi yerine konduğuma mı yanayım, kara geçeyim derken zarar ettiğime mi. Şu 2 tane 450'liğin içinden 150'şer fazla çıkma olayı doğru mudur? nolur kullananlar bi söylesin. biriniz 150 fazla çıkıyo demişsiniz biriniz 75. ona göre bir tane daha almak zorunda kalıcam. direk doktorun söylediğini alsaydım keşke o zaman problem olmayacaktı. 5 günden sonra devam ettirir mi ki gonal fye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?