eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

teste son 3 gün bir türlü geçmek bilmiyor. pazartesi test yaptıracağım sabırsızlıkla bekliyoruz. idrar testi yaptır diyorlar ama yaptırmıyoruz. zaten pazar günü de adetimin 1. günü olması gerekiyor.

gelelim son halime.
karnım yavaş yavaş iniyor rahatladım. çok sık idrara çıkıyorum, öyle ki geldiğinde tuvalete giderken bazen yetiştiremiyorum aniden bastırıyor sağanak.
karnımda göbeğimin 2-3 parmak sağında bir acı var 1-2 gündür ağrı değil acı. niye acıyor acaba.
çok fazla akıntım var beyazımsı ya jel geri geliyor yada mantar olmuşum onun akıntısı
kasığım ağrıyor çok fazla ve belimde ağrı var.

şimdilik bu belirtiler var. sanırım bunlardan hamileliğe yorulacak pek bir şey yok

evt canım ben kullandım 5. günden itibaren orgalutran sende kullanmışsındır mutlaka hatırlamıyorsun zaten florence nin sistemi herkeste aynı yani kesin kullanmışsındır

canım madımak candır :)) sivas a özgü bir yemekdir. ıspanağa benzer ama bin kat daha lezzetlidir emin ol cnmm :))
öyle mi ilk defa duydum sivas a yolum düşürse mutlaka denerim inş. merak ettim çünkü

canım bende gonalf kullandım üzerinde 450 yazıyor ama 600 ıu var canım merak etme hatta hemşire o zaman bana şırıngaya çekerek gösterdi

insallah hamilelik belirtileridir son 3 günün kalmis vakti ve zamani gelmistir allahin izniyle hamileyizdir benimde 14 kasimda seminay sonrada siz ve en sona da ben ögrenecegim rabbimm insallahhh herkese nasip ederrr....

5.günden sonra iğneye devam edeceğin kesin, yani devam etmemen ilginç bir durum olur cnm. 600'Llük püregonlarda 100 fazla oluyor gonalf te de vardır ama ne kadar onu ancak ilk kutunu kullandıktan sonra anlayabilirsin cnm.

anladın canım teşekkür ederim.

çok heyecanlı gerçekten de. idrar testi yaptırma arkadaşım. ondan sonra idrarda çıkmaz falan boşuna moralin bozulur. idrarda adet olman gereken günden 3 gün sonra falan çıkıyor.

canım bende gonalf kullandım üzerinde 450 yazıyor ama 600 ıu var canım merak etme hatta hemşire o zaman bana şırıngaya çekerek gösterdi

gonal f 450 lik kullandım ben tam 150 ml fazla var o şişelerde merak etme

ayyy harikasınız kızlar yaa teşekkür ediyorum...

insallah hamilelik belirtileridir son 3 günün kalmis vakti ve zamani gelmistir allahin izniyle hamileyizdir benimde 14 kasimda seminay sonrada siz ve en sona da ben ögrenecegim rabbimm insallahhh herkese nasip ederrr....

sabırsızlıkla seminayı bekliyorum. cumartesi test yaptıracak sanırım. ondan sonra bana da bir şey kalmıyor zati: gerçi doktor salı günü test istemişti ama biz pazartesi yaptıracağız 12.günde

sabırsızlıkla seminayı bekliyorum. cumartesi test yaptıracak sanırım. ondan sonra bana da bir şey kalmıyor zati: gerçi doktor salı günü test istemişti ama biz pazartesi yaptıracağız 12.günde

evet seminay 10 kasim cumartesi olacak sonrada den insallah kocamann hmileyz diye yazarizz rabbim herkese nasp etsin acak bunlari yasyan bilir cok zor her ani stresli ya bu günümüze sükür yine mudumuz var olmayanla ne apsim allahim bol bol sabir varsin rabbim cekemicemiz agir yük varmez insallah sabir sinafimizi isyansiz bir sekilede bitiriz rabbim neylerse güzel eylerr......

KIZLAAR...Bu arada bana söylesenize ben yarın ne kadar daha alayım gonal-f'den. 5 gün yetmesi için 225'lik daha almam gerekiyor ama sizce pazartesi günü gittiğimde gonal-f'ye devam et der mi? tecrübeleriniz ne diyor?

Mirage merhaba canım hayırlı olsun tedavin su gibi geçer inşallah benimki gibi hiç bunalmadan tamamlarsın dualarım seninle...Nihayet topik sahibi başlamış oldu tedaviye:) Canım doktor gonal f verdiyse eğer bence onunla tamamlar ikinci deneme yapan bir arkadaş vardı onda bırıncıde gonal f kullanılmıstı ıkıncı tedavıde puregon vermıstı hanı aldıgı cevaba gore baska tedavıde baska ılac deneyebılır ama aynı tedavı ıcınde degısecegını pek sanmıyorum sadece dozunu artırır gıbı gelıyor tabı doktor daha ıyı bılır...

Bana ılacları pahalı almıssın gıbı geldı, ben toplamda 6 kutu gonal f 450 aldım, ilk gunler 350 dozla basladım sonra 500 e kadar cıktı 7 gun ıgne vurundum 1 tanesı arttı bıraz dolapta duruyo bırne vercem burda hemsırelere teslım etcem, ilacı raporlu aldıgım ıcın tanesı 135 e fılan geldı ama raporsuz alsaydım 250 tl ye verıyodu. bu fıyata veren bıle kar edıyor kı bazı eczacı cok yakın tanıdıgı olan 220 ye almıs olanlar var..depoya sormustuk tanıdık vardı 340 tl lıste fıyatı ama eczacı 250 tl ye verse bıle kar eder demıstı...

Diğer cetrotide ve vitamın vs ilaçları da yazdırabılıyorsun onlar cok az tuttu, opudan sonra kullanacagın jel ve hıbor kan sulandırıcı fılan buların hepsını yazdır mutlaka ssk karsılıyor...Aklında olsun canım..

Sureklı okuyorum sık yazamasam da sen hergun tedavını yaz mutlaka okuruz...kendıne dıkkat et mırage tedavı dısında herhangı bıseye stres yapma sakın takma 1 ay hıcbıseyı kafana yumurtaların etkılenmesın nolur nolmaz...

Arkadaşım rapor 1aylık demişti bizim dr.heryerde geçerlimi bilmiyorum ama.

Tozla suyu karıstırınca 600 ıu oluyor, 225 ıu dozla en az 7 veya 8 gun ıgne vuruncaksan 1800 ıu lazım bu da 3 kutu demek, 8 gun bu dozla ıgne vurunabılırsın dozu artırırsa belkı 4.kutuyu alman gerekebılır, benım dozum cok yuksektı bana 7 gun 6 kutuya yakın gıttı.Benım bebıs tam hormonlu olucak galıba...

mirage şimdiden sıkıntılı başladın git doktorunla görüş yakındaysa ilaçlarını göster bi anlat durumu eczacıyı falan kafanda şüphe kalmasın canım. Tedirgin olma boşuna kısa protokol dimi senin. Ya bakıyorum da herkes farklı ilaçlar kullanmış anasını satayım bizi kaz gibi yoluyorlar resmen. Şu çocuklar bi doğsun bizimkiler de onları yolsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…