evet canım sivas yıldızelinden sen neresindensin sivasın.
evt canım ben kullandım 5. günden itibaren orgalutran sende kullanmışsındır mutlaka hatırlamıyorsun zaten florence nin sistemi herkeste aynı yani kesin kullanmışsındırarkadaşım bugün bana sordu oda başlıyor şimdi zeynep kamilde tabi anlamamış kısa protokol mü demişler mikrodoz mu neneyse sonra internnetten araştırdık kafamız karıştı.sonra benimle dalga geçip durdu.sahiden hatırlamıyorum orgalutran varmıydı bende diye.neyse sen hatırladınmı bari
öyle mi ilk defa duydum sivas a yolum düşürse mutlaka denerim inş. merak ettim çünkücanım madımak candır :)) sivas a özgü bir yemekdir. ıspanağa benzer ama bin kat daha lezzetlidir emin ol cnmm :))
kızlar ya şu eczacı yüzünden uyku uyuyamadım valla. enayi yerine konduğuma mı yanayım, kara geçeyim derken zarar ettiğime mi. Şu 2 tane 450'liğin içinden 150'şer fazla çıkma olayı doğru mudur? nolur kullananlar bi söylesin. biriniz 150 fazla çıkıyo demişsiniz biriniz 75. ona göre bir tane daha almak zorunda kalıcam. direk doktorun söylediğini alsaydım keşke o zaman problem olmayacaktı. 5 günden sonra devam ettirir mi ki gonal fye?
teste son 3 gün bir türlü geçmek bilmiyor. pazartesi test yaptıracağım sabırsızlıkla bekliyoruz. idrar testi yaptır diyorlar ama yaptırmıyoruz. zaten pazar günü de adetimin 1. günü olması gerekiyor.
gelelim son halime.
karnım yavaş yavaş iniyor rahatladım. çok sık idrara çıkıyorum, öyle ki geldiğinde tuvalete giderken bazen yetiştiremiyorum aniden bastırıyor sağanak.
karnımda göbeğimin 2-3 parmak sağında bir acı var 1-2 gündür ağrı değil acı. niye acıyor acaba.
çok fazla akıntım var beyazımsı ya jel geri geliyor yada mantar olmuşum onun akıntısı
kasığım ağrıyor çok fazla ve belimde ağrı var.
şimdilik bu belirtiler var. sanırım bunlardan hamileliğe yorulacak pek bir şey yok
5.günden sonra iğneye devam edeceğin kesin, yani devam etmemen ilginç bir durum olur cnm. 600'Llük püregonlarda 100 fazla oluyor gonalf te de vardır ama ne kadar onu ancak ilk kutunu kullandıktan sonra anlayabilirsin cnm.
teste son 3 gün bir türlü geçmek bilmiyor. pazartesi test yaptıracağım sabırsızlıkla bekliyoruz. idrar testi yaptır diyorlar ama yaptırmıyoruz. zaten pazar günü de adetimin 1. günü olması gerekiyor.
gelelim son halime.
karnım yavaş yavaş iniyor rahatladım. çok sık idrara çıkıyorum, öyle ki geldiğinde tuvalete giderken bazen yetiştiremiyorum aniden bastırıyor sağanak.
karnımda göbeğimin 2-3 parmak sağında bir acı var 1-2 gündür ağrı değil acı. niye acıyor acaba.
çok fazla akıntım var beyazımsı ya jel geri geliyor yada mantar olmuşum onun akıntısı
kasığım ağrıyor çok fazla ve belimde ağrı var.
şimdilik bu belirtiler var. sanırım bunlardan hamileliğe yorulacak pek bir şey yok
canım bende gonalf kullandım üzerinde 450 yazıyor ama 600 ıu var canım merak etme hatta hemşire o zaman bana şırıngaya çekerek gösterdi
gonal f 450 lik kullandım ben tam 150 ml fazla var o şişelerde merak etme
insallah hamilelik belirtileridir son 3 günün kalmis vakti ve zamani gelmistir allahin izniyle hamileyizdir benimde 14 kasimda seminay sonrada siz ve en sona da ben ögrenecegim rabbimm insallahhh herkese nasip ederrr....
sabırsızlıkla seminayı bekliyorum. cumartesi test yaptıracak sanırım. ondan sonra bana da bir şey kalmıyor zati: gerçi doktor salı günü test istemişti ama biz pazartesi yaptıracağız 12.günde
evet seminay 10 kasim cumartesi olacak sonrada den insallah kocamann hmileyz diye yazarizz rabbim herkese nasp etsin acak bunlari yasyan bilir cok zor her ani stresli ya bu günümüze sükür yine umudumuz var olmayanla ne yapsim allahim bol bol sabir versin rabbim cekemicemiz agir yük vermez insallah sabir sinafimizi isyansiz bir sekilede bitiriz rabbim neylerse güzel eylerr.....
evet canım sivas yıldızelinden sen neresindensin sivasın.
KIZLAAR...Bu arada bana söylesenize ben yarın ne kadar daha alayım gonal-f'den. 5 gün yetmesi için 225'lik daha almam gerekiyor ama sizce pazartesi günü gittiğimde gonal-f'ye devam et der mi? tecrübeleriniz ne diyor?
slm kızlar..bir şey sormak istiyorum. aydınlatırsanız sevinirim. tüp bebek raporu çıkardım ve 3 ay önce bu rapor ile devlet hastanesinde tüp bebek yaptırdım ama negatif oldu. Şimdi de özelde yaptırmak istiyorum fakat ilaçları alırken hala bu raporu kullanabiliyor muyum acaba? hastanedeki işlem daha cüzi olacak elimdeki rapordan dolayı, ilaçları da bu şekilde alabilir miyim?
kızlar ya şu eczacı yüzünden uyku uyuyamadım valla. enayi yerine konduğuma mı yanayım, kara geçeyim derken zarar ettiğime mi. Şu 2 tane 450'liğin içinden 150'şer fazla çıkma olayı doğru mudur? nolur kullananlar bi söylesin. biriniz 150 fazla çıkıyo demişsiniz biriniz 75. ona göre bir tane daha almak zorunda kalıcam. direk doktorun söylediğini alsaydım keşke o zaman problem olmayacaktı. 5 günden sonra devam ettirir mi ki gonal fye?
Şu caminin ordaki ev sizin mi
şafak sen yıldızeli neresindensin.
yaaa akraba çıkarsak söylesem mi ki :)))önce sen söyle
olur söyleyim. ne güzel işte aynı derdimiz varmış ama dertlerini bilmeyen akrabalar:)
ben topulyurt köyündenim. bilirmisin bilmem
ben kavaklıyım canım ismini duymuşluğum var da hiç gitmedim. Zaten sivastan ayrıldığımızda 2.sınıfıa yeni geçmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?