• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

en azından dondurulmuşların var canım. benden 27 yumurta alındı 11'i döllendi en son 6 tanesi kaldı embriyolog dondurma önermedi sadece bi tane transfer edildi. gitti yavrularım. şimdi var ya öyle gözümde büyüyor ki aynı iğneleri yemek. tabi ondan önce eşimi tekrar ikna etmek konusu var

çok şükür canım ama ben doktorum ısrar etmes dondurulmuşlaı da kullanmayacaktım bırakıyordum tedaviyi en azından bi süreliğine doktorum zor ikna etti dondurulmuşlar tutmazsa pgt yapmamız gerekecek ara vermeden bunu da yapalım eğer bu tutmazsa sorun kesin genetiktir ilaçlı yumurta büyüttüğümüz tedavilerde hormon dengen bozuluyor rahim iç tabakası kalınlaşmıyor eğer sorun buysa ilaçsız dondurulmuşlarla kesin çözeriz ama bu değilse genetikten başka bişey olamaz diyor bu 3. denemem olacak etrafımdaki herkes doktor değiştir artık kaç oldu diyor ben değiştirme taraftarı değilim memnunum ve belki savunma mekanizması bıkmışlık ama eskisi kadar çocuk diye ölüp bitmiyorum rabbim hayırlısını versin... hepimiz için kolaylıklar versin... umarım bu seninde son olur ve tutar :)

ŞEKERİM hemen yorumlayayım.. bir kere erkek bebek murat demektir herzaman iyiye yorulur.MUradın olacak yani sadece biraz zorlanacaksın ama onuda ilk negatifinle yaşadın zaten diye yoralım biz..2.si ise doğum sırasında kan gördüysen rüyan bozulmuş :( umarım görmemişsindir :(

neredeyse hiç ağrımolmadı kan da yoktu ama o kadar gerçekçiydi ki rüyası bile harikaydı inanılmaz kolaydı ve uyandındığımda bile doğum yaptım sandım müthiş bi duyguydu elimi bacaklarımın arasına koyduğumda başını hissettim anlatamam nasıl bileş olduğunu sanki yaşadım rüyası bu kadar güzelse gerçeği nasıldır değil mi? bu benim 3. denemem olacak bakalım

sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü Günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

canım rüyan çok güzel rabbim tüm sıkıntılarından kurtarsın seni ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

hiç ağrım yoktu neredeyse ve çok gerçekçiydi...
amin cannım rabbim hepimize nasip etsin...

7 yıllık evliyim yaşımın ilerlemiş olmasından dolayı 6 ay sonra tedaviye başladım birsürü ilaç rahif filmi tesler falan derken 6 ay geçti olmadı sonra 1 aşılama yaptırdım yine olmadı adanada birhastaneye gittim tüp bebek için doktorlar rahminde perde var amaliyat olman lazım dediler biray içinde amaliyat oldum 3 ay içinde olur dediler bekledim olmadı özel bir kliniğe gittim tüp bebek yaptırdım olmadı çocuğu olmayan 13 yıllık evli olan kuzenimle birlikte istanbula gittik ordaki doktordan birşey anlamadık konyaya gittik doktorlar ona senin normal olur dedi banada laparoskopi yapmam lazım ona göre birşey söyleyeceğim dedi bende kabul ettim doktor iyiki yapmışıs yapışıklık vardı onu açtım 3 ay adet olmaman için ilaç vereceğim sonra kendiliğinden olur dedi o üç ayı hiç unutmuyorum tam yaz ayına denk geldi sanki ateşler içinde yanıyordum çok kötüydü yani 6 ayda öyle bekledim olmadı tekrar adanaya gittim orda tüp bebek yaptırdım doktor transferi yapamadı çok zorlandı yarımsaat uğraştı sonra tamam oldu dedi ama ben hiç inanmamıştım sanki olmamıştı beni oyalamıştı. neyse o da tutmadı bu arada benim yaşım oldu 38 bir ay bekledim osmaniyedeki doktorum bana iki yıldır istanbulda biryer söylüyordu oraya git diyordu ama ben artık parayı sıfırladığım gibi 40 binlira borca girmiştim değil istanbula gitmek yol param bile kalmamıştı doktoruma istanbula gidemem beni başka yere yönlendir dediğimde o zaman sana tekrar aşılama yapayım belki turar dedi bende kabul ettim nede olsa bir umuttu aşıma tuttu nihayet hamile kalmıştım inanamadım dünyalar benim olmuştu ilerleyen günlerde tahlil sonuçları bir inip bir çıkıyordu birkaç gün bekledik birgün işyerinde rahatsızlandım hemen doktoruma gittim muayene etti ve eşime dönerek hemen ambulans çağırayım adanaya yetiştir iç kanama geçiriyor yarım saat içinde gitmezse ölebilir dedi ben birşok daha yaşadım ölmek istiyordum artık dayanamıyordum neyse adanaya gittik bebek tüpün içine yerleşmiş onu aldılar beni servise çıkardılar eşimi içeriye almadılar o geçe yılbaşı gecesiydi çok ağladım. 6 ay sonra tektar adanada tüp bebek denedim o da olmadı en sonunda doktorum bana ısrarla istanbula git buralarda boşuna uğraşıyorsun sen zor hastasın borcun çok biliyorum ama gitmek zorundasın yaşın geçiyor diyince mecbur kaldım gittim ilaçlar iğneler falan derken 9 tane yumurta döllendi sıra transfere geldi 5 kişiye transfer yapılacaktı sadece benimki olmadı doktor transferi yapamadı o masaya 5 kez oturdum olmadı buarada altıma kaçırdım rezil oldum tortor tranferi yapamıyorum kanalında bir delik oluşmuş bu şekilde yapamam bak çok uğraştım olmuyor daha öncede muhtemelen sana trafer yapılamamış yaptık demişler geçiştirmişler dedi ameliyat olman lazım dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. mecburen kabul ettim ve ameliyattan sonra 3 ay bekledim 3 ay transfer yapıldı ve çok şükür hamileyim ilk öğrendiğimde eşimle saatlerce kimseyle görüşmedik kendimizi eve kapattık saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladık bunları yazarken bile ağlıyorum o günleri yaşadım sanki tüm kalbimle diliyorum ki allah kimseyi darda koymasın isteyen herkeze nasip etsin

okurken cok üzüldüm aksam aksam aglatin allahin izniyle sabir imtihamindan cook güzel gecmisin darisi bizlereee rabbim isterse hersey oluyoo tesekkür edriz yyazdzgin icin rabbim saglik birsekilde evlatlrlini kucagina almayi nasip etsinnn aminnnnn

7 yıllık evliyim yaşımın ilerlemiş olmasından dolayı 6 ay sonra tedaviye başladım birsürü ilaç rahif filmi tesler falan derken 6 ay geçti olmadı sonra 1 aşılama yaptırdım yine olmadı adanada birhastaneye gittim tüp bebek için doktorlar rahminde perde var amaliyat olman lazım dediler biray içinde amaliyat oldum 3 ay içinde olur dediler bekledim olmadı özel bir kliniğe gittim tüp bebek yaptırdım olmadı çocuğu olmayan 13 yıllık evli olan kuzenimle birlikte istanbula gittik ordaki doktordan birşey anlamadık konyaya gittik doktorlar ona senin normal olur dedi banada laparoskopi yapmam lazım ona göre birşey söyleyeceğim dedi bende kabul ettim doktor iyiki yapmışıs yapışıklık vardı onu açtım 3 ay adet olmaman için ilaç vereceğim sonra kendiliğinden olur dedi o üç ayı hiç unutmuyorum tam yaz ayına denk geldi sanki ateşler içinde yanıyordum çok kötüydü yani 6 ayda öyle bekledim olmadı tekrar adanaya gittim orda tüp bebek yaptırdım doktor transferi yapamadı çok zorlandı yarımsaat uğraştı sonra tamam oldu dedi ama ben hiç inanmamıştım sanki olmamıştı beni oyalamıştı. neyse o da tutmadı bu arada benim yaşım oldu 38 bir ay bekledim osmaniyedeki doktorum bana iki yıldır istanbulda biryer söylüyordu oraya git diyordu ama ben artık parayı sıfırladığım gibi 40 binlira borca girmiştim değil istanbula gitmek yol param bile kalmamıştı doktoruma istanbula gidemem beni başka yere yönlendir dediğimde o zaman sana tekrar aşılama yapayım belki turar dedi bende kabul ettim nede olsa bir umuttu aşıma tuttu nihayet hamile kalmıştım inanamadım dünyalar benim olmuştu ilerleyen günlerde tahlil sonuçları bir inip bir çıkıyordu birkaç gün bekledik birgün işyerinde rahatsızlandım hemen doktoruma gittim muayene etti ve eşime dönerek hemen ambulans çağırayım adanaya yetiştir iç kanama geçiriyor yarım saat içinde gitmezse ölebilir dedi ben birşok daha yaşadım ölmek istiyordum artık dayanamıyordum neyse adanaya gittik bebek tüpün içine yerleşmiş onu aldılar beni servise çıkardılar eşimi içeriye almadılar o geçe yılbaşı gecesiydi çok ağladım. 6 ay sonra tektar adanada tüp bebek denedim o da olmadı en sonunda doktorum bana ısrarla istanbula git buralarda boşuna uğraşıyorsun sen zor hastasın borcun çok biliyorum ama gitmek zorundasın yaşın geçiyor diyince mecbur kaldım gittim ilaçlar iğneler falan derken 9 tane yumurta döllendi sıra transfere geldi 5 kişiye transfer yapılacaktı sadece benimki olmadı doktor transferi yapamadı o masaya 5 kez oturdum olmadı buarada altıma kaçırdım rezil oldum tortor tranferi yapamıyorum kanalında bir delik oluşmuş bu şekilde yapamam bak çok uğraştım olmuyor daha öncede muhtemelen sana trafer yapılamamış yaptık demişler geçiştirmişler dedi ameliyat olman lazım dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. mecburen kabul ettim ve ameliyattan sonra 3 ay bekledim 3 ay transfer yapıldı ve çok şükür hamileyim ilk öğrendiğimde eşimle saatlerce kimseyle görüşmedik kendimizi eve kapattık saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladık bunları yazarken bile ağlıyorum o günleri yaşadım sanki tüm kalbimle diliyorum ki allah kimseyi darda koymasın isteyen herkeze nasip etsin

okurken ben bile ağladım. herkesin imtihanı işte farklı. allahım çekemeyeceğimiz yükler yüklemez inşallah.

kızlaaaar :49::64:
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah...

tugok canım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

canım tşk iyiyim hamdolsun.. geçmişi okudum çok şükür güzel bir haber varmış.... darısı sizlerin başına inşallah...

okurken cok üzüldüm aksam aksam aglatin allahin izniyle sabir imtihamindan cook güzel gecmisin darisi bizlereee rabbim isterse hersey oluyoo tesekkür edriz yyazdzgin icin rabbim saglik birsekilde evlatlrlini kucagina almayi nasip etsinnn aminnnnn

amin amin bu gece ikinizede dua edeceğim tşk ederim

çok etkilendimm gerçekten tüylerim ürperdi ellerim buz gibi oldu... allahım bu sefer yüzünü güldürür kucağınıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin inş.. bu gözyaşların mutluluktan olsun bi daki sefere... :26::26::26::26::26:

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah...

canım tşk iyiyim hamdolsun.. geçmişi okudum çok şükür güzel bir haber varmış.... darısı sizlerin başına inşallah...

amin canım amin hepimiz hamiş hamiş dolaşalım inş

Sizi iyi anlıyorum bende bu sitedekileri okurken özellikle hamilelerin yazdıklarını okurken hep ağlıyordum çok yürekten dua ediyorum özellikle bu sitedeki herkez için her gece ediyorum ki bir gece tutabilir diye aslında benim hikayem daha uzun yazmadım okuyanlar çok üzülür diye ben bile yazarken çok ağladım ve ben okurken ne kadar ağladımığı düşünüm

Sizi iyi anlıyorum bende bu sitedekileri okurken özellikle hamilelerin yazdıklarını okurken hep ağlıyordum çok yürekten dua ediyorum özellikle bu sitedeki herkez için her gece ediyorum ki bir gece tutabilir diye aslında benim hikayem daha uzun yazmadım okuyanlar çok üzülür diye ben bile yazarken çok ağladım ve ben okurken ne kadar ağladımığı düşünüm

canım benim yeni okudum yazdıklarını yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama bak sen sabretmeyi bilmişsinki Rabbim mükafatını yollamış darısı inş. burdaki herkesin başına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. bizleri de dualarda unutma

canım inş bebeğini kucağına aldığında bir başarının öyküsü olarak herkesle paylaşırsın rabbim zor imtihanlara tabi tutmasın kullarını kimseye taşıyamıyacağı yük yüklemesin rabbim rabbim tüm hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin tüm anne olmak için mücadele eden biz kullarınada tez zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

kızlar ben kapatıyorum. yarın uzun bir gün daha banyo yapıcam eşim gelmeden paklanayım bi:))) yarın yeğenimi görücem inşallah. hepinizi öpüyorum. Yatmadan yapılan dualarda ben de isterim ona göre :49::emir_bebek::1:

kızlar ben kapatıyorum. yarın uzun bir gün daha banyo yapıcam eşim gelmeden paklanayım bi:))) yarın yeğenimi görücem inşallah. hepinizi öpüyorum. Yatmadan yapılan dualarda ben de isterim ona göre :49::emir_bebek::1:

canım benim hayırlı geceler yarın yeğenini benim içinde öp rabbim bizlerede cennet kokulu melekler nasip etsin

Söyleyecek birşey bulamadım... :( rabbim sen nelere kadirsin... Hem pes etmemiş , isyan etmemşsin..hemde burada bizlere umut kaynağı oluyorsun.. Rabbim senden razı olsun ...

Bekliyorum ümidimi kaybetmeden..
Dualarimi duydugunu biliyorum.
Bekledigimi vereceginide biliyorum,
Günah ve kusurlarimi..onlar da itiraf ediyorum
Hepsine tövbe estagfirullah dedim, diyorum.
rahmetin sonsuz, merhametin sonsuz,
onu da biliyorum..
bildigim icin,gece gündüz sadece seni zikrediyorum.
muradimi vereceksin biliyorum..
cünki duaya icabet edensin, günahlari affedensin..
sana tevekkül etmisim herseyi, acacagin hayir kapilarini bekliyorum,
birgün gözlerimden yaslar akacak sevincten,
onu da burda paylasacagim hissediyorum.
hersey ilk günkü gibi olacak,
aramizda ne kin ne de nefret olmayacak,
yüregimde sevgisi, yüreginde sevgim olacak,
korkulari dagilip, yok olup, eriyip gidecek..
artik ne yasindan basindan ne de 2.bir cocuktan korkmayacak..
ilk günkü gibi......
dizlerimin dibinde yaslanip ölebilecek,
beni kaderi olarak görecek, kabüllenecek
hersey yazdigi gibi iste...
ilk günlerdeki gibi beni sevecek,
söz verdigi gibi iste...
kendini o noktada bulacak
dedigi gibi iste..
bekliyorum ve susuyorum..sabirla rabbim, sabirla..

DOSTUM DEDİKİ:Sözün bittiği yerdeyim,medet ya allahım,göğsüm sıkıştı içim daraldı.!

DEDİN Kİ :Elem neşreh leke sadrek;(Biz senin göğsünü açmadık,basiyretini genişletmedik mi.?)

DOSTUM DEDİKİ:Yük oldu dertlerim allahım taşıyamıyorum artık,belimi büktüler.!

DEDİN Kİ :ve vada'na anke vizrakelleziy enkada zahrak;(Belini büken yükü üzerinden almadık mı.?)

DOSTUM DEDİKİ:Şikayet etmek değil benimkisi allahım,hoşgörüne sığınarak ufak bir sızlanma.!

DEDİN Kİ :ve rafe'na leke zikrek:(Namını yükseltmedik mi.?)

DOSTUM DEDİKİ:Altından kalkamıyacağımı düşünüyor,üzülüyorum.Güç geliyor allahım.!

DEDİN Kİ :feinne meal usri yüsran inne meal usri yüsra.(Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.!Hiç şüphesiz,her güçlükle beraber bir kolaylık vardır...)

DOSTUM DEDİKİ:Gafletime ver allahım,acizliğime merhamet et,affet.!

DEDİN Kİ :feiza ferağte fensab.(Öyle ise,işlerinden kurtulunca diğerine başla...)

DOSTUM DEDİKİ:SUBHANALLAH,ALLAHUEKBER.!

DEDİN Kİ :VE İLA RABBİKE FERĞAB.(RABBİNE YAKLAŞ!...)

Rabbim yùreğinize huzur versin....

Havin su ve diyer arkadaşlar herkeze dileklerinden dolayı tşk ederim lütfen umudunuzu kaybetmeyin lütfen allaha emanet olun öptüm hepinizi

Back
X