amin valla ben de bugün çok duygusallaştım hepimize nasip olsun hamilelik.insan çok imreniyor.
Teşekürederim iyiyim sadece kasıklarımda batma oluyor arasıra heycanla bekliyorum test günümü arkadaşım sen nasılsın?
ben iyiyim şükür yarın yolculuk var bu geceyi sizle geçiriyom işte canım inş sende rabbimin izniyle test gününde güzel haberler alırsın bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş
ayşe canım buna tüm kalbimle inanıyorumki rabbim geç yahutta tez ama hepimize hayırlısıyla evlatlar nasip edecek biz bu yolda çaba sarfedip sabredelim yeterki
inşallah gidip biraz sessizcee ağlıyım belki biraz rahatlarım herkeze iyi geceler iyi haftasonları.
yüks yarinmi test gününn ...
amin gamzecim sağol darısı sizlere olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir isterken 3 verdi rabbim çok şükürcanım çok sevindim ne güzel yaaa 1 isterken 3 Rabbim çok büyük yeter ki isteyin diyor hayırlısıyla Rabbim üçünüde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kızlar hepinize hayılı ve mutlu bir gün diliyorum..bebişimolsun canım allahım hayırlı bir hamilelik geçirmeni dilerim hiç korkma 3 üde sağlıklı gelişecek allahın izni ile rabbim ol dedi ve 3 tane birden oldu rahat ol ve sev onları rabbim kucağına almayıda nasip etsin.. mirage senle beraber heyecen yapıyorum ne olacak kaç tane yumoş olacak diye artık burası bana haber kanalı gibi oldu:) şafak sakın eşini üzme o adam zaten çok yıkkın ona destek ol bu bebekler tek başımıza olmuyor olsaydı onlardan gizli yapardık demi:)) onlarda işin bilincinde ne ekerlerse onu biçecekler tatlım:)) ayşen artık bi görünüp yok oluyorsun yoğunsun sanırım ama kendini topla biraz çok fazla sitres yapma bebk konusunda arkadaşım iyi hazırlanmamız lazım:)hayal sen nasılsın tatlım... asil_ sen nasıl oldun canım ağrın yoktur umarım kanaman varmı..?? havin çok pozitif birine benziyorsun ağzından her yorumunda bal damlıyor inş.. bebek tede pozitif sonuç alırsın :)) veeeee diğer şu anda isimlerini hatırlayamadığım kızlar hepinize allahtan sağlıklı günler diliyorum hepimiz aynı problemin test anahtarlarıyız.. burda hep beraber annemizle yada en yakın arkadaşlarımızla konuşamadıklarımızı konuşuyor ve rahatlıyoruz ne güzel bi dostluk kurduğumuzun farkındamısınız:)) aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bol bebekle geliniz:))))))
kızlar hepinize hayırlı cumalar... meliscimm bebeklerinin 3ününde sağlıklı olmasına çok sevindim.. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.... Ayşegül cüm valla kaybolmuyorum aslında çok yoğun bir iş temposuyla çalışıyorum... yönetici olmak çok zor( kaç tane insanın derdiyle uğraşıyorsun...bu aralar biraz yoğunum... bir onbeş gün daha böyle gider sonra rahatlarım.. iki ay burda olmayınca işler birikmiş sorunlar birikmiş ... herkes seni beklemiş.... (( çalışınca kendi derdime ayırcak vakit olmuyo ki.. ama içimde fırtınalar kopuyo... dün gene leke leke kanamam devam etti... ne zaman kesecek ben ne zaman yeniden adet olucam düzene girecem off offf...
allahım esirgesin sizi 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
melis canım hoş geldin nasılsın üç melek annesi
canım yuks sun test gününe var
ayy öyle diyosunya meryem içim bi garip oluyorki ya canım benimmm
çok şükür iyim sen nasılsın canım
evet havin ben türk,e karistirdim yüks 18 kasimdi galiba türk,e test günü 13 kasimdii.
ben iyiyim şükür yarın yolculuk var bu geceyi sizle geçiriyom işte canım inş sende rabbimin izniyle test gününde güzel haberler alırsın bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş
amin canım yolculuğun neriye formu takip ediyorum elimden geldiğince ama bazen kaçıyor gözümden kusura bakma:)
yüks yarinmi test gününn ...
merhaba arkadaşlar,
bende sizin gibi tüp bebek yaptırıcam benimde ikinci kez olucak birincisini Ramazan ayına denk gelmişti malesef sonuç olumsuz ikincisinde Allah kısmet ederse Aralık ayında yaptıracam aklıma takılan bir şey var sizden bilgi almak istiyorum doktorum bana menegon vermişti birde çatlatma iynesi benim yapmam gereken bir iyne vermedi tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma sordum geçmiş zamanda yaptırdıkları için onlara karından kendilerinin yapması için iyne vermiş benim doktorum benim yapacağım iğne vermedi sizin yumurtalarınız toplanana kadar hangi iğneleri verdiler ? birde benim doktorum Ümit Özekici çevre hastanesi ve matepe üniverstesi hastanelerinde çalışmakta daha önce gideniz yada şuanda gideniniz varmı ?
canım benim önemli değil yarın tekirdağa gidiyom ablamı almaya bana gelecek nasipse ondan sonrada annem ghelicek bizde toplanacağız rabbimden bir zeval gelmezse
canım benim ama öylesin üç melek annesisin rabbim sağlıklı ana rahminde gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleklerini
aminnnnnnnnnnn inşallah canım benim Rabbim seninde o güzel yüreğine göre versin inşallah
Pardon valla hatırladım şimdi:)) geçici hafıza kaybı yaşıyorum heralde:))))))))))) hayırlı yolculuklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?