eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

amin valla ben de bugün çok duygusallaştım hepimize nasip olsun hamilelik.insan çok imreniyor.

ayşe canım buna tüm kalbimle inanıyorumki rabbim geç yahutta tez ama hepimize hayırlısıyla evlatlar nasip edecek biz bu yolda çaba sarfedip sabredelim yeterki

Teşekürederim iyiyim sadece kasıklarımda batma oluyor arasıra heycanla bekliyorum test günümü arkadaşım sen nasılsın?

ben iyiyim şükür yarın yolculuk var bu geceyi sizle geçiriyom işte canım inş sende rabbimin izniyle test gününde güzel haberler alırsın bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş

inşallah gidip biraz sessizcee ağlıyım belki biraz rahatlarım herkeze iyi geceler iyi haftasonları.

canım bunu yapma kendine rabbim büyük inş sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder asla umutsuzluğa düşme hep rabbime sığın inanki dua et daha çok rahatlarsın böyle yapıta kendini hırpalama canım

canım çok sevindim ne güzel yaaa 1 isterken 3 Rabbim çok büyük yeter ki isteyin diyor hayırlısıyla Rabbim üçünüde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
amin gamzecim sağol darısı sizlere olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir isterken 3 verdi rabbim çok şükür

teşekkürler canım sağol darısı sizlere olsun inşallah

sağol aysencim amin inşallah sağlıkla büyüyüp kucağımıza almak nasip olur inşallah

allahım esirgesin sizi 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağol ilknurcum inşallah...sen nasılsın nerelerdeydin epeydir yoktun

melis canım hoş geldin nasılsın üç melek annesi

ayy öyle diyosunya meryem içim bi garip oluyorki ya canım benimmm
çok şükür iyim sen nasılsın canım

merhaba arkadaşlar,

bende sizin gibi tüp bebek yaptırıcam benimde ikinci kez olucak birincisini Ramazan ayına denk gelmişti malesef sonuç olumsuz ikincisinde Allah kısmet ederse Aralık ayında yaptıracam aklıma takılan bir şey var sizden bilgi almak istiyorum doktorum bana menegon vermişti birde çatlatma iynesi benim yapmam gereken bir iyne vermedi tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma sordum geçmiş zamanda yaptırdıkları için onlara karından kendilerinin yapması için iyne vermiş benim doktorum benim yapacağım iğne vermedi sizin yumurtalarınız toplanana kadar hangi iğneleri verdiler ? birde benim doktorum Ümit Özekici çevre hastanesi ve matepe üniverstesi hastanelerinde çalışmakta daha önce gideniz yada şuanda gideniniz varmı ?

ben iyiyim şükür yarın yolculuk var bu geceyi sizle geçiriyom işte canım inş sende rabbimin izniyle test gününde güzel haberler alırsın bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş

amin canım yolculuğun neriye formu takip ediyorum elimden geldiğince ama bazen kaçıyor gözümden kusura bakma:)

amin canım yolculuğun neriye formu takip ediyorum elimden geldiğince ama bazen kaçıyor gözümden kusura bakma:)

canım benim önemli değil yarın tekirdağa gidiyom ablamı almaya bana gelecek nasipse ondan sonrada annem ghelicek bizde toplanacağız rabbimden bir zeval gelmezse

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun her doktorun tedavi yöntemi başka demek ben göbekten lürcin diye bir ilaç kullandım hergün sabah akşam birde tedavimin 3. gününden sonra kalçadan iğnem vardı doktorunu tanimiyorum inş bu sefer hayırlı sonuç alırsın tedavinden

canım benim önemli değil yarın tekirdağa gidiyom ablamı almaya bana gelecek nasipse ondan sonrada annem ghelicek bizde toplanacağız rabbimden bir zeval gelmezse

Pardon valla hatırladım şimdi:)) geçici hafıza kaybı yaşıyorum heralde:))))))))))) hayırlı yolculuklar diliyorum.

aminnnnnnnnnnn inşallah canım benim Rabbim seninde o güzel yüreğine göre versin inşallah

amin canım amin sizi görünce o kadar mutlu oluyorumki rabbimden tek duam sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanız rabbim bizlerede yaşatacak inş fazla bekletmeden yaşatır melisim 13 yıl bekledim inş daha fazla bekletmez yüce rabbim dua edin kimin duası kabul olur kbunu yalnız yüce rabbim bilir canım

Pardon valla hatırladım şimdi:)) geçici hafıza kaybı yaşıyorum heralde:))))))))))) hayırlı yolculuklar diliyorum.

canım benim önemli değil bizdede oluyo sağol canım geçen gidişimde yeğenimden fırsat kalmamıştı bilgisayara girmeme bu sefer inş müsade eder ordan da takip ederim arada da olsa yazarım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…