eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hoşbulduk tatlımmm..idare ediyorum yoğun yorgun psikolojik travma halii:)))

eşimle beraber okuduk gözlerim yaşla rabbim bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canım... allahım bundan sınra acı yüzü göstermesin size....

beni ağlattın yaaaaaaaaaaaaa .. paylaşım için teşekkürlerrrr

allahım esirgesin sizi 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim hadi hayırlısı dualarımdasın ... herşey güzel olacak....
ilknur canım nasılsın
iyiyidim bitanem geçmişi okurken darmadağın oldummmm

allah razi olsun havin insallah aslinda moralim cok bozuk biraz önce kan gelmis acik renk offf yinemi olmadi hayirlisi artik rabbime emanet ettim kendimi toparlamam lazim cok üzüldümm ....

allah razi olsun havin insallah aslinda moralim cok bozuk biraz önce kan gelmis acik renk offf yinemi olmadi hayirlisi artik rabbime emanet ettim kendimi toparlamam lazim cok üzüldümm ....

canım benim onu da yerleşme kanı olarak düşün sakın moralini bozma beklemek çok zor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz hep iyiyi düşün asla kötü şey aklına getirme rabbim bizden daha iyi bilir herşeyi

inşirah suresi havincim çok güzel bir paylaşım kızlar bol bol okumanızı tavsiye ederim. çok rahatlatıyor insanı hem mealini hem kendisini okuyun bence...

hepinize hayırlı cumalar olsun bu mübarek günde bebeğimin kalp atışlarını duydum rabbimden size de nasip etmesini dilerim. isteyen herkese nasip etsin inşallah..

miragecım yazamamıştım tedavin hayırlı olsun canım..

çok fazla giremiyorum sadece akşamları biraz okuyup çıkıyorum çünkü işte çok yoruluyorum akşamları hiç halim olmuyor bir de mide bulantıları var tabi... hepinizi öpüyorum hep dua ediyorum.. allah hamişlere sağlıkla bebeklerini kucağına almayı tedavidekilere ve bekleyenlere de tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. amin.

üzülme canım artarak devam etmezse sorun yok yerleşme kanaması olabilir. ama sen yine de dinlen şu 2-3 gün çalışıyorsan rapor al hayatım. forumlarda çok okudum birçok kişide olabiliyor. hemen umutsuzluğa kapılma bence.

haklisin havin zaten bastan belli kendimi kötüye hazirlamisitim ama yinede kötüyümm rabbim inssallah bu sefer nasip eder....

canım ne güzel pıt pıt ları duydun demek rabbim sağlıkla gelişmesini bebişinin sağlıkla kucağa almanı nasip etsin rabbim

canım duada unutmayın zaten hamişlerin duası kabul olur bende size ediyom canım sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alın diye

haklisin havin zaten bastan belli kendimi kötüye hazirlamisitim ama yinede kötüyümm rabbim inssallah bu sefer nasip eder....

canım bişeyin olup olmuyacağını biz bilemeyiz onu sadece rabbim bilir biz ne kadar kötü düşünsekte herşey iyi olucaksa bunu kim değiştirebilir bizim elimizde bu konuda selayet olmadığına göre değiştiremeyiz rabbim şerden kötüden uzak etsin bizi rabbim hep güzelliklerle karşılaştırsın bizi inş sende test gününde pozitifi göreceksin rabbimin izniyle

rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım arkadaşımmmmm

canım benim rabbim büyük eğer nasibimde varsa rabbimde yazmışsa olur inş yazmıştır öyle dua ediyorum rabbim kimsenin ocağını evlatsız bırakmasın rabbim tüm anne adaylarının ocaklarınada benim ocağımıdı hayırlı evlatlarla şenlendirir inş rabbim bu süreci hayırlı şekilde atlatıp sonunda bebişlerimizi kucağımıza alırız inş

afras sakın moral bozma o tutunma kanamasıdır ınşallah ,bı çok kısıde olabılıyo sen merkezıne haber verseydın yıne de ,belkı ılaç eklerler nebıleyım
bı arkadasıma doktoru kanama ıçın gebelık mujdesı olabılır demıştı
inşallah senın de öyledır canım moral bozma
bebeklerının rahatını da bozma

allah razi olsun seminayy ama ben yinede artik umudumu kestimm cook üzüldüm aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden digerlerindede ayni oldu cook hasalastim su anda annemin yaninda olmayi isterdim annemii cokk özledim insallahh yilbasinda esim biletleri alip kayseriye gelecezz türkiyede iyi bir doktor bulacamm artik rabbim isterse olur istemese olmaz elimizde bisey gelmiyooo rabbim sabir versin isyan etmek istemiyomm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…