canım benim önemli değil bizdede oluyo sağol canım geçen gidişimde yeğenimden fırsat kalmamıştı bilgisayara girmeme bu sefer inş müsade eder ordan da takip ederim arada da olsa yazarım inş
amin canım amin sizi görünce o kadar mutlu oluyorumki rabbimden tek duam sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanız rabbim bizlerede yaşatacak inş fazla bekletmeden yaşatır melisim 13 yıl bekledim inş daha fazla bekletmez yüce rabbim dua edin kimin duası kabul olur kbunu yalnız yüce rabbim bilir canım
inşallah girersin:)) bende çıkıyorum iyi geceler diliyorum. İyi yolculukkar arkadaşımm.
çok sağol canımsın ya o kadar güzel duaların o kadar güzel bi yüreğin varki bende herkese ve sana çok dua ediyorum
13 yıl dile kolay canım ben 2.5 yılda çok üzüldüm yıprandım
inşallah seninde evlat hasretini giderecek mevlam
canım benim inş rabbim banada sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder sen erken kavuştun meleklerine rabbim tamamına sağlıkla erdirip kucağına almaanıda nasip etsin benim 13 yıl umudum yoktu doktorlar hep kapıyı yüzümüze kapadı şimdi inş umudum var ve rabbimin izniylede bebişlerime kavuşmama az kalmıştır diyorum rabbim kimseyi evlatın yokluğuyla hasretiyle imtihan etmesin
merhaba arkadaşlar,
bende sizin gibi tüp bebek yaptırıcam benimde ikinci kez olucak birincisini Ramazan ayına denk gelmişti malesef sonuç olumsuz ikincisinde Allah kısmet ederse Aralık ayında yaptıracam aklıma takılan bir şey var sizden bilgi almak istiyorum doktorum bana menegon vermişti birde çatlatma iynesi benim yapmam gereken bir iyne vermedi tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma sordum geçmiş zamanda yaptırdıkları için onlara karından kendilerinin yapması için iyne vermiş benim doktorum benim yapacağım iğne vermedi sizin yumurtalarınız toplanana kadar hangi iğneleri verdiler ? birde benim doktorum Ümit Özekici çevre hastanesi ve matepe üniverstesi hastanelerinde çalışmakta daha önce gideniz yada şuanda gideniniz varmı ?
miragecim cnm..bnm raporlu olucak ama önce bir araştırma hastanesinden raporunu çıkartıp sonra ilaçları alıcaktın..sen direk özelemi gittin..2-3 kere kan alıyorlar..smear ,adet sonrası 21.gün kontrolü ve adetli kontrol yapılıyor..sonra dosyan heyete giriyor.heyet raporu çıkınca tedavine orada da istediğin herhangi bir özel merkezde de yapabilirdin.ve yüzdesini öderdin ilaçların cnm..
Kızlar ben yeğenimi görücem birkaç saat sonra ilk defa. daha 1,5 aylık görememiştim. Kızkardeşimin bebeği. bana çooook dua edin anladınız siz)
doğum k.hapım bittiii..2-3 güne regl olurum dimi..ilk defa kullandım da ben bilmiyorum oyüzden..
canım önce tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle sonuçlanır...
ama şöyle bi durum var aslında ben bu kez odaklanmış değilim ve itiraf etmek zor emekten çabadan sonra ama istemediğimi hissediyorum bi anlık hevesmiydi bebek isteğin denecek diye söyleyemiyorum ama belki savunma mekanizmasıdır ne oldu bana bilmiyorum artık çocuk diye ölüp bitmiyorum hatta istemiyorum bile denebilecek durumdayım hazır değilim gibi geliyo daha erken gibi geliyo olsada olur olmasada gibi geliyo ama bi yola girdim dönemiyorum doktorum çok ısrar etti 3.ye başladım belki yoruldum çok sıkıntı çektim ondan ama durum bu... yani odak noktam değil aslında
havin 13 yil canim benim rabbim senin yardincin olsun ne kadar iyisin bizlere moral veriyosun banada 4 yil oldu ne kadr yiprandim ne kadar üzüldüm havin insallah bir gün bu yola nasil ciktigin hikayeni yazarsin senden cok cikaracak dersimiz var rabbim senin yardimcin olsun cümlemizinn allah gönlüne göre versin aminnnnnn...
Ve yine bir yakarış mektubudur yazılan her yol kavuşmaktır sevgiliye sevdiğine bizlerde inş bu yolla kavuşacağız bebeklerimize zor süreçten geçiyoruz bazen nedensiz ağlıyor bazen nedensiz gülüyoruz ama rabbim şahit buna teh bir amaç için gayret ediyoruz hayırlı sağlıklı bir avladımız olsun evimiz ocağımız bebek seslereiyle şenlensin rabbim büyük bu yol uzun beklemek çok zor bazen sabır sınırları zorlanıyo ama tek sığınağımız olan yüce rabbimden güç alıyoruz eminim bu zor yolda hepimize zamanı geldiğinde hediye edecek bebeklerimizi hepimiz sırayla hamileyim diye şükredeceğiz belkide kimimiz bu bekleme sürecinde kendinden hamile kalacak rabbim büyük mucizeleri her an karşımızda çünkü rabbim ol dedimmi kuru topraklar yeşerir yeterki ol desin hepimiz bebişlerimize kavuşuruz elbet var zamanı daha sabır tesbihimizin son tanelerine yaklaşmamışız ama uzak değil yakın biliyorum rabbimin izniyle bizde kavuşacağız bebeklerimize bu yolda asla umutsuzluğa yer yok inanacağız ve rabbimden isteyeceğiz rabbim tüm anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canlarım ben yarın yolcuyum nasipse inş ablamı alıp geleceğim orda yeğenimden fırsat bulursam topiğe uğrarım geçen gisişimde hiç bilgisayara dokundurtmadı beni bu sefer şansımı deneyeceğim inş gire bilirim hepinizi rabbime emanet ediyorum hepinizi en güzel yerinizden kalbinizden öpüyorum görüşürüz .
canım ne güzel pıt pıt ları duydun demek rabbim sağlıkla gelişmesini bebişinin sağlıkla kucağa almanı nasip etsin rabbim
canım duada unutmayın zaten hamişlerin duası kabul olur bende size ediyom canım sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alın diye
aminnnnnnnnnnn inşallah canım benim Rabbim seninde o güzel yüreğine göre versin inşallah
hayırlı yolcululuklar havinim.
günaydın kızlaaar, herkese iyi hafta sonları...
Cok uzun zaman oldu gelemedım kızlar yaaumarım herkes ıyıdır ben bugun baslıyorum tedavıye..merkezdeyım beklıyorum sıramın gelmesını bu defa pek hevesli degılım sankı bastırıyormuyum acaba (
Ve yine bir yakarış mektubudur yazılan her yol kavuşmaktır sevgiliye sevdiğine bizlerde inş bu yolla kavuşacağız bebeklerimize zor süreçten geçiyoruz bazen nedensiz ağlıyor bazen nedensiz gülüyoruz ama rabbim şahit buna teh bir amaç için gayret ediyoruz hayırlı sağlıklı bir avladımız olsun evimiz ocağımız bebek seslereiyle şenlensin rabbim büyük bu yol uzun beklemek çok zor bazen sabır sınırları zorlanıyo ama tek sığınağımız olan yüce rabbimden güç alıyoruz eminim bu zor yolda hepimize zamanı geldiğinde hediye edecek bebeklerimizi hepimiz sırayla hamileyim diye şükredeceğiz belkide kimimiz bu bekleme sürecinde kendinden hamile kalacak rabbim büyük mucizeleri her an karşımızda çünkü rabbim ol dedimmi kuru topraklar yeşerir yeterki ol desin hepimiz bebişlerimize kavuşuruz elbet var zamanı daha sabır tesbihimizin son tanelerine yaklaşmamışız ama uzak değil yakın biliyorum rabbimin izniyle bizde kavuşacağız bebeklerimize bu yolda asla umutsuzluğa yer yok inanacağız ve rabbimden isteyeceğiz rabbim tüm anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canlarım ben yarın yolcuyum nasipse inş ablamı alıp geleceğim orda yeğenimden fırsat bulursam topiğe uğrarım geçen gisişimde hiç bilgisayara dokundurtmadı beni bu sefer şansımı deneyeceğim inş gire bilirim hepinizi rabbime emanet ediyorum hepinizi en güzel yerinizden kalbinizden öpüyorum görüşürüz .
canım noldu kanaman devam etti mi?
teşekkür ederim tubacım. bu gelgitler oluyor işte. hepimizde oluyor. senin şu an böyle hissetmenin nedeni eşinle yaşadığın gerginlikler büyük ihtimal. ama geçecek. herşey tıkır tıkır yoluna girecek. bu inişin bir çıkışı olacak, göreceksin.
gamzecim iyiyim ama içimde bir sıkıntı başladı bugün cuma cuma şeytan mı yoldan çıkarmaya çalıştı nedir bir umutsuzluk isteksizlik karamsarlık.bol dua ettim ama başıma bir ağrı girdi bu saat oldu geçmedi.sen nasılsın iyisin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?