eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

afras moral vermek ıçın söylemedım kan değerını görmeden bı bekle koyverme kendını
gerçekten bak internette de boraz ararsan göreceksın,bebek tutunurken damara denk gelırse kanama olabılıyormuş

tesekkür edrim seminay iyiki siz tanimisimm beklkide kimseeye bisey anlatamadigim ben herseyi icimde yasarim sizi tanimisimki derdimi dinleyip bana destek oldunuz allah rzi olsun semina o kadar arstirdimki artik okumak bile istemiyom rabbin insallah bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar....

afras canım bak yapma bunu kendine rabbimin merhametinden umudumu kesiyosun rabbimin izniyle bebişlerin seninle kendini üzüp onlarıda üzme canım rabbime sığın o en güzelini bilir ondan başka sığınağımız yok

arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmayı bıraktık ve geçtiğimiz mart ayında eşimin sperm sayısının az olduğunu öğrendik varikosel ameliyatı oldu ancak sonuç alamadık şimdi tüp bebeğe karar verdik 2 doktor arasında kararsız kaldık dr halit fırat erden ve dr başak direm (başak hanım kuzenimin doktoru 15 yıldan sonra ikizleri oldu ) her 2side tavsiye ediliyor bu doktorlar hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? teşekkürler

afras umutsuzluk yok hep pozitif düşün asla kötüyü aklına getirme canım hep dua ediyoruz sana rabbim içine ferahlık versin rabbim bebişlerini sana bağışlasın bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana sende onlarla konuş canım bu sefer olacak rabbimin izniyle

sevgili arkadaşım rabbim hakkında hayırlı olan doktorda karar kılmanı nasip etsin inş seninde sağlıklı hayırlı evlatların olur tez zamanda

doktorlar hakkında bilgim yok inş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur sana

sevgili arkadaşım rabbim hakkında hayırlı olan doktorda karar kılmanı nasip etsin inş seninde sağlıklı hayırlı evlatların olur tez zamanda

doktorlar hakkında bilgim yok inş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur sana

Amin Allah razı olsun ama kafam çok karışık tamam bu dr diyorum sonra ya diğeri diye kararsızlığa düşüyorum

Son düzenleme:
merhaba güzel annelerim..nasılsınız...bebeğimiz olmasada anne olacağız ya o yüzden yanlış anlamayın....

canım hepimiz birer anne adayıyız rabbimin izniylede er yada geç bebişlerimizi kucağımıza alacağız rabbim inş tez zamanda nasip eder bebişlerimizi

canım sanada merhaba nasılsın

cümlemizden rabbim razı olsun canım inş en iyisine karar verirsin bu süreçte doktorun iyi olması çok önemli çünkü

insalahh havin tesekkür edrim toparlandim aglamicam icimi feragg tutacanm havin insallah bizlerde anne olurzu havin allah sende binkere razi olsunn iyiki sizi tanimisinm...

insalahh havin tesekkür edrim toparlandim aglamicam icimi feragg tutacanm havin insallah bizlerde anne olurzu havin allah sende binkere razi olsunn iyiki sizi tanimisinm...

canım benim bende iyiki sizi tanımışım içini ferah tut asla olumsuz bişey düşünme rabbimin izniyle bebişlerin seninle ve güzel haberlerini hep birlikte alacağız bu topikte

iyilik bebeğim nasıl olsun...akşam bebek görmeye gittik ordada yeni hamile bayan vardı ikinci ayda hamiş kalmış onu gördükçe dua ettim rabbim hayırlısını ver tüm isteyenlere dedim...valla öyle işte sonra eşimle romantik takıldık yağmurun altında yürüye yürüye evimize geldik:))

canım herşey nasip işi bak rabbim ona 2. ayında nasip etmiş bizede böyle edecek inş hayırlısıyla nasip etsinde tüm zorluklar gözümüze gelmiyo zaten

kız bu havada yağmurda yürünürmi üşüdüm :)) ama siz iyi yapmışsınız arada romantiklik iyidir

gamzecim iyiyim ama içimde bir sıkıntı başladı bugün cuma cuma şeytan mı yoldan çıkarmaya çalıştı nedir bir umutsuzluk isteksizlik karamsarlık.bol dua ettim ama başıma bir ağrı girdi bu saat oldu geçmedi.sen nasılsın iyisin inşallah.

amin valla ben de bugün çok duygusallaştım hepimize nasip olsun hamilelik.insan çok imreniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…