allah razi olsun seminayy ama ben yinede artik umudumu kestimm cook üzüldüm aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden digerlerindede ayni oldu cook hasalastim su anda annemin yaninda olmayi isterdim annemii cokk özledim insallahh yilbasinda esim biletleri alip kayseriye gelecezz türkiyede iyi bir doktor bulacamm artik rabbim isterse olur istemese olmaz elimizde bisey gelmiyooo rabbim sabir versin isyan etmek istemiyomm .
iyiyim fıstık sen nasılsın
az kaldı bebiklerini almaya
afras moral vermek ıçın söylemedım kan değerını görmeden bı bekle koyverme kendını
gerçekten bak internette de boraz ararsan göreceksın,bebek tutunurken damara denk gelırse kanama olabılıyormuş
allah razi olsun seminayy ama ben yinede artik umudumu kestimm cook üzüldüm aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden digerlerindede ayni oldu cook hasalastim su anda annemin yaninda olmayi isterdim annemii cokk özledim insallahh yilbasinda esim biletleri alip kayseriye gelecezz türkiyede iyi bir doktor bulacamm artik rabbim isterse olur istemese olmaz elimizde bisey gelmiyooo rabbim sabir versin isyan etmek istemiyomm .
tesekkür edrim seminay iyiki siz tanimisimm beklkide kimseeye bisey anlatamadigim ben herseyi icimde yasarim sizi tanimisimki derdimi dinleyip bana destek oldunuz allah rzi olsun semina o kadar arstirdimki artik okumak bile istemiyom rabbin insallah bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar....
arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmayı bıraktık ve geçtiğimiz mart ayında eşimin sperm sayısının az olduğunu öğrendik varikosel ameliyatı oldu ancak sonuç alamadık şimdi tüp bebeğe karar verdik 2 doktor arasında kararsız kaldık dr halit fırat erden ve dr başak direm (başak hanım kuzenimin doktoru 15 yıldan sonra ikizleri oldu ) her 2side tavsiye ediliyor bu doktorlar hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? teşekkürler
merhaba güzel annelerim..nasılsınız...bebeğimiz olmasada anne olacağız ya o yüzden yanlış anlamayın....
sevgili arkadaşım rabbim hakkında hayırlı olan doktorda karar kılmanı nasip etsin inş seninde sağlıklı hayırlı evlatların olur tez zamanda
doktorlar hakkında bilgim yok inş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur sana
Amin Allah razı olsun ama kafam çok karışık tamam bu dr diyorum sonra ya diğeri diye kararsızlığa düşüyorum
afras umutsuzluk yok hep pozitif düşün asla kötüyü aklına getirme canım hep dua ediyoruz sana rabbim içine ferahlık versin rabbim bebişlerini sana bağışlasın bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana sende onlarla konuş canım bu sefer olacak rabbimin izniyle
insalahh havin tesekkür edrim toparlandim aglamicam icimi feragg tutacanm havin insallah bizlerde anne olurzu havin allah sende binkere razi olsunn iyiki sizi tanimisinm...
Hayırlı akşamlar kızlar:)
iyilik bebeğim nasıl olsun...akşam bebek görmeye gittik ordada yeni hamile bayan vardı ikinci ayda hamiş kalmış onu gördükçe dua ettim rabbim hayırlısını ver tüm isteyenlere dedim...valla öyle işte sonra eşimle romantik takıldık yağmurun altında yürüye yürüye evimize geldik:))
iyilik bebeğim nasıl olsun...akşam bebek görmeye gittik ordada yeni hamile bayan vardı ikinci ayda hamiş kalmış onu gördükçe dua ettim rabbim hayırlısını ver tüm isteyenlere dedim...valla öyle işte sonra eşimle romantik takıldık yağmurun altında yürüye yürüye evimize geldik:))
canım benim sanada hayırlı akşamlar nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?