eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım az kaldı inşallah olcak. Ama günler geçmek bilmiyor demi? Benim kaşıntı geçti bakalım bol bol su içiyorum akşamdan beri siz söylemeseniz ben kaşınıp duracaktım:)))))))))))))))))

canım az kaldı inşallah olcak. Ama günler geçmek bilmiyor demi? Benim kaşıntı geçti bakalım bol bol su içiyorum akşamdan beri siz söylemeseniz ben kaşınıp duracaktım:)))))))))))))))))

insallah canim kendimi herseye hazirladim dedigim gibi pozitif olursa bir mucize dir galiba hayirlisi sakin suy icmeyi ihmal etme kabiz olmamaya calis....

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;
Baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...

o kadar güzelki söylemek isteyipte söyleyemedigimiz hislerimiz cook duyguladim aglatin beni allahim sen büyüksün insallah bizlerede nasip eder tesekkür edrim cokk güzel paylasimin icin.....

Son düzenleme:
slm kızlar.benide listeye eklermisiniz.bugün yumurtalar toplandı.test günüm 26 kasım brükseltüp bebek ilk denemem .rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş.sebepsiz inferlite

merhaba kızlar ben geldim. Yeğenimi gördüm de geldim. Çook güzel bir görseniz ufacık bişey. daha birbuçuk aylık. Bol bol dua ettim allahım bana da benim gibi yokluğunu çekenlere de nasip et bu duyguyu diye. Dün bir hasta oldum ama bugün iyiyim şükür.

gecmıs olsun rabbım ınsallah bızlerde nasıp eder artık hep gözünün önüne gelır rabbım ınsallah bızede bu duyguyu yasatır ınsallahh.....

çok sevindim tubacım herşeyin düzeldiğine. sen moralini hep yüksek tut canım. herşey sen nasıl olmasını istiyorsan öyle olsun inşallah.

mirage canım tedavin nasıl gidiyo merak ediyom doktor kontrolun ne zaman yaz ben yeğenimden fırsat buldukca geç te olsa sizi okuyup selam yazmaya çalışacağım

havinim napıyosun? aldınız mı ablanı? ben iyiyim canım. şu ana kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür. iğnelerimi yapmaya alıştım. yarın 5. günüm. saat 11:15'de doktor randevum var. sonrasında ilk fırsatta size haber veririm ne olduğunu. yumurta toplama işlemi kaçıncı günde oluyo kızlar?

kızalr bişey sorcam tüpe başlayınca bu iğne vurulma işlemi ortalama kaç gün sürüyo..bide kaç güne bi kontrole gidiyoruz acaba ??

Arkadaşım yumurtlamana bağlı oluyor genelde benim on ikinci günü topladılar. Sanırım önümüzdeki hafta sonuna doğru gerçekleşir toplama işlemin. Umarım bol bol yumoşun olur:))

kızalr bişey sorcam tüpe başlayınca bu iğne vurulma işlemi ortalama kaç gün sürüyo..bide kaç güne bi kontrole gidiyoruz acaba ??

Canım o senin yumurtalarının gelişmesiyle alakalı on 12 günü buluyor. kontrolde merkeze bağlı Ben gün aşırı gidiyordum.

günaydın herkese
bugün nihayet 12.gün. test yaptıracağız bugün. muhtemelen yarın sonucu alırız.
gelelim belirtilere;
dün adetimin başlaması gerekiyordu. yanlış hesaplamadık ise henüz gelen-giden birşey yok.
Biliyorsunuz ohss olmuştum, doktor da , şimdi seni rahatlatıyorum ama bir kaç gün sonra yine rahatsızlığın artacak öyle olursa hamile olduğunu anlayacağız demişti, seminayda bu tez tuttu. Bende transferin 2-3 gününde acillik olduktan sonra giderek karım inmiş rahatlamıştım. Taaaki düne kadar. sabah başaldı akşama kadar karnım davul gibi oldu. dönemez nefes alamaz oldum. ama öncekinden farklı bu kısma, bulantı, baş dönmesi vs yok bu sefer. İnşallah doktorun sözünü ettiği şeydir.
Ayaklarım çok üşüyor bir türlü ısıtamıyorum.

Belirtiler bunlar biz< mutluyuz ama tabi allah bilir. Birazdan kan vermeye gideceğim ya sonucu öğleden sonra yada yarın alırız herhalde

Arkadaşım yumurtlamana bağlı oluyor genelde benim on ikinci günü topladılar. Sanırım önümüzdeki hafta sonuna doğru gerçekleşir toplama işlemin. Umarım bol bol yumoşun olur:))

inşallah canım, teşekkür ederim. :)

turkcum hayırlı haberlerle dön inşallah. Allah beraberinde olsun, Allah yüzünüzü güldürsün...

inşallah canım, teşekkür ederim. :)

turkcum hayırlı haberlerle dön inşallah. Allah beraberinde olsun, Allah yüzünüzü güldürsün...

canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.

veeeee

9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

şimdi ikinci kanı verdim. inşallah değerler katlamıştır.

sanırm 12. gün 170-180 falan çıkmalı değer

slm kızlar.benide listeye eklermisiniz.bugün yumurtalar toplandı.test günüm 26 kasım brükseltüp bebek ilk denemem .rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş.sebepsiz inferlite

ekledim canım. yaşını da söyleyebilir misin?

kızlar listede ismini yazmadığım, bilgilerini yazdığım kişi kim? hala ortaya çıkmadı mı? nasıl becerdim onu yapmayı da bilmi,yorum yani :) herşeyini yazmışım ismini yazmamışım. bir baksanıza kimin bilgileri onlar. test tarihi bekleyenler arasında biri.

listede benimkini ham,ile diye değiştirebilirsin hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…