naber canım neden işe gitmiyorsun ben de gitmedim karnım çok ağrıyor adet oldum ama öyle böyle değil. öğleden sonra bir doktora gidicem.böyle ağrılı olmazdım.
canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.
veeeee
9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
şimdi ikinci kanı verdim. inşallah değerler katlamıştır.
sanırm 12. gün 170-180 falan çıkmalı değer
teprik edrim canim rabbuim kucaginaa almayi nasip etsin allahin izniyle darisi bütün isteyenlereee....
aminnnnnnnnnnnnnnn
nasılsın bakalım buğün
kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?
kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?
fena değil diosunuz yani. ben de siz daha önce 10-15 yumurtalardan bahsediyodunuz diye hatırlıyorum da, 3 deyince, sağda da yok deyşnce alla alla dedim.
türk.. çok sevindim tatlım allahım bizlerede nasip etsin inşallah:) mirage yumoşlar şimdilik çok iyi durumda merak etme gayet iyi gelişiyorlar bundan sonrada 3/4 tane daha oluşur:)) sırada sen varsın hadi hayırlısı bakalım dualrım seninle:) şafak sen nasılsın ne durumdasın tedavi aşaması ile ilgili ne düşünüyorsun..ayşen canım daha iyisindir umarım kanaman daha bitmedi sanırım hadi bakalım beraber başlayacağız:)) ben adetimi bekliyorum dr. adetli iken bi gel bakalım dedi:)) afras yarın testin olur muhtemelen...canım benim inşallah sende mutlu ve hayırlı haberlerle gelirsin dedim ya bu ay pozitif ayı :) yalnız bi şikayetim var sonucu pozitif olanlar bir daha uğramaz oldu topiğe lütfen arada slm verin haber verin ki bizde motive olalım mutlu heberler mutlu ediyor bizi:)))))))diğer rumuzlarını hatırlayamdıklarım arkadaşlarım hepinize slm...allahım hepimizin kucaklarını minik bedenlere kavuştursun inşallaaaaahhhh:))))))
canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.
veeeee
9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
şimdi ikinci kanı verdim. inşallah değerler katlamıştır.
sanırm 12. gün 170-180 falan çıkmalı değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?