Miragecim adet olmuşsun tebrik ederim şekerim. Hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz
Canım Topiğimizin ilk hamilesiyle şöyle güzel bir kolbastı oynayalım olurmu![]()
teşekkür ederim suercim, inşallah. ah ben topiğin ilk hamilesiyle her tür oyun havasını oynarım burda :) gerçi hamilemiz yok diyemeyiz haksızlık etmeyelim. hestia'nınki çok muhteşem bir başarıydı. tedaviye başlamadan hamile kaldı kız, daha ne yapsın umut olmak için? kızına başarılı bir okul yılı diliyorum suercim, Allah inşallah zihin açıklığı versin. bir süre sonra hepsini baştan yaşayacaksın yeni çocuğunla, o yüzden Allah sana da sabır versin :))
hepiniz dağıldınız ama ben yinede sorayım hepiniz gonal f mi kullanıyorsunuz?memnunmusunuz bu ilaçtan?pragon kullanan yokmu aranızda pragondan memnun kalan yokmu ben hep pragon kullandım memnunda kalmadım bu ay yine tedaviye başlıcam elimde pragon var diye onunla devam edicem ama anlaşılan gonal f daha iyi pragondan fiyat olarakta gonal f daha pahalıymış napsam bilemedim yanlış ilaçmı kullanıyorum acaba![]()
işte bir tüp bebek anksiyetesi daha katıldı aramıza :)) hiç merak etme canım. eğer olmayacak birşeyse doktor senden önce düşünür söylerdi sana. sonuçta sonuç negatif çıksa bu sadece senin değil doktorun için de olumsuz bir durum. biliyorsun herkes başarı oranlarına göre doktor seçmeye çalışıyor.
kızlarrrrr günaydınnnn
hepiniz için hayırlı mutlu bir gün diliyorummm...bakıyorum akşam baya kaynatmışsınız.bugün kontrolüm var heyecanlıyım inşallah son kontrol olur ve yumilerim büyümüştürrr.herşey bir sters yaaaa...
MİRAGE canım hayırlı olsun tedavin eşine bidaha test yaptırma strese sokma adamcağızı tedavine bak sen...olumlu olması için sürekli dua et...ilaçlar içinde pazarlık yap bende 1 kutu gonol f i 230 a aldım.
kızlar bişey dicem aslında tüp bebek tedavisinde tutup tutmamanın oranı spermden çok kadının yumurta kalitesiyle alakalıymış doğru mu?
umarım hepimizinki kaliteli olur ...miragecanım opu tarihim degişti tedavi uzayınca doktordan gelince yazarım tarihi...hepiniz öpüldünüzzzzz...
yasevcim bugün için sana da iyi şanslar gülüm. ben kendimden beklenmeyecek bir şekilde enerjik başladım bugüne. kendim de şaşkınım. sanırım öyle ya da böyle en sonunda konuyla ilgili birşeyler yapmaya başlayacağım için mutluyum. doktorum müthiş pozitif ve eğlenceli bir adam. onu göreceğim için de mutluyum. çok güzel bir heyecan var içimde. hep hayırlısının olması için dua ediyorum. çünkü daha önce hamile kalabileyim diye dua ediyordum, kaldım bir işime yaramadı. dikkatli dua etmek gerekiyormuş meğer bu konuda.